33

Анонимен

преди 1 година

Чували ли сте как плачат децата в поликлиниките при поставяне на ваксини? Родителите си мислят, че предпазват децата си? С какво, с отрова? Пълна малоумщина. Изцяло против ваксините!

32

Дооообре

преди 1 година

А бе господа ваксинопроизводители, защо тази година не искате да ни спасявате живота насилствено, а искате мангизи? Да не би държавите вече да не искат да купуват тази гняз и вие започвате да търгувате Директ и д крайния клиент? Ще намерите балъци, спокойно, дал Бог...

31

Анонимен

преди 1 година

Значи за да си спокоен и свободен трябва да си платиш 130 долара. Честито на ваксърите.

30

Тон

преди 1 година

Конспирации вече няма ,а това е реалната истина, които иска да бъде лъган,че някои му мисли доброто си е негов проблем!,те ти говорят че земята е пренаселена!

29

Анонимен

преди 1 година

,до 7, капитализма по времето на соц-а все още имаше страх да не се надигнат масите да пометат оялите се отгоре. Сега вече нямат страх и грабят яко плеббса и приемат закони навалицата да бачка до почиване 70 год

28

Аре

преди 1 година

Да не ви качвам сайта,който не искате да видите! Ще ви пожаля!

27

Баси и цената за

преди 1 година

Еф. Таназая! Нама такава наглост на тези т.н. Елити.

26

Анонимен

преди 1 година

Цени само като за ценители - маниаци.

25

Анонимен

преди 1 година

Бай Дъно преди месеци си каза,че ще има нова пандемия,защото трябвали пари,а медиите заметохте новината под масата.Нима журналистите не боледуват?Ами трайте си още и търпете да ви пускат вируси от лабораториите,за д изкарват пари....С този президент марионетка света удари дъното.Чист сатанизъм е да се намалява броя на населението по изкуствен път.Миналата година даже пускахте статии как до 2030-та трябва да се намали заради Глобалното затопляне без да проявите капка съвест.

24

Нане

преди 1 година

И кой ги купува на тия цени... А ние изхвърлихме с милиони от тях... ===)))

23

Анонимен

преди 1 година

Пълен смях. Антиваксърите измислиха 1000 конспирации как ваксините целяли неща, които по всяко време и с всичко друго могат да ви ги причинят и без ваксини. Ваксърите пък си мислят, че от нещо се спасяват и вече са по-здрави от другите, а цялата работа беше бизнес.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 - "Ще го взема веднага на опашаката за ваксинации,"Къде са тия опашки :) ,че да се наредя и аз :))))

21

Анонимен

преди 1 година

До Чичо *** -"Евтинийка! Денков поръчал само 1 милион, да поръчва още,.." С това темпо на ваксиниране в България (вчера имаше 13 ваксини сложени ) ,ще ни стигнат за няколко "петилетки" :))) ,оффф ,то пък ще им изтече годността . Така ,че пак ще трябва да се поръчват :)))))

20

Анонимен

преди 1 година

С нетърпение очаквам да пуснат в БГ новия бустер с актуализацията с ейч би би варианта. Ще го взема веднага на опашаката за ваксинации, а нека антиваксърите се редят на опашките в болниците като толкова им е малко мозъка.

19

хи-хи-хииии......

преди 1 година

Сега вече ще са задължителни......

18

Анонимен

преди 1 година

На ваксинираните честито, говореше се, че от 2023 година ще станат платени и над 100 долара за доза,след като прехвърлиха отговорноста върху ваксините, имуната система на ваксинираните е равна на 0, то без поредната доза са обречени.. Какво прави наркодилъра първата доза е винаги безплатно, след това като седнеш на иглата си плащаш за всяка следваща доза..

17

Били Спасителя

преди 1 година

Все по-скъпа ще става свободата на хората. Но така е. И без това много хора злоупотребиха със свободата си, не я използват правилно и се разхайтиха до степен да си вредят. Стадото трябва да бъде ограничено.

16

Лекар

преди 1 година

Освен, че е по-евтин, първата доза е безплатна

15

Анонимен

преди 1 година

Ваксината, която не предпазва от това против, което ваксинира. Аз мисля, че това е най-скъпата гола вОда на света...

14

Лекар

преди 1 година

Хероина е по-евтин