41

Да допълня...

преди 7 месеца

До Тази жена е на място 27 Ковачева е антипод на Мая Манолова.Маналова беше голяма пр.ост-отия и си остана такава.

40

Така е ..

преди 7 месеца

Ковачева е права. Всяко нещо трябва да има алтернатива. И с изборите е така. Машинки и хартийка.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време от яйцето, пилето като се излюпи докато стане на голяма кокошка минаваше една година и половина. Сега бият в крилцата на малките пиленца растящ хормон и антибиотици и хоп за три месеца станала голяма кокошка за ядене! Та *** в гората и си хвани някоя

38

Анонимен

преди 7 месеца

Атибиотик не се взема, а се взема Пробиотик! Понеже Антибиотика ти унищожава Имунната система - Белите кръвни телца, които се борят с яйцата на па-ра-зи-ти-те и не добрите бактерии, а Пробиотика подпомага на Белите кръвни телца да избиват яйцата на па-ра-зи-ти-те и не добрите бактерии и Твоята Имунна Система Високо Стои! Така сме създадени от Природата... Добра Имунна Система - Добро Естествено Здраве! А това електронно ли ще ги продават Антибиотиците или на хартийки ми е се тая!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Тая, горе на снимката, от коя зоологическа градина е?

36

Кирил

преди 7 месеца

Антибиотика трябва да е БЕЗ Рецепта ,.....Резистентност се получава от Месото с Антибиотици и Стероиди...пр.:Пилешко

35

Анонимен

преди 7 месеца

Браво! Радвам се, че някой излезе и защити хората, с какво право ще спират антибиотиците да се купуват свободно? За да следят хората, това е намерението им, а не грижа за хората!

34

Банкеръ

преди 7 месеца

Някои тук се опитват да измислят нова медицина.Бактериялни инфекции и последствията от вирусни инфекции се лекуват само с антибиотик.Единствената защитна функция на организма е да вдигне температура и да свари вирусите и бактериите.Кофти е,че ветеринарната медицина е по напред от хуманитарната.Общото здраве в една крафеферма е на по високо ниво от едно село примерно със същия брой лекари.Все пак от кравефермата се очакват добив,възпроизводство,печалба.Прави се селекция,докато на село няма такива

33

във всички

преди 7 месеца

цивилизовани страни може,само тук не,после защо сме на това дередже

32

Анонимен

преди 7 месеца

До До 18: От стреса е. И аз в казармата 2 години не кихнах нито веднъж. Организмът се мобилизира и не боледува от разни дреболии. По-точно боледува, но безсимптомно. Това е еволюционен механизъм за оцеляване в тежки условия. Когато продължава дълго обаче съсипва сърцето и кръвоносната система.

31

Анонимен

преди 7 месеца

И тая кат Майчето бачка за фат мАКА!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Права е.

29

Гошо

преди 7 месеца

До истинатаИ пилешкото Една ферма за пилета консумира антибиотици в килограми за месец около 50 грама на пиле отиват при отглеждането му С прасетата е същата работа Вие дърдорете за рецептите

28

питам

преди 7 месеца

И откъде накъде всеки аптекар във всяка аптека ще има достъп до здравното ти досие??? Всеки знае как се защитават личните данни в България - никак.

27

Тази жена е на място

преди 7 месеца

Никога не ме е разочаровала с реакцията си, с работата и поведението като цяло.

26

аз

преди 7 месеца

До 25. Точно това в стъклените панички е антибиограма. Става за 3 дни.

25

Ей, спрете се

преди 7 месеца

Антибиотикограма /дето му викат/ е друго нещо. Да не се налага да ви праскат с урбазон ако се надуете. Няма друг метод за определяне на правилния антибиотик освен посевки. В едни стъклени панички се прави.

24

До 18

преди 7 месеца

Когато живях в България, ми изписваха антибиотици за най-малката настинка и бях болен всеки месец, отделно, че пиех антибиотици почти всеки месец. В Германия съм от 7 години, нито са ми изписали антибиоци, нито съм се разболял! Дали е от пилешкото, а?!?

23

Мда

преди 7 месеца

В България има най-много резистентни на антибиотици от целия ЕС! Едно че се изписват антибиотици "профилактично" и "превантивно", друго, че много хора си изписват сами, щото "миналия път пих такова и ми помогна"! После мрът като пилци от пневмония и възпаления,ама причината е дето ни пръскат от самолетите!Антибиограмата става за 2 часа, не пишете глупости да си защитите глупостите които вършите!!!

22

1262

преди 7 месеца

До селския фелдшер. А ти ще чакаш ли 3 дни без лечение да ти стане антибиограмата или ще оплюеш лекаря, че не те лекува.