10

ЯМБОЛИЯ

преди 7 месеца

Пенсионерите от Перник работиха на времето като металурзи,рудничари,тежко машиностроене и затова вземат повече пари. Навремето лятото по морето перничани бяха най-желаните български туристи,защото бяха с най-високи доходи в цяла България и пред София също бяха. Софиянци сутрин тръгваха за работа към Перник с хиляди.

9

какви колеги бе

преди 7 месеца

петко? Колеги са когато работят в дадена сфера, а това са хора които не работят.Неграмотни хора не знаещи да пишат...Столичните пенсионери вземат с над 21% повече от средната сума, която получават колегите им в страната

8

Някой

преди 7 месеца

И каква е изненадата, при това, че Перник е миньорски град? А, да...авторът на статията може би не знае, за това е изненадан!!!

7

Пк гражданин

преди 7 месеца

Изобщо не е изненада предвид факта, че града се славеше с минната и металургичната промишленост. Но все пак автопарка е от стари коли. Не като в София само тупалки. Високите пенсии на перничани са изкарани с труд под земята, нощни смени, вдишване на тежки метали, но питам аз парите за софийските тупалки как са ги изкарали!?!

6

гсбдфн

преди 7 месеца

Изненада може да е само за някой, който и хал-хабер си няма от обща култура. Като по-голямата част от редакцията на Дньес.БГ

5

Анонимен

преди 7 месеца

Е много ясно. Дори ида си си клатил краката на бюро в администрацията на мините или на завода за стомана, пенсията ти е, все едно си работил 1 категория труд.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Миньори и ченгета, колко му е чудното?

3

Изненада

преди 7 месеца

Голяма изненада, че град славещ се с миньорски и металургически труд има високи пенсии.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Въобще не е изненада Перник беше миньорски град

1

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на миньорите