5

Обективен

преди 8 месеца

Не разбирам какво общо има НОИ с тези " маргаритки" от снимката? Това да не са "ония" дето искат да извадят очите на Милена?

4

Новозеландец

преди 8 месеца

До коментар 2 Нищо няма да се оправите, очакват те ужасяващи времена и загуба на граници.Поздрави НЮ ЛУНН ,ОКЛАНД ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ.

3

Анонимен

преди 8 месеца

трябва да питам счетоводителите как да се осигурявам на мин ... свърши ми толерирането на това соц раздаване на пари. все едно хрантутя трайно безработните ...

2

Анонимен

преди 8 месеца

Е да вече дължиш 55% данъчна основа на Нова Зеландия, вместо 10% плосък данък у нас. Много си напреднал... Плюс минус един плочкаджия/тираджия се ще се оправиме и тука... Като толко не те кефи БГ не знам що се вреш да четеш новини тука, чети си за Оукланд... Ама сигурно и език не владееш...

1

Новозеландец

преди 8 месеца

Току що пийнах газирана водичка в Окланд и се сетих за годините когато бях подиграван и гаврен от работодателите-чорбаджии , а държавата-мащеха ме ограбваше. Радвам, се че вече съм далеч и не плащам нищо на тази мафиотска структура , защото и не дължа нито Здравни осигуровки нито каквито и да е данъци, нямам имоти нито коли:) , скоро ще си изпратя до президенството скъсан паспорта. Поздрави Ню Лунн, Окланд , Нова Зеландия.