22

Анонимен

преди 9 месеца

БОРИСОВ УПРАВЛЯВА ТОЧНО 9Г И 8 МЕСЕЦА, БРОИХ ГИ В УИКИПЕДИЯ.

21

мнение

преди 9 месеца

Нека си управлява,ако не вади бухалката за щяло и нещяло.15 години,а от 89 до 08,какви бяха тея неща.Неща ,вадени от задното отверстие.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Борисов от години не управлява,а тези които управляват всеки ги вижда и какви ги вършат и докъде ни докараха.Дъвчат Борисов за отклоняване на вниманието.ГЕРБ може да са подкрепящи,но не може да се съгласяват с всичко когато виждат небивалици.То и добре че ПП не са изцяло самостоятелни,жална ни м....и не ,че ДБ дебилните станат за нещо.

19

Вълчев,

преди 9 месеца

Ти като беше министър,Борисов беше главен секретар на МВР.И той управляваше,а не крадлив дЕдо.

18

Кичка

преди 9 месеца

Капят му лигите на Вълчев иска да е във властта

17

Гражданин

преди 9 месеца

И добре, че управлява той. Защото другите всичките ги видяхме колко могат.

16

Управлява....

преди 9 месеца

Какво управлява? Нали го видяхме. Всяка седмица ходи в посолството да му дърпат ушите. Докато беше премиер какво правеше? По цял ден обикаляше с джипката по строителните обекти да се здрависва с работниците и по селата да се снима с бабите. И любимото му беше да ходи да реже ленти. На един същ обект реже ленти по 5 пъти. На всеки 20% прогрес прави ново откриване. Е може ли такъв човек да управлява държавата? Айде малко сериозно.

15

Анонимен

преди 9 месеца

ВСИЧКО ДЪРТО, ЧЕРВЕНО И КРАДЛИВО ХВАЛИ БОРИСОВ. БОРИСОВ УПРАВЛЯВА САМО БАБА СИ ВЕЧЕ.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя Вълчев не разбра ли, че вече няма да е в политиката, колкото и да иска да се натика.

13

Олд

преди 9 месеца

Важното е че червените кхмери,*** от Възраждане и драскачите на живия труп са вън от властта.

12

Анонимен

преди 9 месеца

И си е точно така. Фаши означава "наши". Щели да изолират всички с друго мнение. Чак изкараха НДСВ от нафталина без години да е провеждала партийно събрание, каквото изискване има за да съществува, със Соломон Паси. Паси е в НПО " атлантически съвет" Как ЦИК го допуска до избори в явен конфликт на интереси и груби нарушения? Ами питайте посолството. И после като дойда да ви трепя ми се правете на заплашвани.

11

Хайл Хитлер $$

преди 9 месеца

Президента го канят достатъчно, не си измисляй. И не е "обединяване", а поръчка от посолството. Освен това е нарушена конституцията. И освен това не сме еднопартийна система но по поръчка от посолството станахме. Буквално фашистки режим.Никога никъде е нямало такова нещо - нпота сформират партии, 5 партийки стават дб и се вливат в емигрантска пп. По какъв закон сдс влезе в герб и хем се води отделна паттия хем не, не става ясно. И накрая хоп коалицийка в коалицийка в коалицийка в коалицийката

10

Анонимен

преди 9 месеца

От кога да крадеш и да наглееш 15 години се нарича да "управляваш 15 години" ? Или това е само за БГ ?

9

обединяване

преди 9 месеца

но какво правят . Президента не го канят на срещи с други президенти . Боко един път каза за сглобката и един път за черепа и само мълчи . Вълчев явно послъгва необмислено- иска да стане кмет . Да го издигнат . Гешев бойко не осъди , Импийчмънт бойко не поиска .

8

Анонимен

преди 9 месеца

5 абе ти нещо пак старата песен 'цвета на нацията" алабала. Кой е цвета на нацията бе смешен, такива като плевнелиев ли? Как ще убедиш някой че десетилетия е нямало престъпници и такива направо за трепане а всички видиш ли били политнещо си.? Ето ти например " цар" киро е със седем присъди, цвета на нацията. Идва твоята демокрация с мутрите и го пуска. Онзи слага кпптата и умират двама млади заради него.

7

Сата НАТО

преди 9 месеца

Най-голямата простотия, която българите допуснаха, е връщането на Банкянската гад във властта.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Вълчев, погледни себе си. Съсипа образователната система с този делегиран бюджет!

5

Напомняне

преди 9 месеца

Вълчев, ами кой да дойде на власт, като вземи единия, удари- другия, все тая? Има нещо много правилно казано от Маркс-Енгелс:- Една власт се дава и взима с кръв. Какво направиха комунистите 45 год, нали си учил? Избиха за седмица интелигенцията на страната ни. Считам, че си умен и знаеш защо са го направили. Подсказване- е, онези 240 търтея

4

Професорът

преди 9 месеца

е прав! Точно това се случва.

3

Резидент-разединител

преди 9 месеца

Е от две години не управлява по-добре ли е?