26

Анонимен

преди 1 година

О пресвата Дево от Гуадалупе - пак са изникнали ония с пръскането от самолети, особените облаци, графените, наночастиците. Пълно е с болни мозъци и за съжаление ковид ги уврежда още повече. Пазете се от Ковди и от глупостите на посочените по-горе "болни мозъци".

25

Анонимен

преди 1 година

"1 993 са активните случаи..." Друго си е да напишеш хиляди ,не е като - "днес положителните проби са 50 и няколко" ,някак си не е така грандиозно .

24

Пичове

преди 1 година

Не бъдете лукави,аси проверете тези неща,аз лично искам да разберете истините,не да си правя на умен. Бъдете живи и здрави,не всичко е пари!

23

И със

преди 1 година

Т.н тест който не е тест,е възможно да се взима днк фингер принт,т..е вашите индивидуални днк излъчвания! Освен това може и да ти закачат мн неща с тях! Това е доказуем факт,има инфо!

22

Хаахха

преди 1 година

Ясно е,погледнете небето какви красиви кондензационни следи оставят самолетите! Насищат ни с химия,после се разболяваме! Това е ко вид ! И да си вкарам отровите? НИКОГА! И пак и пак и пак да ми пръскат и опитват да плашат-НЯМА да си вкарам нанотека на сатанягите ,графен,хидра вулгарис,самосглабяващи те се наноструктури и рутири и още половин менделеева таблица! Точка.

21

Анонимен

преди 1 година

Който настине и иде от глупост да се тества за ковид, дава + резултат. Рекох, че сте се засрамили вече, като спряхте със сводките за измишльотина-19, ама не. Безочието на джурналята граници няма.

20

Който трие

преди 1 година

Пречи на флудерите да затрупват с изкъртени пейки

19

Анонимен

преди 1 година

време е някой хахо да дойде и да изпляска поредното "щом се говори за Ковид и ваксини, значи войната в Украйна приключва и трябва да намерят начин отново да ни доят" или "войната се закучи в Украйна и сега пак започнаха с ковид пропагандата" - пълното е с кукумицини

18

А фалшиви Ваксини

преди 1 година

Се плащат само с истински пари,това е продължение на предишния пост.Иначе явно войната в Украйна приключва и почват пак да греят манджата с ковида.

17

Анонимен

преди 1 година

Сега, слушайте внимателно! Фалшив тест може да открие само фалшив вирус. Фалшив вирус може да предизвика само фалшива пандемия. Заради фалшива пандемия може да дупчат овцете само с фалшиви "ваксини"..

16

Анонимен

преди 1 година

абе - наесен да не пускат всички конспиратори, луди, кукувци и тем подобни отпуска или ги гонят от едни по особени медицински заведения, че така се увеличаха конспираторските и дезинформационни постове как някой на някой готвел нещо, подготвели ни, психологически операции и незнам си какви щуротии

15

?

преди 1 година

Да, и?

14

мяу сиренето е меко

преди 1 година

ТОва е психологическа операция за изтребване на хората, няма да им се размине с тази гадост обаче!

13

Анонимен

преди 1 година

Ахой, общество антиваксърско НЕлюбимо! Пак ли сте напъплили рано, рано "сабалян" - друга рабата нямате ли си освен да плюете сутрин. Но - да - ковид е тук и, за съжаление, ще спихне още доста антиамскърски, антиваксърски и антивсичко мозъци. а ние нормалните хора ще се опитаме да го избегнем възможно най-дълго време. Наслука!

12

Верно ли?

преди 1 година

Сериозно ли? Кой каза? Стъгмистиката ли? Я си... Не познавам нито един човек, разболял се от ковид за последните 18 месеца.

11

Активни, активни,

преди 1 година

Колко активен може да е един фалшив вирус? Медийно активен. хи хи хи

10

noFreeman

преди 1 година

театъра започва от 1 октомври... в америка байдън обяви официално че от 15 септември фируса се завръща... какъв сценарий само - еднакъв!!

9

баааа го

преди 1 година

Ам'чи мнооу активну уа!

8

Анонимен

преди 1 година

Решението е маски и още бустер.Случаите растат.Трябва да сме подготвени за новата вълна.

7

Анонимен

преди 1 година

Наближават избори! Случаите растат, както обикновено.