252

Анонимен

преди 1 година

Костадинов - премиер!

251

тя

преди 1 година

Най-голямата глупост и престъпление на киевския режим е че изпратиха войска срещу Русия !Ако се правеха на "ни чули ,ни видели " както на времето направи Дубчек в Чехословакия ,нямаше да има нито един убит и по дипломатичен път щяха дя се разберат Да ама Не , ще се бият до последния украинец , затова не ми е жал за тях !

250

Христо Христов

преди 1 година

Хайде братя роми, нашият вожд и лидер Путин е обявил обща мобилизация на всички фенове на комунизма. По стар съветски обичай ще ни пращат напред с надеждата на врага да му свършат патроните преди на нас ****тите. Хайде смело напред, всеки убит комунист е пирон в ковчега на капитализма.

249

Христо Христов

преди 1 година

Прав е колегата по-долу. Руснаците възстановяват Мариупол, докато режимът в Киев отлага изборите.

248

Радио актив

преди 1 година

Сега Хамерика като достави боеприпасите с обеднен уран, ще внасяме освен евтина вече и радиоактивна украинска пшеница.

247

Анонимен

преди 1 година

Зеленски сега като мобилизира и бременните ще пробие всички отбранителни линии.

246

Луди хора

преди 1 година

Убиват ранените украинци, убива ги Киевската хунта: "На участке, где сегодня противник сдавался, сначала произошло боестолкновение, результатом которого и стала сдача в плен. Но некоторые бойцы ВСУ по какой-то причине остались в лесополосе в серой зоне. Скорее всего, по причине ранения.Через некоторое время наши наблюдатели увидели, как четверо отморозков, абсолютно не скрываясь, идут со стороны противника и добивают своих.Только сегодня утром мы получили рассылку, что противник начал активно применять психотропные средства для подавления инстинкта самосохранения возможно, мы наблюдали их

245

Анонимен

преди 1 година

Ако не реанимирате руския език и славянските езици и продължаватеда вървите напред и поглъщате и асимилирате славяните, ще поискаме разпадане на нацисткия райх ЕС! От две-три столетия се гаврите с историята и поглъщате славяните чрез асимилация, с морков, измама или с насилие, едните от юг, а другите от запад на изток! Руският език, да се върне като официален в Украйна, местния език е руски, а не стар диалект на руския, какъвто е украинския!

244

Анонимен

преди 1 година

Или НАТО да се разтури и не всява раздори и конфликти между държавите и ги колонизира; насилва, ограбва едни държави за сметка на други или целия този нацистки райх , трябва да се разпадне! На проповядващите нацизъм, им дайте нацизъм до повръщане и припадък, останалите хора, оставете да живеят нормално и без агресия, без лъжлива пропаганда!

243

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли, че до Наполеоновите войни, Италия , Австрия , Германия не са съществували изобщо като държави, Франция е била разположена на една трета от континента Европа и са граничели със славяните и Русия точно през днешна западна Германия е минавала границата между тях? Затова Наполеон е от Корсика, защото това са били френски територии, а не италиански, а немците(австрийци, немци, шведи) асимилират с насилие и жестокост славяните и немците в голям процент са със славянска и руска кръв!

242

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Алиенде също е бил агент на ЦРУ, но да, той е позитивна фигура и е водил борба за народа си, но загива трагично.

241

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДали? Докато ви занимаваха с лъжлива пропаганда и Украйна, тази клика западни колонизатори, хиени и грабители, прилапаха Швеция и Финландия, сега и там ще грабят и убиват тихомълком. НАТО трябва да се разтури, така е и по договор, да се разпадне НАТО заедно с Варшавския договор, време да се спази договора и се НАТО да се разпаднат, за да не създават раздори и пречат на държавите да живеят нормално! Нацизма, трябва също да се осъди за пореден път и да се смачка окончателно и завинаги

240

Анонимен

преди 1 година

Драги украинци, вашето спасение е Русия, един народ и една кръв сте с тях, кръвта вода не става, няма кой друг истински да се грижи за вас, освен руснаците, останалите само ви използват и убиват, не слушайте лъжливата пропаганда, връщайте се в реалната си родина Русия! И се предавайте на руснаците и стойте там, най-малко докато свърши войната, че ви изтрепаха Зеленски и Киевската хунта! Спасявайте се! И Украйна трябва да се връща в Русия, за да имате добро бъдеще!

239

фен

преди 1 година

Давайте по-набързо,че ще настинат войниците.

238

да

преди 1 година

русите ще мачкат тия гл-упави укри като младоженски чаршаф, а можеше украйна да бъде самостоятелно, но с русия и да процъфтява...ама вече заека мина баира!

237

Анонимен

преди 1 година

Две ромски махали се сбили. Или два ромски клана. Или руснаци и украинци. Все тая. Да се трепят и да не ни занимават излишно.

236

Анонимен

преди 1 година

Тая химера с победата над Русия и връщането на Кримския п-в е недостижима и смешна. Загинаха над 100 хил. млади хора, 16 млн. украинци, предимно млади жени и деца се пръснаха по Европа, а в Източна и Средна Украйна няма здрави домове. Руснаците осеяха бойните полета с мини,които тепърва ща гърмят и убиват хора. Догодина Байдън ще си отиде и новият президент няма да е склонен да подпомага Зеленски и Хунта.В Западна Европа личи умората от непрекъснатите помощи.Украинци, закривайте месомелачката!

235

Анонимен

преди 1 година

Само за Украйна ли се отнася.

234

Антинатовец

преди 1 година

Нато казва на тъпите бандеровци да се предавата а те не желаят и искат да ***. Хубаво тогава Нато им дава остаряло оръжие които го пише на кредит на *** на украинците които ще оцелеят след войната но няма да са много и няма да има такава държава скоро.Приказките че фашагите напредвали са прказки за балъци. Путин бърза работа няма и знае изхода от войната. А в освободен Мариупул изгражда нов приказен град с болници, училища , жилища .

233

обективен

преди 1 година

Войната ще свърши скоро.Русия е единствената която строи след войната.Вижте в момента как е Мариопул вижте Волноваха.Вижте Грозни-модерен град а имаше война в него наскоро.И мразят ли руснаците?А сега вижте Ирак Косово Сърбия Либия там където е минало НАТО..Какво се е случило след това?Не случайно Нигер гони Франция.Самите кримчани какво казват:като бяхме украйна беше по зле-икономически и сега щяхме да сме в война