9

Анонимен

преди 7 месеца

Аре стига рев!

8

Гларус небесен

преди 7 месеца

Много изгодно ги правите тия работи. Взимате едни данни само за юли и ги сравнявате с юли миналата година който беше също толкова слаб и Ах ръст 2%. С цел да скрие трагедията на бранша. А ако сметнем цялата година, и я сравним не с 22 а с 18 и 19 година. Тогава голата истина ще лъсне. 50% спад това е тя. и пророкуванията на сглобени миниктри и други службжгжнци за свръх силин сезон накараха много ресторантьори да надуят цините с което отвратиха и шепата останали туристи у нас. Да ни е честито!

7

Печалбата колко е?

преди 7 месеца

"Приходите им обаче са със 17,6% повече". Е и? Тя инфлацията за тези три години е поне 30%. А тази година още поне 20%. Разходите колко са им? Като се има предвид, че ще покриват загуби от 2020, 2021 и до април 2022? А амортизациите на базата? Един хотел се разрушава най-бързо точно, когато не се ползва.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Неотчитат защото укриват 90% от приходи и нощувки, особено онези самодейци които отдават под наем апартаменти.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Въй! Завалии! Да им намалим ДДС на 5% (че да можем и догодина да го намалим пак).

4

българина

преди 7 месеца

аз си спомням когато туризма живееше от руския пазар ... когато де сетят за тези времена, тогава ще се оправят, до тогава як унтерганг всяка година

3

Хотелиерите са

преди 7 месеца

В сенчестия бизнес.Чудя се,как и тия 2% са им се откъснали от сърцето.

2

А,бе,

преди 7 месеца

Кажете си направо,че 4и5звездните хотели са за чужденци,а другите за бедния българин.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Еми, колкото толкова. Ние пропуснахме. Бяхме в чужбина. Не си заслужава да се плаща за БГ качество. Това е все едно да си гориш парите.