12

Т. Петков

преди 8 месеца

Не съм бил в болницата в Радунци, но съм чел и слушал за нея. Бил съм на ученическа бригада в Борущица. Планината и климатът са невероятни и лечебният им ефект е сигурен. Приветствам инвеститора и всеки, който ще помогне в случая. На времето там са лекувани предимно болни, в т.ч. и деца с туберкулоза. А българите имаме нужда от тази болница и вярвам, че парите вложени за възстановяването й, няма да са пари на вятъра. Дано се намери и начин за финансиране на лечението на пациентит, но не чрез КП.

11

Видими резултати

преди 8 месеца

До Анонимен ... от 2015 година ..от ГЕРБ ,нали ?

10

МИТАКА

преди 8 месеца

Докато продължават да ни управляват *** болниците ни ще се превръщат в морги . Става въпрос за държавните . Там където се върши работа. А не виртуалните частни болници които никнат като гъби с една единствена цел да заграбват парите на държавата.Самоубииствено е една шепа хора да ходят на избори и после всички да псуваме *** които ни управляват.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Според плана Ран-Ът всички държавни болници трябва да затворят,за да има частни.И който оцелее...Само тези две точки не са изпълнени:изцяло платено здравеопазване и затваряне на висшите учебни заведения.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Върнете ГЛАСУВАНЕТО ей! Така сте безинтересни! 9 септември мина и ви " спести" доста " ГУМИЧКИ"!! Но пък нас редовните ви почитатели Ни дразни вече това!!!

7

Анонимен

преди 8 месеца

16 декември 2021г. Върховната рада прие закон N 5831 според който за извличането на органи от деца вече не са изисква писменото разрешение на родителите. Детско сърце, черен дроб, бъбрек вървят от 5хил евро нагоре. На интернет сайта си Държавният център за иновации и медичних технологiй при академията на науките на Украйна официално търси професiйних хiрургiв за анонимна работа в определени области за процеси виконуються анонiмно и не разголошуються. От година и половина в ЕС вече няма недостиг на органи.

6

Бонак

преди 8 месеца

Затварят болницата, за да я продадат след това на безценица и да се превърне в частна, която да източва здравна каса и да лекува тези, които могат да си платят. Брилянтна схема.

5

Ако не беше Костадин

преди 8 месеца

Ако не беше Костадинов в парламента нямаше и да знаете, че съществува!

4

мак

преди 8 месеца

Няма детска, белодробна затвориха, а сега ще отварят, затова пък строяха магистрали. Сегашните пък спасяват зеления и поданиците му, защото България е богата държава.

3

Анонимен

преди 8 месеца

ЦЕЛИЯТ КОРПУС Е КУПЕН НА ЦЕНАТА НА ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ПОХВАЛНО!

2

един

преди 8 месеца

А лекари с европейски заплати има ли?

1

Марио

преди 8 месеца

Душо Гавазов - утвърден символ на корупцията!