24

Анонимен

преди 7 месеца

Вече цяло десетилетие излизат генетични изследвания доказващи, че ДНК-то на българи, макидонци, сърби, босненци, хървати съвпада с това на коренните заселници на балканите - пеласгите. Траките и пеласгите са сродни племена, а гърците ва смях на всички са с най-малък пеласгийски ДНК.

23

Разгадахте го

преди 7 месеца

Сага ща му еб..те майката на този геном!!!! Елита не иска щастлив живот за обикновените, а само смърт!!! Нов световен ред 2020-2030 до тогава планът им е за разполовяване на планетата!!!

22

Анонимен

преди 7 месеца

До Сори професори - Направил го е, за да обедини по този начин различните племена в държавата си, а също и за да противостои на Византия. Книжнина и образование на гръцки език е предпоставка за асимилация.

21

От 23

преди 7 месеца

Направих грешка, извинявам се. Коментар 23 е въпрос към коментатор 3, не към 1.

20

Стоко

преди 7 месеца

И аз си направих тест към myheritage, но БГ пощи изгубиха пробата ми. Писаха ми от сайта, че предвид случилото се, съм с 100% балкански гени.

19

До 1

преди 7 месеца

Къде прочете, че "траки" означава "роби"? Да не бъркаш с прочетеното за названието на етническа група, за която се твърди, че нямаме нищо общо с нея?

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Клик - Ти ДНК-тест ли си направи? Някой казваше, че това вече е възможно у нас и че такъв тест струвал около 400 лв, ако си решил да го направиш по свое желание.

17

Сериозно!

преди 7 месеца

Дааа..... сега разбирам защо не мога да живея без паста и пица...от италианските ми гени ще е! :))))))

16

Клик

преди 7 месеца

Според my heritage, само 80% от българите имат балкански гени. 65% носят гените на Гърция и Южна Италия, 20% от Турция и 15% Италия. Но аз имам само балкански 75 на 20 анадолски и малтийски или египетски и даже 5 ирландски за бонус.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Глу пости, ние всички произлизаме от Тато (Бащата и майката на всички чукондури, пардон кутригури )! Венцеремос значи !

14

Анонимен

преди 7 месеца

Хората им казват ДНК изследване, те пак спорят и се аргументират с историите на дедо си и баба си. Русофилизирания ганьопитек е особена порода кръгълГлупак.

13

До 12

преди 7 месеца

Това отдавна се знае - Кубратова България е била на територията на днешна южна Украйна и Русия до Урал, включително Крим ! Също голяма част от Румъния.

12

Естествено

преди 7 месеца

Ако бяхме славяни, Паисий Хилендарски щеше да напише не "История славяно-българска", а просто "История славянска" ! Коментарът ми е също реплика към 15 !

11

Сори професори

преди 7 месеца

Как не сме славяни, като нашите царе са наредили да се създаде славянска азбука. За кой народ са я правили тогава? Да я подарят на русите и сърбите ли. За чии еректус му е било на Борис да налага славянска писменост?

10

Анонимен

преди 7 месеца

А тези същите Специалисти ще кажат ли защо Хан Кубрат е погребан в земите на днешна Украйна???

9

Анонимен

преди 7 месеца

Всъщност прабългарите са били скити(скитници) и хуни(хулигани).Като им гледате наследниците повече са били хуните.Как да откриете кой какви гени носи?Много просто!Пращате го до магазина.Ако се замота и се прибере след 3 часа е от скитите(скитниците),а ако по пътя се спречка с някой е от хуните(хулиганите).Вече и poмите носят нашите гени.Станаха по-светли,по-високи и яки.Помаците са си българи,на които са сменили вярата под заплахи.Вече сме един народ,а по тези земи никога не е имало един етнос.

8

Ти пък

преди 7 месеца

Къде си виждал натопорчен хомо... В България няма хомо, камо ли пък еректус. Ние сме нация от хомофоби.

7

Простамол

преди 7 месеца

За хомо еректус винаги се е знаело, че произхожда от България.

6

Метаболизъма

преди 7 месеца

е като комунизъма на бай Тошо.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро ще рекът, че първи сме излезнали от Африка и сме създали циливилизациите по целию свет.