19

Данъкоплатец

преди 8 месеца

Аз пък не мога да разбера защо се мъчат да накарат мен и подобните на мен да се чувстваме отговорни за това, че определени индивиди произвеждат деца като на конвейр с единствената цел да измъкнат от нашия джоб наши спечелени с труд пари, а те да ги получат даром. Децата са отговорност на родителите си. Получават хиляди левове месечно само защото са произвели няколко деца. Не са ги научили на бълг.език. Тогава, спиране на помощите, а децата им, щом навършат 12 г. да се третират като възрастни.

18

Нора

преди 8 месеца

Тези двамата директори от София област,дето на всяка манджа са меродия,не разбраха ли,че образованието ни има само една скорост,-задна! С близо ежегодно над 100 хиляди прости и неграмотни,каква е скоростта!

17

Говедо

преди 8 месеца

Като не върви колата трябва ремонт на цялата система смяна на некадърни учители директори чорбаджии закриване на училища останали без деца щем не щем трябва да стане!!!49354

16

Жиката

преди 8 месеца

Ами ,нямат амбиции да се учи.Важно е да се вземе книжка за МПС.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Задължение на родителите е детато им да знае добре официалния език на страната, в която живее. Ако не са се погрижили, да платят висока глоба заради допълнителните усилия, които ще струва на бюджета обучаването на техните деца. който няма пари, ще отработва! Стига вече глезотии и отрупване с парични бонуси като награда за най-безотговорните!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Мне, образованието е на една скорост - училища с малка мотивация, другото е от средата - родители, баби, дядявци, лели, чичовци - всички напъват и бачкат, плащат за уроци и книги и натискат децата да учат. Там където хората нямат финансова възможност или нивото на курсовете извън училище е ниско, и заплатите са ниски, а престъпниците, майсторите и чалгарите са богове - няма как да се вдигне скоростта.

13

Анонимен

преди 8 месеца

За НПМГ, по отношение на наркотиците децата знаят кои са дилърите във всеки клас и казват нещо като "ами то всички вземат за да издържат на напрежението", обаче в уилището се тупат в гърдите с няколкото олимпийците и няма разследване, всичко им е в цветя и рози.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Този гербаджия защо още не е безработен?

11

Анонимен

преди 8 месеца

12 години Бойко Борисов се постара да намери някой по-глупав от себе си но не успя.

10

Анонимен

преди 8 месеца

ГЕРБ ЗА 12 ГОДИНИ УСПЯ ДА СЪБЕРЕ ПРИ СЕБЕ СИ И ДА ИЗДИГНЕ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ПРОСТАЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Повечето училища в София са ужасни с ужасни учители, липсваща дисциплина и имитация на учебен процес. Когато има масови уволнения на некадърни учители ще повярвам че се прави нещо. Премахването на НВО като индулгенция срещу жалбите на родителите за ужаса в клас ще е първата стъпка! Публична тайна е че в училищата вкл. и елитните (НПМГ) масово се разпространяват наркотици в класовете но не се прави нищо!

8

Анонимен

преди 8 месеца

Ей сакън, ми то и в ЕС сме на две и три скорости, та какво остава за училищата?

7

Анонимен

преди 8 месеца

Да. Едното е държавното, което е на кота нула, понеже нулеваци го управляват вече 30 години. Другото е частното, тип "който сам се справи", финансирано изцяло от родителите, които често участват в него и с лично време и труд. Това е реалното истинско образование в момента у нас.

6

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

ДОКАТО МУТРИ И МИЛИЦИОНЕРИ СЕ МЕСЯТ В ОБРАЗОВАНИЕТО НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКАЙТЕ.

5

Анонимен

преди 8 месеца

ИМАМЕ ГЕРБ НА ТЪПИТЕ ЛАФОВЕ И ПЛАГИАТИТЕ

4

Анонимен

преди 8 месеца

Стаматов, Такева, Кастрева...ужасТ!Незаменими!

3

Абсолютно прав

преди 8 месеца

На нулева и на задна скорост!

2

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Скоростта е една и не се е променяла от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков . Вашите деца са " деца на социализма " и за всичко сте си виновни вие политиците и преди всичко всички родители и номенклтури в Република България . Сега си " сърбайте попарата " , която сте си я надробили .

1

Анонимен

преди 8 месеца

След толкова методики в университетите, педагогики, истерии из медиите, общият резултат на всички за цялата страна е 3.25.Ами може би бъркате изцяло, а може и това да целите.