4

Shshshshsh

преди 7 месеца

Нормално , идват избори. После ще се стриже как си трябва. Миналата зима, мисля минахме 200 лв. Може би заради ефтината краварска газ дето Кирчо я докара. Като гледам как горивата кротко вървят на горе, силно се надявам да не видим газ над 200лв. Не че не сложих и климатици, но газта е друго..... а януари 2021 газта е точно 25 кирливи левчета.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Къде са всички тия Газпромовците дето не могат да живеят без руския шнур? Нещо са се скрили и покрили а идва ЛЕДЕНА зима!! Трябва тия да се гаврят нон-стоп където и да ги хванеш, особено оная кметицата на София ахахаха няма такъв криндж русоробски

2

Весел Патиланец

преди 7 месеца

Ехе, как пък не умряхме миналата зима, а пък сега направо, -9,7% не ми се мисли... На джуджака му е спукана работата нефта го продават на Индия без пари - ще имат да вземат рупии, понеже swiftне пуска долари ;-) На Африка ще продават зърно, ама друг път, че не могат да го изнесат през босфора, отделно и там ще имат да вземат - ако им върнат някой ръждясал снаряд ще си хвърлят капата... Просто да пАдлАдееш! ;-)))Важното е да върви СВО, Нато да се връща обратно, и Киев за три дни ;-))))

1

Анонимен

преди 7 месеца

Е то си има лайкове. Не вижда защо реват тука от 3 дена. Всичко си е наред.