155

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименНе е силиконова долина, а силициева (Silicon Valley). Разликата е в една буква накрая (силиций - silicon) - (силикон - silicone).

154

00000000000

преди 7 месеца

Американците си взривиха кулите, това е ясно като бял ден.

153

Анонимен

преди 7 месеца

Този прословутия паспорт на атентатора е бил намерен 10 минути преди падането на кулата и някакъв минувач го дал на полицай на улицата. Това го има в стенограмите на някаква комисия, сега забравих името на комисията, но се влиза от интернет. Това ако изглежда логично, здраве му кажи. В Пентагона не се намери самолет, бил изгорял

152

Мишо

преди 7 месеца

Жалко за всички невинни загинали по волята на алчността и гнилите амбиции на управляващата върхушка в САЩ!

151

Идеалист

преди 7 месеца

Най-голямата световна лъжа, че она нещастнк убит позаповед на Обама и Клинтъмката в Пакистан, е организирал теророра в САЩ бе зучастиети на америкамските тайни служби. После запонаха редица войни довели до унущожаване на цели държави и региони. Даже пуснаха по БНР да си спмна световно известана клиптоманка Поптодорова! Днес говорат само компрометирани хора!

150

Това им е целта

преди 7 месеца

До 800 военни бази - Защото, юдейските господари на САЩ, искат да наложат тоталното господство на техния Ционизъм над целия свят.

149

Щерю

преди 7 месеца

- Как мислите - при условия, че в двете кули са работели близо 4000 евреи, при атентата на 11 септември 2001 г. нито един от тях не е бил на работа в двете кули на СТЦ и - не е загинал?!??

148

Малко им е

преди 7 месеца

44 ядрени ракети трябва да ги посетят

147

800 военни бази

преди 7 месеца

Жалко за загиналите обикновени американци, но не може десетилетия да тероризираш целия свят и да не получиш отговор на собствената си земя. САЩ тепърва ще си плащат за убийствата на невинни хора по целия свят. И докато сме на темата ДА ПОПИТАМ - за какво са им на САЩ 800 военни бази по целия свят, извън държавата им??? Защо убиват хора и налагат диктатура навсякъде по света???

146

Анонимен

преди 7 месеца

11 СЕПТЕМВРИ СВЕТОВЕН ДЕН НА БОРБАТА СРЕЩУ АМЕРИКА

145

Плоскоземец

преди 7 месеца

и тук плocкоземците са налазили

144

Плевнелиев

преди 7 месеца

11 септември - ДЕН НА АФГАНИСТАНСКАТА АВИАЦИЯ!

143

сина на клинтън

преди 7 месеца

не беше дрога , като сегашния на байдън . клинтън мразеше българите . със стоянов се правеха че за здраве тичат

142

Анонимен

преди 7 месеца

Не си ли спомняте, като преди два месеца банкрутира Силиконовата Банка в Силиконовата долина в Калифорния и веднага два дни след това в Швайцария - Швайцарската Силиконова Банка банкрутира и я изкупи Швайцарската Банка. Кога Българиия ще стане втора Швайцария?

141

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ от както съществува се занимава само с измами, кражби, далавери, пропаганда, войни и унищожаване на планетата. Абсолютно всичко което идва от тая държава е основано върху измами и тежки престъпления.

140

Анонимен

преди 7 месеца

Преди да бъдат срутени - златото на Америка, което се намираше под двата небостъргача с кораб замина за Швайцария. Имаше филм как еврей танцуват след падането на небостъргачите и се радват, че са паднали етаж по етаж надолу, докато се срутят цялостно. Бог да пази Българското внуче - Америка, от разбойници!

139

Инсайд

преди 7 месеца

джоб! Сринаха сградите заради застраховките им! Толкова много се каза и се изписа по случая, че няма на къде повече. Има доста уличаващи факти.

138

спомням си

преди 7 месеца

тогава беше хубаво времето . Шокираща новина . Месеци след това едно и също . клинтън се мръщи , Царя се омазньоти по тв . даже мутрите се изпобиха

137

Анонимен

преди 7 месеца

Има документален филм , как сами си срутиха търговските центрове .

136

Анонимен

преди 7 месеца

Не е ''атентат'' , а ''САМОАТЕНТАТ'' !За да скрият откраднатото от цял свят , извършиха този номер .