30

Анонимен

преди 7 месеца

като му видиш стратега разбираш защо рундьо е неадекватен.

29

САМО ПИТАМЕ:

преди 7 месеца

А, *** УЖАСЕНА ЛИ Е.....хахахааа...?????

28

r

преди 7 месеца

Този не беше ли на Васил Илиев човек

27

Спасов

преди 7 месеца

Радев и Путин се накендзаха генералски

26

Анонимен

преди 7 месеца

Аууу страшно и Путин и той

25

Анонимен

преди 7 месеца

До 21:Ти ако си "обикновен гражданин" то аз съм трамвай.Ти си платен тpoл,на който му плащат да пише.Макашитата си слагат свои хора,за да започнат репресии срещу политически неугодните им.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Направо сменете името България, приемете и закон за обрязването да е задължително!

23

Сержант

преди 7 месеца

Коя служба е работила в полза на България? Ако дейностите на службите можеха да са явни, народа ще разбере, как се хвърлят пари за малоумията там. Едно безконтролно харчене. Реформи до дупка и заплати срещу свършена работа- това се отнася за всички държавни служители. Работи -не работи, заплатата си я знае. Там комунизма е още жив.

22

ужас за копейките

преди 7 месеца

Руското посолство също е ужасено! :))))

21

Някой

преди 7 месеца

Виж ти- агента на Държавна сигурност, съдържателя на явочни квартира с псевдоним Майстора, човекът на ВИС иска да ни внуши , че всички са ужасени. Ние сме ужасени, че този доносник се появява по ТВ да ни дава акъл , че е на държавна хранилка , че съветва ку*хото нещо в президентството .

20

Анонимен

преди 7 месеца

Щом ти си "ужасен" Другарю Магнитски - значи това е крачка в правилната посока! Никак не беше "ужасен" когато твоя Сюзерн за броени дни смени всичките шефове с удобни бивши воженни /милиционери/, ама сега си "ужасен"? Айде бе! Калката помече пищиш, толкова по ясно става, че това е правилната посока!

19

АБЕ

преди 7 месеца

Някой да вижда прилика м/у *** и Пенйо Гатйо от Игри на волята. Защо ли?

18

Кире

преди 7 месеца

Пък ние обикновените граждани сме ужасени от службите и бездействието им. И то от години.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Не може да се отрече на ПП ,че поне са последователни,от разговорите дето изтекоха всички разбраха,че ще се прави чистка не само в службите ,но и на всички отговорни места в държавата и ще се назначават хора ОДОБРЕНИ от онова посолство ..та явно ние сме станали щат на САЩ,що не вземем да приемем долара вместо да се занимаваме с еврото ..

16

Анонимен

преди 7 месеца

Когато Грипен Радев еднолично управляваше държавата и сменяше хората, чрез подставените си марионетни служебни министри, тогава проблеми нямаше, никой не бе ужасен.

15

Германец

преди 7 месеца

Щом Рублен и стратегът му са ужасени, значи си на прав път :)

14

адолф

преди 7 месеца

Абе тавариш Саша Маринов, когато вие сменихте всички ръководни постове в държавата от до, всичко беше наред нали.Тогава що не излезна да говориш за наши хора бе другарю? Къде беше тогава и що мълча а?Или когато сме ние на власт сменяме и няма проблеми, ама когато сменят нашите хора ревем като набодени мечета.

13

карачанаков

преди 7 месеца

,,ИТН иска оставката на правителството,,СЛУЧАЙНО и другаря Радев иска същото.

12

Свобода

преди 7 месеца

Скрий се, бе, от другата седмица ще вкарваме и евтино украйнско зърно, газа и той още надолу от Октомври. Общо взето трябва да ви изритаме от България, разни копейки, ниновци, костадиновци, радеффци, брейковци и т.н.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Митрафонова най-много....Радев с жълт картон от руското посолство!