29

баба мара

преди 7 месеца

има възмездие за мед сестри

28

Христо Христов

преди 7 месеца

До В бъдеще/30 "в България заплатите и соц.помощите станат както в Германия." - в България който работи взима повече от колегите си в германия. Само неграмотните и некадърни мързеливи про'с'таци мечтаЕТЕ да сте като немците..

27

В бъдеще

преди 7 месеца

Сега си представете че в България заплатите и соц.помощите станат както в Германия.Климата е супер,топло е и африканците и арабите ще започнат да идват не само да минават,ами и да се установят тук.При това българско население ако дойдат една маса африканци и араби ставаме направо Мароко на Балканите.

26

Оффф

преди 7 месеца

До Анонимен 21 В щатите всяка година има урагани с много жертви, но не помня от сутрин до вечер да са ни информирали. Ако си толкова загрижен за Либия, ходи да им помагаш. ПФФФФ КЛО-УН

25

Анонимен

преди 7 месеца

Това че исляма си останал там където му е мястото не вярно.Ислямът набора скорост в цяла Европа.Германия, Испания,Холандия е пълно с араби.Особенно Германия ако тръгнете по центъра на всеки един град ще ги видите,живеят направо на улицата.Спят по земята,пият и какво ли не.Франция е запазена територия на африканците.Там ще видите всеки втори африканец или арабин.Европа се ислямизира със скоростта на светлината.

24

Никой

преди 7 месеца

Какво може да се очаква от нация която вместо да използва ресурсите си да се развива икономическ и интелектуално ги използва за въоръжаване, хашиш и коран!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Десетки предупреждения от природата. Пожари, наводнения, земетресения , войни, алчност за пари и начина на живот в разрез с околната среда. Писано е какво ще стане накрая, но на големите сили хич не им дреме.

22

АнтиЗомби

преди 7 месеца

Преди 10-15 години навсякъде в нета четях коментари "исляма ще владее света". След намесата на семейство Буш и Обама, исляма си остава там където му е мястото - на най неблагоприятните места за жиеене по света.

21

Хламид дайба - дайба

преди 7 месеца

И неверниците му ! Дяволовото дяволо !

20

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 20 Вероятно си прав.Както споменах по долу-въпрос на манталитет явно.Едни държави са родени за демокрация и я развиват,други за диктатор да ги държи на късо,че го избиват на слободия.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Такива случки в такива държави само се споменават бегло. Виж това в щатите ако е,ще им знаем и имената и какво са яли преди наводнението даже От сутрин до вечер ще ни информират за загиналите

18

Анонимен

преди 7 месеца

A европа ръси пари на Украйна само, да защитават някакво парче земя уж. А хора които се нуждаят наистина да се оправят сами. Бах тая украйна златна

17

Анонимен

преди 7 месеца

За съжаление историята е показала, че арабските народи имат нужда от диктатор за да се развиват. Иначе става блато. Може би това важи и за повечето средиземноморски народи. Турция преди Ердоган беше в криза. После имаха подем и сега пак са в криза, но тя е породена и от външни фактори. Испания при Франко, колкото и да е спорен се развива. Салазар в Португалия. Военната диктатура в Гърция, примерите са много..

16

Анонимен

преди 7 месеца

Симитли-Царево са в една линия. На едното място тези дни имаше земетресение, а на другото наводнение. В Турция, когато имаше земетресения февруари, имаше и наводнения. Там усилено се говори за климатично оръжие. Дали е така, не зная, но доста странни съвпадения. Да не говорим, че политически ситуацията в Либия беше изострена тези дни. Същото беше и в Турция преди земетресението

15

Христо

преди 7 месеца

Тя и България беше ..... :(

14

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да се охраняват язовирните ни стени! Най-страшните беди идват от хората, не от природата! Късаш дипломатически отношения и веднага наводнение. Много удобно и "природата" е виновна

13

Наблюдател

преди 7 месеца

Е там като няма гори и сеч ,какво се е затлачило бе умници ! При такъв дебит на водата няма спасение от създаденият от нищото воден стълб!........А нашите *** и медии продължават с мантрата за сечите и деретата!

12

Галин Костов

преди 7 месеца

Господ ги наказа за мед. сестрите. Сега нека да посмеят да вкарат в затвора китайските работници, които са им построили язовирите.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Това е природно бедствие,спор няма,ама за хаоса който цари в Либия,или от една безспорно уредена и богата държава тя да се превърне в едно бедстващо гето вина носят западните"демокрации"и най вече наглосаксонците в лицето на САЩ и малоБритания?

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 4 Кадафи си беше диктатор.За някои може да е било добре,но за други не е било.Както при нас през соца.Проблема на нас и на други като нас,е че не можахме да се възползваме от демокрацията,а я изродихме.Въпрос на манаталитет вероятно.Защо на другите бивши соц страни не им пречи нито САЩ нито ЕС и се развиват...