108

Обективен

преди 8 месеца

Единствения начин ракията да поскъпне е ако реколтата от захарна тръстика в Латинска Америка е слаба и спирта поскъпне.

107

болиме...

преди 8 месеца

че пием уиски!

106

Един НЕхакер

преди 8 месеца

Тогава ще пием вносно вино и вносно уиски :) Винаги има алтернатива срещу спекулата!

105

Анонимен

преди 8 месеца

След 1944г. СССР влезе на земите Български! Под заповед на Сталин въведоха крепостничеството - Колхозите - ТКЗСетата, иззеха земите на Българина и тия които не си даваха земята ги наричаха Кулаци и ги избиха в Концлагерите. След 1989 година Комунистите с изкъртените кожички на чурчулетата станаха собственици на ТКЗСетата и сега те Управляват и те търгуват производството на Всичко в Така нареченото наужким Българско Селско Стопанство!

104

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде де - по-слаба била реколтата на грозде Миналата година зърнопроизводителите ревнаха, че реколтата на пшеница и царевица била по-слаба и поискаха 40% помощ от държавата. Ама ПП-правителството задържа украинската пшеница,сетне и слънчогледа и житото стана 40% по-евтино, така че държавата спести исканата дотация. Зърнопроизводителите вдигнаха вой до небето, а не се знае как и къде продадоха миналогодишната реколта. Цените се вдигат само в България и го отнасяме ние. Г-н премиер,намесете се!

103

Анонимен

преди 8 месеца

Домашните Производителите на Ракия не са виновни... Виновни са Паричните Търговци и Химическите производители на ужким Бира, ужким Вино и Ужким Ракия!

102

Валери

преди 8 месеца

Всяка година по това време производителите започват да говорят че времето било неблагоприятно, слаба била реколтата и как продукцията им щяла да постъпне! Ами то на българското селско стопанство му пречат и четирите годишни времена!

101

Анонимен

преди 8 месеца

До Пенчо Че то 8 тона ... за домашно ползване бе, колега ...

100

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 95 - Ами виж - сигурен съм, че вие имате други ценности, ама ... гелй си работаа и бгай из Юропата, стаа ли?

99

IQ 3.14

преди 8 месеца

a Михайлина Паякова какво мисли по въпроса

98

НЕма страшно!

преди 8 месеца

Сварихме си ракийка за зимния сезон,догодина пак :)

97

Анонимен

преди 8 месеца

Пет са стълбите за активно търсене и те са едно: Вяра в Ракията!, Енергия от Ракията!, Бдителност на Очите - "Кой е произвел Ракията", Съсредоточаване и Мъдрост на Очите ти към Дама след пиене на Тракийска Ракия поднесена от Тракийка! Те се раждат, когато пасивното търпение на Боздугана ти, след изпиване на първата Чаша - горе в Небето, мине в активно състояние и започва да работи върху органите на невидимите притегателни излъчвания на Дамата Тракийка! И пееш "Ооо Сийке! Ела на Моя Тракийке!

96

Анонимен

преди 8 месеца

Като знаеш каква пречка са желанията да пиеш Ракия, отвикни да харчиш себе си за тая домашна Ракия, защото желанията отвличат най-скъпото от всички сили по време като пиеме домашна Ракия. Когато ме нападне желание да пия Ракия и ти не можеш да го отпъдиш с усилие на мисълта, събери своята воля и мисъл върху Слънчевия Възел и насочи нагоре към главата си силите, излъчващи от там и влез а Кръчмата като Горд Петел и си поръчай Ракия да ти донесе някоя Т+Ракийка от Т+Ракия!

95

Анонимен

преди 8 месеца

Учи се да познаваш широките пътища на човешкото страдание и ти ще разбереш. че страданието се ражда от Желанието да пиеш Ракия. Страдаме, когато желаем и не постигаме желаното с пиене на Ракия. Страдаме, защото не знаем какво желаем, когато пием Ракия?

94

Анонимен

преди 8 месеца

Е те сега вече *** е излезе на площадите. Взимат му най скъпото - ракийката.

93

Анонимен

преди 8 месеца

В магазините няма алкохол от плодове! Като почнеш от бира и вина и ракии и стигнеш до най скъпите водки и отлежали уискита- всичко се прави от спирт, вода, боя и есенции. Като ключа са именно есенциите. Тези специални химически добавки които придават вкуса и аромата. Има химици и цели лаборатории които само с това се занимават - да разработват синтетични вкусове и аромати. Те вече ви правят колбаси без месо и сирена без мляко пък вие си милите че пиете ракия, бира и вино. хаха

92

Активист

преди 8 месеца

Да се пие ракия е противоконституционно. Трябвало само уиски да се пие . Ако ще и най евтиното. И да не сте посмели да си купувате руска водка.

91

Гатанка

преди 8 месеца

Тая година няма грам грозде. Ресатане се опраши и падна. Дръвчетата изсъхнаха на 90 процента неизвестни от какво . Доматите ги хвана нещо като вирус. Това е вняколко села . Горе долу в една линия . Около осемдесет километра . Оцеля само което е под покрив някакъв. Ха сега де що е то?

90

Анонимен

преди 8 месеца

Калта е видимото. Прахът е създаденото отвън. Сенките са създаденото отвътре. Мрежата е изкушението. Вихърът е Грехът. Отраженията са формите на долните области под пъпа, а Сърцето по време, когато пиеме Ракия, да стои над всички Области. Растете като помагате на другите, оплодявайте жената във вас, синове на Неплодието. Множете се в излияния на Милостта и Разливане на Благодат!

89

Анонимен

преди 8 месеца

Чекайте малко,ракията се вари с миналогишна комина ,значи няма нищо общо с таз годишната реколта.Значи не трябва да поскъпва.