212

Анонимен

преди 9 месеца

Може да се предполага, че след като произвежда ядрено оръжие и обогатява уран, военната промишленост на Северна Корея технологично се намира на равнището на Израел, С Русия ще се установи сътрудничество във военната сфера, с възможности за проиводство на руски самолети в СК. Постигната е договореност за изстрелване на корейски спътници с руски ракети носители. Русия ще обезпечи продоволствени доставки, както и доставки на медицинска апаратура за КНДР. Ще осигури работа на корейски работници на обекти в руския Далечен Изток

211

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера изгоря подводница и кораб днес с 400 е заминал фламбе

210

Анонимен

преди 9 месеца

русия проси от Северна корея очакваме и огромно икономическо сътрудничество с просперираща Сомалия и доставки на Опиум от Талибаните .... въобще няма изолация путин моладец

209

САТАНА

преди 9 месеца

Одобрявам военният съюз

208

Кармен Златарева

преди 9 месеца

Тия па кви ги дрънкат? Я се поинтересувайте само Германия какво продължава да внася от (изолирана) Русия....доста ще ви се стъжни!?

207

мишо

преди 9 месеца

Изолираната от кого Русия, от прогресивния запад? Видяхте ли адвокатката на делото срещу Милена, тази от страната на обвинението. Тя също е от тия - прогресивните, видяхте ли я - арогантна, нагла, нацупена и злобна.Това са новите евро прогресивни хорица, това ли бъдеще ни гласите?!Русия ще ви смачка, мишки.

206

Анонимен

преди 9 месеца

подхождат си, сега и в рашистан като настане глад като в сев. корея, съвсем ще са равноправни

205

Анонимен

преди 9 месеца

до 225 нормално е - показаха средния на Русия, но затова икономиките им изпаднаха в рецесия

204

Анонимен

преди 9 месеца

В САЩ всяка година стават над 400 масови убийства. Затова Доналд Тръмп каза: "В САЩ трябва да се построят повече психиатрии!"

203

das

преди 9 месеца

До къде стигна тази велика сила........ Северна Корея да помага на Русия ха ха ха ха. Тази велика държава . Трябва да я поканят в Брикс и тях и всички да са под крилото на Китай.Та това е Северна Корея хахахахах

202

Изолация

преди 9 месеца

Така е изолирана Русия търси изолирана Северна Корея , тя пък изолиран Китай , той пък изолиран Иран ..... Абе да не вземат да станат много изолираните и да се самоизолираме .

201

хахахааааааааа......

преди 9 месеца

България я очаква енергийна бедност, ССИ призовава за мерки........мдаааа.....

200

Анонимен

преди 9 месеца

Не се притеснявайте моля. В Русия всичко е наред!

199

Анонимен

преди 9 месеца

Доналд Тръмп: "В САЩ трябва да се построят повече психиатрии!" В тях е има място и за нашите краварчета ха ха ха

198

Анонимен

преди 9 месеца

Като контрапункт на говоренето за ракетни и космически технологии между двете джyджета-диктатори Ким и Путин, някои припомниха трагикомичната случка от 2015 година, при която пиян руснак от Мурманск падна в тоалетната яма на порутената си къща и загина там, а докато това стане, съсед междувременно си приказвал с него, но не извикал помощ.Когато после попитали съседа си, защо не е извикал спасители, той отговорил не знам номера... Ха-ха-ха! Руските алкохолици са номер едно... Ха-ха-ха!

197

До двеста и шестия

преди 9 месеца

Да, "Москва" продължава да мачка и утъпква дъното на Черно море !

196

Анонимен

преди 9 месеца

Дали, наистина, Русия е изолирана? Търговията между Русия и Китай чупи рекорди и тази година руският износ за Китай ще достигне 100 милиарда долара. Тази година Русия е изнесла само в Бразилия 5 милиона тона дизелово гориво и т.н. СЕверна Корея има санкции , защото притежава ядрено оръжие - Израел също има ядрено оръжие, но за него санкции няма. В тази обстановка въстановяването на старите икономически връзки между Русия и СК е напълно естествено.

195

Корни фон дер Путин

преди 9 месеца

Северна Корея е най-старата и в същото време най-модерна и действаща демокрация на Вселената!

194

до Спеца

преди 9 месеца

Спеце ти какво работиш, брат, че си изказваш толкова авторитетно? Сладоледаджия или продавач на царевица по плажа?

193

Анонимен

преди 9 месеца

ахахахха, ех копейкиии, преведоха ви заплатите от масква и пак налазихте сайтовете. Кашкавал има ли?