11

преди 15 години

Бат Бойко Борисов - *** от Банкя

10

PPP

преди 15 години

Бойко ***!

9

писна ми!

преди 15 години

За балчишката превъзходна от кадрото горе си спомням един свеж коментар от форума:"Ако не беше прегърнала партията-столетница - до днес щеше да снове между ЛИГЕНЯ и ДУМАТИТУ "...

8

преди 15 години

София не е община. Има община "Столична", рзаделена на 23 района и още поне 20 кметства.

7

преди 15 години

Абе писна ми от тия Бойкови изцепки. Вече стана за смях с тоя ***. Като е некадърен да си оправи *** в София, къде се напъва да взима властта и да управлява страната. Въздух под налягане е Бойко. Има една приказка, че на крива ракета космоса й виновен. Та и неговата такава.

6

преди 15 години

Като почне да складира балите на жълтите павета, ще видим дали такка ще мисли тая...

5

демократ

преди 15 години

СЕ РАЗВИХРЯ.Милата тя,като е завършила "Горско стопанство" в Лесотехническия институт - чии го търси в правителството при другите некадърници?! Тази партия на "светлото бъдеще" все такива кадри е изродила.Съсипаха България и я изложиха пред света "милите" другари!

4

ako

преди 15 години

Ако трябва да предпочитам между Бойко и тази селска наистина звеноводка, предпочитам Бойко, защото е човек на действието на не на *** лозунги. какво е направила тая, че критикува? Едно голямо нищо, но за наша сметка ... Айде да се измитат, че ми писна.

3

преди 15 години

много скъп популизъм. Френски ключ - всичко хваща и от всичко разбира. Аман от такива разбирачеви. Като и гледам сурата направо си е за мис звеноноводка

2

мутродемокрация

преди 15 години

Утре като яхне България,и гледай какво става...

1

преди 15 години

Верно, е, Бойко Балата *** е евтин популист и нищо повече! *** като градинска лейка!