33

ще

преди 8 месеца

стане,че ще си изтеглим ,,социалистическите,, спестявания от банките и те ще лапат ,,мухите,,

32

Анонимен

преди 8 месеца

Доста банки станаха на пазара...и няма никакъв смисъл човек да поддържа с депозити печалбите им. Всичкия кеш е под възглавницата.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Горките. С ДВА милиарда печалба на годината, трябвало да си "покриват разходите". Живи да ги ожалиш заеалийките. Здраво са го ьакъсали

30

Анонимен

преди 8 месеца

Те тез сметки за основни операции били само до минималната и да нямаш друга, а повечето хора имат и не отговарят на условията.

29

Иван Анисий :

преди 8 месеца

Леко, само да не преядеш,хМърсев!

28

Анонимен

преди 8 месеца

"Банковите такси с основание поскъпват", а банките всяка година отчитат все по-голяма печалба, така че нямат основание ..

27

Анонимен

преди 8 месеца

Точно така, те затова клиентите, особено младите и тези с парите, ви бягат в Револют и в другите онлайн банкови услуги. Щото се ненаядохте. Защото за 5 години в банката, която ползвам, тегленето на каса на 1000 лева се повиши от 1 на 5 лева. А заплатите на каките надали са се увеличили 5 пъти. А познато от извън България нито имат такси обслужване, нито теглене. Ама давайте, вдигайте таксите, като това ви е единственият начин да печелите.

26

Българин

преди 8 месеца

Че кое не е поскъпнало, та и банковите такси да не са. А какво е скъпоптия тепърва ни предстои да разберем - скоро ! Преди години правителството падна заради 20 ст. повече в месечната сметка за ток , имаше самозапалили се, , протести..... ! Вчера доматите - 4 лв. , днес - 5 20 лв/кг. !!!! Колко е инфлацията, извинете, за един ден ? А колко е за месец ?? И кога ще се научим да си браним правата и достойнството на хора ?????

25

ъъъ

преди 8 месеца

Мдаа.. и освен че всяка операция трябва да се заплаща, трябва и да е задължително да се ползва. Защото, както всички много добре знаем, не е ли задължително, няма бизнес.

24

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 23Пазаруваш си един метален сейф и като не искаш не спестяваш пари в банката. Също по-добре е да не държиш голяма сума в банката а с част от тази сума да пазаруваш злато, сребро, имоти, акции и тн. Парите трябва да се движат.

23

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 10Да припомня че таксите за теглене от чужди банкомати с високи.Лично аз отказвам да тегля пари и да плята кеш ако в дадения обект няма пост терминал.

22

До 18

преди 8 месеца

Прав си колега всичко се плаща. Когато банката почне да ми плаща че работи с моите пари тогава ще ми иска и такси. С 0% лихва не става.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Банките станаха платени сейфове за съхранение на пари. Вземат си таксите и лихви не плащат.

20

Майсторче

преди 8 месеца

Аз вече приемам само кеш и крипто. Кви банки, кви 5 лв.

19

Колега

преди 8 месеца

До коментар 16 Колега съгласен съм, но само за Пейсара айбана българският е свързан с пощенска банка, поне така пише в сайта им.

18

СПАС

преди 8 месеца

Те банкерите си знаят!!! Това не е работа на прости хора да решават разни референдуми, такси,............................. СЛУШАЙТЕ АКАДЕМИЦИТЕ И ПРОФЕСОРИТЕ!!!!............и редовно на митинги за бутане на паметници!!! Бутнат ли най-важните и ще има банани!:))))))))))))

17

Бунгар

преди 8 месеца

На другаря Хърсев ясно ли му е,че в чужбина,да не уточнявам държавата,ползвах дебитна карта 7 години и след закриването и имах събрани точки и ми изплатиха кеш 700 долара затова,че съм ползвал услугата на тази банка.Тук само безмислени такси и никакви лихви по депозити.Живо ограбване на вложителите,но народа си мълчи.

16

Анонимен

преди 8 месеца

"Основният генератор на тези увеличения на цените за финансово обслужване е европейският нормотворец." Това им е основанието! Европейският нормотворец. Ако "наемът на банкомата е сериозен", защо са таксите за теглене на пари от гише? Идеята за картел при банките сама се натрапва, поради наличие на "европейски нормотворец" - баш големия мафиотски картел, който трябва да замаже огромните си харчове и загуби за "ценностите" си.

15

Мда

преди 8 месеца

Апропо - има алтернатива на алчните кръвопийци- небанковите финансови институции, Револют, Уайз, Пайсера са само част от тях. Нищожни или никакви такси, светкавично електронно обслужване, IBAN сметки в целия EU. Само нашите скапани официални институции искат български IBAN за нещо си, иначе сме за "Ивропа без граници"....

14

СПАС

преди 8 месеца

ПРАВИЛНО!!! КАК БЕЗ ТАКСИ? ТОВА ДА НЕ ВИ Е ПРЕСТЪПНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ?!!! СКАЧАЙТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И ЯЖТЕ БАНАНИ!!!! ...И ПОДГОТВЯЙТЕ МЕШКИТЕ!!!!!! КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, ТРЯБВА КАТО ЕДИН ДА СКОЧИМ СРУЩУ АМЕРИКАНСКИЯ ВРАГ!!!! :))))))))))))))))