30

тоя

преди 7 месеца

крив дядка Хърсев отдавна трябваше да е в затвора заради измамната му дейност

29

баба мара

преди 7 месеца

да се върне ддс на 20 процента на витошка две чаши вода наречена чаи10 лева а номерът с 3 пържоли хаиде фалираите че ми писна

28

Анонимен 8

преди 7 месеца

800 лв била висока минимална заплата и затова търсите от трети страни да ви работят за тези ВИСОКИ ПАРИ

27

Анонимен

преди 7 месеца

20%

26

Анонимен

преди 7 месеца

Финансистът Емил Хърсев е мyшмуpок!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Като започваш бизнес независимо какъв би трябвало да си готов да се справяш сам. Държавата ти осигурява законовата рамка в която да се развиваш. Ако те ощетява или пречи има съд. Ние отваряме бизнес единствено с мисълта да позваме субсидийки, облаги... Защо не каже за децата, които им работят по заведенията без договори и почти без пари за едно ядене и квартира? Фискалните им устройства, свързани с НАП не работят и други мушангии. Иначе искаме да ни дават още и още...

24

Анонимен

преди 7 месеца

????Финансистът Емил Хърсев предложи ДДС за чужденци да е нула процента, а за българите да е 20%???? Вчера влязох в едно финансово заведение. Седнах на масата и финансово започнах да обяснявам на келнерката на един от тия мои чужди езици, да ми даде нещо за пиене! Тя се обърна към мен и каза на трудно говорим Български: Без Дy-пe-то Да си Стискaм няма как да се пие без ДДС в това наше заведение!?

23

До 23

преди 7 месеца

Точно така е в САЩ, тук обаче ако си сметнеш данъците в някои държави от ЕС достигат 70% ако включиш вътре и ДДС-то и какъв им е резултата, ами никакъв някакви *** подчинени на коропрации бабеси управляват!

22

Всъщност финансистът

преди 7 месеца

Хърсев, вместо да се чуди как да премахне ДДС за чужденци, би трябвало да обясни следното: По дефиниция ДДС е инструмент, който позволява на Държавата да контролира междуфирмените разплащания. Следователно крайният клиент, като физическо лице не би трябвало да носи тази тежест, тъй като той не е част от този механизъм.Та защо Държавата не възстановява ДДС на физически лица (българи)?На края на всяка година би следвало Държавата да дава възможност да се възстановява тази надплатена сума.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Според мен 30% ДДС на заведения, освен столове и детски кухни, който има пари за ресторант е добре дошъл да дари пари за 80-те процента работещи бедни!

20

дейва

преди 7 месеца

и кръчмарити му

19

надценки по 300-400%

преди 7 месеца

Заведения: надценки 300-400%, ддс 9%? Комар, покер, хазарт: надценки=?.. ддс 9%Хляб, книги, лекарства надценки 10-20%.. ддс 20%къде е логиката?

18

Анонимен

преди 7 месеца

стига с това искам от държавата, да работят и да ги проверяват както останалите. това е една черна дупкаа, където всичко потъва, пък накрая нямат и пари да си измият косата за пред телевизията

17

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам на тези Емиловци кой им е дал дипломи, но е хубаво, че има свобода на словото и че всеки некомпетентен човек може да получи форум да покаже как си няма и идея за какво говори. Ресторантите трябва да имат същото ДДС като всички останали. Няма причина този бизнес да се ползва с привилегии. Ако искат клиенти, да си ги спечелят. И българи, и чужденци. Стига с тия помощи на гърба на хората, на които ресторантьорите иначе се подиграват.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Осигурявали на 800лв и затова трябвало да имат 9% ддс? Ами нека си осигуряват на 740,колкото е минималната и да имат 20% ддс! То голямата разлика, разбираш ли! Осигурявай на 1200-1300 и тогава искай 9%!

15

Знаем соца този трик

преди 7 месеца

Финансистът Емил Хърсев предложи ДДС за чужденци да е нула процента, а за българите да е 20%. Значи този е фашист разделя по расови признаци - чужденец или българин (будала, глуупак, нескопосник, путтка мн. др.) за по 20% ДДС! А защо не за българите по 50% ДДС? Такива трябва да висят дълго време и на високо! В соца ги имаше такива кърлежи само за чужденци! И българите го бутнаха този строй! Кога с този строй? Може би ще е с кръв, ама какво от това, ако стане! Възраждане!

14

Защо?

преди 7 месеца

ДА Разбира се!

13

незнайко

преди 7 месеца

Като е ДДС20%,ЩЕ СТАНЕ ЛИ ЗАПЛАТАТА2000лв.

12

Знаем соца този трик

преди 7 месеца

Финансистът Емил Хърсев предложи ДДС за чужденци да е нула процента, а за българите да е 20%. Значи този е фашист разделя по расови признаци - чужденец или българин (будала, ***, нескопосник, путтка мн. др.) за по 20% ДДС! А защо не за българите по 50% ДДС? Такива трябва да висят дълго време и на високо! В соца ги имаше такива кърлежи само за чужденци! И българите го бутнаха този строй! Кога с този строй? Може би ще е с кръв, ама какво от това, ако стане! Възраждане!

11

Анонимен

преди 7 месеца

ДДС трябва да отпадне ... Това е ГНУУУУУУУУСЕН, ОБИРДЖИЙЙЙЙЙЙЙСКИ и зъл данък...