115

Анонимен

преди 8 месеца

До Евроатлантик - "България е обект на системна руска хибридна агресия. Кремъл..." - А ти си субект на евроатлантическа деменция

114

поука от историята

преди 8 месеца

През 1388 година Али паша с 40 000 армия нахлува в България, превзема Карнобат, Ямбол, Шумен и Силистра и се сключва мир, в основните български крепости се настаняват османски гарнизони... когато власите нападат България, османските гарнизони не помагат на съюзниците си....

113

ха-ха

преди 8 месеца

До ЯМБОЛИЯ--Напълно си изкукал ,смотльо!Тръгвай към Киев ,щом си толкова подготвен.Но си вземи памперси и задължително-вазелин!И не казвай на никого ,че си от Ямбол.В Ямбол хората са умни ,трудолюбиви и мразят келявите натовци.

112

2

преди 8 месеца

До ЯМБОЛИЯ-Дженди безлполовий ,нито един ямболлия не желае опиканите кравари/натовци да се мотат в града ни!Нито един!Ти не си от Ямбол , от някое странджанско село си!!!

111

Офф ,да се омитат

преди 8 месеца

От кого сме защитени бре ,укропски прислужнико Тагаренко?Защо подарявате милиарди на алчните кравари? Кому са нужни тези стари краварски таралясници?Нито един българин не желае в страната ни да се мотат войски на подлите ФАЩ и опиканото НАТО!Тагаренко трябва да виси на Цариградско с главата надолу!Редом до него-Пасинюк-2бр ,Денко ,Гаргамелюк ,Кириило и цялото правителство ,назначено от Посолството.

110

Жиката

преди 8 месеца

Само дето не е ясно от какво ни защитават.

109

Анонимен

преди 8 месеца

Брей дъртата му пенсия, видя че няма файда от ремонта на МИГ-овете и СУ-*** и се бута във военните въпроси, където колкото и да се опитва да се прави на капацитет си личи, че школовката е руска, пущината, няма как на стари години да се трансформира в USA. И кога се намърда да стане професор в БАН? Нерде руски самольоти,нерде комуникации и информатика? Ужасно пробивен екземпляр! Може би пък в бизнеса да го бива: обра от складовете и заводите де що има въоръжение и боеприпаси.

108

баба мара

преди 8 месеца

оставка на кабинета и избори до дупка това не се изтраива повече

107

Шефа

преди 8 месеца

Какви глупости дрънка тоя укрослуга? Напротив трупането на войски е предпоставка за ракетен удар!

106

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

40 000 не само в Безмер,а и Ново село,ЯМБОЛ(Кабиле),Сливенска база и още . Но защо трябва да знаете къде са. Останалите са по-секретни. Така беше и със СССР и Варшавските войски. ЯМБОЛ и наоколо имаше много казарми ,бази и съветски атомни бомби,но хората знаеха обикновените казарми. Другите бяха строго секретни. Нали разбирате. Така е и сега. Политиката и съюзниците се менят. Военния град ЯМБОЛ е вечен гарнизон от хиляди години,ще бъде и след хиляди. Важен кръстопът сме. Армията е наш поминък.

105

Анонимен

преди 8 месеца

Абе ЯМБОЛИЯ, ти как мислиш дали в Безмер ще се разхождат въоръжени, че и 40 000 наведнъж :))

104

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

До Анонимен 112. И как ще биете 40 000 силно въоръжени войници на НАТО в ЯМБОЛ? Не се излагайте.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Те едни френски командоси преди години ядоха бой в Коиловци, сега в Безмер май бой ще ядат американски!

102

Анонимен

преди 8 месеца

До ЯМБОЛИЯ - Ти, какво, гордееш ли се? Че, ако не дай си боже, нещо пламне, ще сте цел ямболиите?

101

Анонимен

преди 8 месеца

Абе *** неграмотен,кво ти разбира тиквата от военни...не дрънкай поредната глупост,

100

Мхъ

преди 8 месеца

До последния украинец, до последния българин.

99

Мусолини

преди 8 месеца

Той ,Луцифер вижда всичко и удря там където най боли.

98

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

В цялата си многовековна история ЯМБОЛ винаги е бил и ще бъде мощен военен център,понеже е уникален кръстопът. Тракийски военен град,гарнизон на Филип и Александър Македонски,римски гарнизон,византийски,гарнизон на средновековна България,6000 хилядна турска войска през 5 вековното турско владичество,силен гарнизон при Фердинанд и Борис трети,немска база за цепелини,през съветската окупация 20 000 войска в окръга и съветски атомни бомби-5 броя и сега в НАТО ще бъдем мощен гарнизон и така е добре.

97

Ива

преди 8 месеца

Вземи се обръсни поне...

96

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

ТОЯСЛУГА НА С.А.Щ. ЗАЩО НЕ КАЗВА КОИ НИ ЗАПЛАШВА ТА ПРОДАВА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НА С.А.Щ. БЕЗ ПАРИ?ДАЛИ ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НЕ ЗАСЛУЖАВА КУРШУМ?