24

Анонимен

преди 7 месеца

Внасят от Узбекистан работници, това го видях лично в хотела в ,който почивах

23

уха

преди 7 месеца

Хората си загубиха караваните ,пък тука за нероден Петко приказват...

22

Анонимен

преди 7 месеца

Па ли ше ревът на държавата?

21

Анонимен

преди 7 месеца

"Това се дължи на поддръжката на съотношението качество-цена.." Ей ,тоя и вицове разказва ,шегаджия :)))

20

#закривай

преди 7 месеца

На хаирлия да е! Това лято германския, догодина френския и английския.

19

чети внимателно

преди 7 месеца

Мутрите са поДСтавени лица, хотелите реално не са техни, а на господарите им, които са в сянка.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Айде хаирлия да е! Тая година германския, догодина и българския, та дано тия алчни мутри най накрая да разберат как се прави истински туризъм. Не с дране на клиенти, с мръсотия, абсурдно високи цени и лошо обслужване, не с бетонирани плажове по които текат канализационни води....Чак когато фалират и банките им вземат хотелите ще разберат , но ще е късно

17

Анонимен

преди 7 месеца

То само тва да сте загубили, здраве му кажи. Загубихте и българите, и работа ръка нямате, и инвестиции нямате, и въобще всичко загубихте. Ще си останете един гьол жабурнясал и вмирисан. по цялото черноморие. Ама комунистическия ви произход ще си го запазите.

16

морски

преди 7 месеца

И румънския го губим...заради мутрите.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Спокойно като като скрият 90% от ношувките за да не плащат данъци ще закрепят някак.А и ДДС-то 9% и колко финансови "помощи" се дадоха - няма да останат гладни мутрите.

14

демек малко

преди 7 месеца

хвалба, ама като цяло можело добре да бъде но не е . Неброи гърци , поляци, великобританци , но българите са там . от юг до север селища от каравани . оградено , надписано . Демек дели севера и юга и смята парите за сезон север и сезон юг . ама 4 милиона туристи по 1000 еуро . добре значи .

13

Пропаганда

преди 7 месеца

Е ,аз пък очаквах че ще кажат ,че имало 3,5 млн туристи повече от миналата година и че имали 40процента повече печалба ! Нека да излъжат какво толкова ,днеска така ,утре така то ще стане реалност !

12

Fool

преди 7 месеца

Години наред се разчита на туристите с най-нисък доход от Германия и Англия, а няма какво да се лъжем Европа е в криза заради инфлацията. По правило, тя удря първо хората с ниски доходи които пестят от почивка първо. Турция и Гърция отчитат рекорден сезон, значи са увеличили пазара си. Трябва да им светне на нашите "хотелиери", че виновни за по-малкото туристи са само те, не държавата или "кампанията" против тях. Догодина ще чакаме пак лозунга "чисто е" :D

11

Анонимен

преди 7 месеца

Ше внасяме рЪботна ръка от Индокитай от там да си земем и туристи

10

Анонимен

преди 7 месеца

На път за Гърция ?

9

АЗ

преди 7 месеца

А , знаете ли , къде най-много ходят румънците в БГ...??! Във В.Търново , познайте защо ?!

8

БГ

преди 7 месеца

На тупана му е гадно че е загубил немският пазар , а за българският пазар не му дреме . Как да не им теглиш по една после. Дано да върнат данъка за хотелите и ресторантите.

7

Тошо

преди 7 месеца

Румънците са в Гърция , драги , нещо си се объркал !

6

Перниканец

преди 7 месеца

Да, така е - загубихме германския пазар, но по-лошото е, че и Беър Грилс вече няма да дойде, защото се притеснява дали ще оцелее измежду roвнata и бетона на територията, която вие сте определили за туризъм

5

Анонимен

преди 7 месеца

как са нещата с Подпорните стени ,с къмпинг /Кемпинг -без канализация ,които са установени по 12 месеца в годината !!Но ,уж са Къмпинг ?!?Многоо отдавна ,сте загубили туристите !!Не в ,от сега !!