55

Денков, ака демико !

преди 1 година

Що слагаш на китайски, индийски и турски стоки справедливи цени, я ги пусни на фактурни цени за жълти стотинки да ти падне инфлацията или само украйнскто/хамериканското/ зърно е сакрално за България!!!

54

Аноним

преди 1 година

И затова са високи цените заради украинската забрана ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ СПРЕТЕ СЕ

53

бай Ламби

преди 1 година

Ами не го спирай бре момче, ама му тури едно мито както е редно за всяка стока произведена извън ЕС влязла на негова територия.От къдя накъдя тва жито ще влиза без да бъде обмитено?Уж си учен чиляк а елементарни работи ти убягват от акъля.

52

Анонимен

преди 1 година

Денков, земеделският ти министър е фашист и не се справя... Ти повече ги разбираш нещата..нали сте про-украинско правителство, как ще му разрешаваш да спира вносът от Украйна? Я му пусни оставката и поеми кормилото в този сектор!

51

Анонимен

преди 1 година

Пускане на украинско зърно!!! Искаме и бонбони Рошен на половин цена.

50

Анонимен 11

преди 1 година

58,само за сюргюна не ги пита.

49

Хм

преди 1 година

Имам усещането, че на Денков му казват от Посолството по колко пъти на ден за ходи по голяма и малка нужда. И той изпълнява стриктно. Все е бивало, но такъв плазмодий начело май не сме имали.

48

pich

преди 1 година

ПРОДАЖНИЦИ!Но ние сме си виновни защо не сме пред Министерски съвет и да ги изринем с лопата ... до един!!

47

Путин

преди 1 година

А руско зърно може ли? За количества има отстъпки. По качествено, по чисто, по ефтино.

46

Анонимен

преди 1 година

пестициди,фосфор,обеднен уран,олово,това откриха в бебешката каша"слънчо",украинско зърно на преференциални цени с предимство по зелени коридори.предатели алчни и продажни и вие ядете хляб ,но отровен

45

Анонимен 11

преди 1 година

До изумен,да те светна защо не го купуват,нима академик Денков не знае,че урана,с който е заразена земята на Украйна се разпада,поне в срок,от 150 години,затова,предупредиха учените,след аварията,в чернобил,макар,че нашите,комунисти криеха,тази авария.

44

Алов

преди 1 година

Вижте ся ако фалират зъропроизводителтие - америка ще ни купи земите през подставени лица и всичко ок. Догодина няма бг зърнопроизводители, всичко рапица и всичко точно. Така,че няма да го забранят

43

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Ей сега ще видите как всички цени ще паднат заради стоките в които присъства брашно . От там ще падне инфлацията а от там и цените на горивата !!! МЪДАААА . . . . Ами всеки учен си е башка луд .

42

Фашизоиден Зеленоид

преди 1 година

Прав е , вместо да спираме украинско зърно трябва да бесум българските предатели, а чак после да забраним украинското всичко, начело с украинските провокаторчета у нас!

41

Изумен...

преди 1 година

Украинско зърно ??? Ама верно ли ? Още ли има наивници? Предишния президент на Украйна Порошенко разпродаде обработваемите земи на САЩ. Затова и Европа НЕ КУПУВА зърно от Украйна. В Африка също не го искат. В Азия са двата най големи производители на зърно Китай и Индия... Само България и Румъния останаха, както и още няколко силно подчинени на САЩ държави от третия свят.... НЯМА украинско зърно. Това е АМЕРИКАНСКО ЗЪРНО...и точно за това е с особени преференции дори и по време на война...

40

Тонката

преди 1 година

Тия ще ни заличат като нациа От алчност за пари и власт

39

Анонимен

преди 1 година

АУУУ, хубавото наторено българско зърно кой ще го яде? Изсъхна ми чемшира на село от пръскането им. Поганци. Пчеларите се отказаха от занаята. Било много хубаво българското. Къщите и мерцедесите са им хубави.

38

Анонимен

преди 1 година

Очевидно ни плащат за оръжия със зърно. Забраната разваля далаверата с необявените количества и нелегалните печалби!

37

Алекс

преди 1 година

Мъпет премиерът обслужва много интереси с изключение на българския национален интерес.

36

Анонимен 11

преди 1 година

Др.денков,българския народ,не иска да бъде тровен,със за разено зърно .