20

VladTepes

преди 7 месеца

До помним виМайк Райли подмина чиста дузпа за България и зачете два гола на Швеция от явни засади. Реалният резултат беше 1:3.

19

Леви в десно

преди 7 месеца

Българинът обича мафията, защото е удобно оправдание за некадърността му. Който пази БФС Бобита , неграмотниции и т.н. е плоска летва.

18

Алекс

преди 7 месеца

Стилиян безспорно беше голям футболист.Обаче избра да остане със семейството си в чужбина.Да си гледа живота в чужбина и да не раздава акъл.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Вие па ,ще опрайте футбола ,ай сектире бе.Никъде в Западна Европа нема бивши футболист начело на федерцийте им,само тука се натегате ,щото за нищо не ставате .Искате да сте началници.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Хъм името Стенли става за куче и котарак в никакъв случай за човек и то борещ се за власт.

15

Димитров

преди 7 месеца

По принцип е прав, но... Преди всичко трябва да се смени името от БФС , да стане на ФС ! В нашите "елитни" футболни отбори няма БЪЛГАРИ и затова Федерацията няма право да носи това име! А в това,че собствениците на тези отбори "милеят" за БЪЛГАРИЯ, надали има българин да вярва! Жалко за такива фенове,като тези на Левски и Ботев-Пловдив , но колко българи им в тях и колко от тях излизат на терена ? Крайният резултат е загуба на НАЦОИНАЛНИЯТ НИ ОТБОР от всеки противник!

14

Руси

преди 7 месеца

За това не гледах мача ,който си беше предизборна кампания и преброяване на "колко сме нашите хора." Държавата е абдикирала , трябва футболните босове да не са в Изпълкома. Както казва Венци поне по 6 българина в игра,не просто в отбора. Гаранции за финансиране и инвестиции от страна на собствениците. Закон за инвестиции в школите. Намаляне на отборите в А група.

13

възрастен

преди 7 месеца

И като дойдете вие и всички и националите ше станат изведнъж по силни футболисти ли? Аман от кьорфишеци !Нито един играч няма в момента на европейско ниво в нашия футбол!Вие изведнъж ще извадите от ръкава суперзвездили?

12

помним ви

преди 7 месеца

Стенли сбърка фатално в центъра и паднахме 0:5 с Швеция на евро 2004.Резилът беше тотален.Свалиха последния треньор с акъл в спорта, Марков, издигнаха и...та Стоичков и се започна диктата на 4 те в света.И всичко заради тия ***, дето сега ще идвали на власт.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Стенли !!!Айде стига бе,тоа не бе ли българина Стилиян?Срамува се българското си име ,а напиня за власт!Безсрамник.

10

Вън

преди 7 месеца

Перуките от футбола!!!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Ами чичо Стенлни да направи нов съюз, собствена лига и както викаше оня да ритаме по маалите. Барем станем чудо като Исландия.

8

Радой

преди 7 месеца

Някои забравят че поколението на Стенли заедно с него, все пак успя да класира България на Европейско първенство през 2004-та като в квалификациите бяхме първи в групата пред Хърватия и Белгия като бихме и двата отбора .... и до там. После дойде управлението с хайката на Бобката и си останахме дотук....

7

Анонимен

преди 7 месеца

Против Боби съм ,но не подкрепям и новите мераклии за ръководители на футбола.А,съм против Перуката само защото не е редно да е 5години вицепрезидент,18години шеф на БФС ,футбола загина ,а той чист.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Абе аре стига сте оправдавали БФС и Боби вие добре ли сте? БФС има страшно много власт в бг футбола ни. Ако едно предпрятие има некадърни ръководители трябва да се сменят. Точка.

5

Анонимен

преди 7 месеца

В България футбола си замина откакто дойде демокрацията. 1994 беше връхната точка за едно талантливо поколение, което сякаш играепе за кеф, не толкова за пари. Оттам се обърнаха нещата, клубовете почнха да перат пари, играчите да ламтят за пари, да изявяват по дискотеки а не по терен, ченно тото и т.н. Абсолютно олицетворение на "държавата"

4

Стар

преди 7 месеца

Твойто поколение какво направи бе юначе? И как точно българи -юнаци като повечето са тъмнокожи наемници!........Юнаците бяха преди 30 години !

3

Анонимен

преди 7 месеца

Щом и на Стилян вече му дойде до гуша, не си представям каква гнусотия е във всички структури на БФС

2

Анонимен

преди 7 месеца

И по тове време искахме да чуваме Българи юнаци, но нямаше...айде върви...

1

Анонимен

преди 7 месеца

Единственият ритник в бг футбола беше по твоя ***, когато Стоичков те изрита, ***.