90

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Жал ми е за севернокорейците. Голяма драма е да избягаш от там, като огромен затвор е - бодлива тел, кули със снайперисти, патрули с кучета и т.н.

89

реалист

преди 9 месеца

То хубаво ама какво РЕАЛНО може да испроси русия от Северна Корея ....Дърти запаси снаряди и ракети 122мм в количества за месец ...НО Ким ще иска долари не рубли

88

РАДЕВ

преди 9 месеца

СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЛИЗА В КОНФЛИКТА ! НЕ НА ОРЪЖИЕ ЗА ВОЙНА.,АЗ СЪМ ЗА МИР

87

Малко за политика

преди 9 месеца

Да си припомним, че по времето на Тръмп Северна Корея спря ядрената си програма и не получи от САЩ нищо в замяна на това. Никакво отменяне на санкции. Нормално е да се сближи с Русия. В политиката важи правилото Врагът на моя враг е мой приятел. А колкото до санкциите на ООН срещу Северна Корея, САЩ са се отказвали от международни договори не веднъж. Но и Русия също може да го направи.

86

Боби

преди 9 месеца

До Баси Да беше прочел 80 пост. "Утилизирането на снаряди" чрез продаване в трети страни въвлечени в конфликт е НОРМАЛНА БИЗНЕС ПРАКТИКА. СКорея е в положение да се договори за прекрасни условия за своите застаряващи запаси от снаряди. Промишлеността ще почне да работи за попълване на запасите - по веригата ще има приходи за всички по веригата на доставките.

85

Не е баш тъй

преди 9 месеца

До Анонимен 89: За Русия има навалица от емигранти от бившите азиатски републики на СССР. Но за това нашите медии гледат да не споменават.

84

Баси

преди 9 месеца

Представете си супер силата Русия търси помощ от Северна Корея! Това означава само,че нито е супер,нито е сила!

83

Анонимен

преди 9 месеца

Що не хванете куфарите и да отидете в обетованата земя Русия или Северна Корея? Не съм чул да има навалица от желаещи. Интересно защо?

82

Боби

преди 9 месеца

До Нищо ново и днес отговорих ти постовете в другата новина но ти май си Чукча Писател и ВЪОБЩЕ НЕ ЧИТАТЕЛ а???

81

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен Ано Умни Путин не се намира близо до телефон(мобилен) поне на 25 метра. Ако трябява да говори(има много видеота снимани) секретар му носи телефона и след края на разговора го отнася. А на бюрото в Кремъл ако не сте забелязали има само аналогови спец телефони...

80

Нищо ново и днес

преди 9 месеца

Пенсионираният отдавна старшина Боби по цял ден бучка по клавишите и се взира в наплютия от мухи монитор с надеждата да зърне власовския флаг на Путин,забит над Думата в Киев. Но уви. Само пожълтелия портрет на Сталин се размърдва,когато дървената кукувица изкача осем пъти от часовника с двете шишарки и отброява за лека нощ.

79

Бай Дън

преди 9 месеца

До 84. САЩ не могат или НЕ ИСКАТ? Ти как мислиш?

78

Психиатър

преди 9 месеца

Боби пак е избягал от клиниката и в типичния му стил се пръска да отговаря на всеки, който нещо е написал.

77

Демократ

преди 9 месеца

На някой от нормалния цивилизован свят дреме ли му?

76

До 44

преди 9 месеца

Как по точно са напукали като у$райна загуби 20% от територията си, а великата контра отвоюва по 2 декара нива на ден. Успех с това темпо през 2135г когато мине Калеевата комета украйна ще си върне територията Ха-Ха

75

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен "Колко ли трябва да си изпаднал,че да просиш помощ от мизерна Сееерна Корея?!" ЛЕЛЕ ДИВАННИ ЕКСПЕРТИ АМА ВИЕ БЪКЕЛ ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ЛОГИСТИКА? Когато произведеш един снаряд/ракета/бомба на него му се определя срок на годност примерно 25г. След това се правят тест стрелби и се увеличава с още 10г. След това "Гаранция Франция" - Кимчо може да продаде старите си 20-25-30 годишни снаряди за резервни части за ЗРК и Самолети МиГ-29 примерно... Това си е нормална бизнес практика...

74

Анонимен

преди 9 месеца

Ама хич не са наведени кльощавите корейци.Един дебел има в държавата им и ги язди пожизнено.

73

Боби

преди 9 месеца

До 78 СЕРИОЗНО е като твоето IQ е по-високо кажи да чуем как КИМчо 30 годишен хлапак когато умирга баща му без проблем наследява поста в СКорея и вече колко години прави Администрацията на САЩ за смях и като си прави почти каквото му хрумне???

72

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен ф-16 който ще се достави в Ъкрайна до 60 броя е с електроника Блок 25 Блок 30 това са варианти произвеждани от 1987 година тоест са на 30+ години. Нали се усещаш че Руските Су и МиГ са с по-модерна електроника. Относно ракетата АТАКМС заради определено минималния обем в пусковата установка на ХИМАРС някоя от характеристиките на ракетата се жертва - това е скоростта - което позволява руските ПВО комплекси да я свалят без проблем както и ХИМАРС ракетите.

71

до Боби

преди 9 месеца

Ти си болен ве мо. IQ - 50