35

Анонимен

преди 7 месеца

Нека да отпадне тая тъпотия за шофюрска книшка да имаш средно образование а сега за изборите неграмотните как ще гласуват би трябвало да нямат права на глас ако не знае да чете и пише да няма право на книшка така и за изборите нека да направим нещо,

34

Анонимен

преди 7 месеца

Според правилника катогория В е за управление на МПС до 3,5тона и 8+1 места. Защо сега да се е променило нещо?! Толкова тежък джип няма. Въпросната карима дели явно не познава правилника. Проблема е че шебцеите, които карат мощни и тежки автомобили не са дорасли за тях, затова правилната мярка е отнемане на МПС, а не допълнително усложняване на и без това вече много усложнения правилник за движение.

33

Анонимен

преди 7 месеца

До 32 - Тритонен джип :)

32

Боби

преди 7 месеца

Поредната тъпотия от човек, който няма никаква представа от шофиране.

31

Анонимен

преди 7 месеца

За Уаз-ка също ли?

30

Today

преди 7 месеца

Въпросът е: кой замърсява повече, нов 3 тонен SUV или 20 годишна малка количка?

29

Край

преди 7 месеца

Планетата може да понесе почти всяко семейство да има малка екологична и лека количка даже и с двг, но няма как да понесе всеки да се товари на 2-3 тонен джип за да вози мегаважния си дирник сам в него.

28

Иван

преди 7 месеца

Не е нужно, категория Б е за МПС до 3,5т дали ще е джип или микробус натоварен ефекта за околната среда е еднакъв.

27

Koko

преди 7 месеца

Мен ми допада идеята!

26

катъра

преди 7 месеца

До Коня::Приятелю!Няма значение какво караш.Важното е да ни тормозят,да сме зависими,мачкани.Това е целта.В никоя друга държава няма толкова полиция по пътищата.А съм обиколил доста-от Япония до Аржентина.Е,убийствата на пътя спадат ли?Не,увеличават се!Значи нещо "куца".

25

Анонимен

преди 7 месеца

Идеята ми се стори глупава но като се замислих има логика за по-тежки по-мощни коли да има някакво ограничение за новаците. Обаче да го свързват с околната среда вече идва в повече. И не е нужно да има нова категория а просто да има закон.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Мда, от "зелените" са също и зомбитъта дето се лепят по асвалта, и обливат с доматено пюре картините по музеите. Умственият им багаж е напълно сравним. Явно с изпит по дебилизъм се влиза в тази олигопартия.

23

Тото

преди 7 месеца

В този Европарламент е пълно с хора с ненормално мислене. Тая Кака да вземе и да си пие хапчетата по- редовно, че току вижте започне да целува и други безумия

22

Анонимен

преди 7 месеца

Другаре, още ли плачете за комунизма, дето жигулката или москвича праяко сили вдигаха 120 и то ускорението се мереше с календара. Това са проблеми на запада - колите им по 300-400кс и вървят с по 230км/ч. По случайност тея бързите коли са попаднали в ръцете ни, ама мисленето ни е спряло на ниво жигула. Затова и толкова сакатлъци.

21

Анонимен

преди 7 месеца

19 в Бургас са селЕни,бесна селяния и грозен диалект, затова и много джипове. А освен всичко, явно са им малки пишетата.

20

ефролибералжендар

преди 7 месеца

Как е другари, чувствате ли се вече европейци?

19

Горски

преди 7 месеца

Тука в гората пълно с джипове. И то големи. Ще да трябва В++ да вадим.... Или тоягите по тези, що се врат по чуждите дела... ;)

18

fwefwe

преди 7 месеца

В Бургас като отидох за първи път - само джипове, викам си или са богати, или са комплексари. А може би и двете - богати комплексари? Такава концентрация на джипове има ли в друго населено място? Варна? София? Пловдив?

17

Анонимен

преди 7 месеца

За танк ше искат ли?

16

Анонимен

преди 7 месеца

Да си кажат, че просто искат без директна забрана, която би накарала хората да се вдигнат на бунт, да забранят карането на джипове.СО2 е тотална измама- моделите им от 1975 насам предвиждат 3 пъти над реалната промяна на СО2 и не отчитат, че човешките емисии на СО2 са само 3% от всички, т.е., ако на Земята няма 1 жив човек и 1 машина или пъ..рдяща крава, пак СО2 ще се вдига със същото.Друго- сега сме с най-ниско СО2 за 600 мил години назад и е по-студено от средното за 10000г назад