29

Ралица

преди 8 месеца

Ще си отговоря сама. Защото всички искат да крадат колкото Бойко, най крадливият политик в България.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Струва ми се, че В.Божков се върна в София да помогне на ПП да спечели изборите в столицата чрез разнебитване на ББ като лидер на ГЕРБ и на комбината ГЕРБ+ДПС. Само че старият милиционер усети това и Прокуратурата го посрещна като престъпник, връчи му чрез Ан.Кънев,бившият заместник на Гешев в СпП, като начало отново 19 обвинения и го държа 11 дни в следствения арест явно на гладна диета. От ареста Божков излезе изпосталял,зъбите му се броеха през бузите,задъхваше се,не можеше да говори.

27

Посолството :

преди 8 месеца

Всъщност само ние може да решим съдбата на интимната сглобка!

26

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

Демократичните и европейски ориентирани партии ще спечелим всички областни градове,останалото е без значение и ще бъде за проруските БКП,Възраждане и други дребосъци.

25

Shdhd

преди 8 месеца

Ще ИЗЧЕЗНЕШ" - Алексей. ЗАПЛАХАТА. И аз." Напишете това в ютюб и изгледайте клипа на Станислав Цанов от вчера. Разкатава и Тиквата и Трактора и Кирил и сие. Безстрашен е! Дано не го убият!

24

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

Давай Борисов България е с теб Всеки иска да е като Борисов 20 год държавник Успех

23

Тц

преди 8 месеца

Съмнително е, че ГЕРБ ще загуби София и други големи градове. По-скоро това са фантазии на ППДБЛГБТ.

22

Реалист

преди 8 месеца

Местните избори нищо няма да решат по отношение на правителството. То си остава така и ще работи все по-успешно.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Толупа е недостижим на политическия тепих

20

Сандо

преди 8 месеца

ППДБ отиват в канала, това ще последва. ББ излиза че по умен от Тато, да не повярваш

19

ВСИЧКИ

преди 8 месеца

ПАРТИЙКИ СА КРЕМЪЛСКИ !.ВСИЧКИ ДО ЕДНА !.ВЛЕЗЛИ СА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОБЛЯДСКИ ГЛАСОВЕ, КАКТО И НА ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ЗАБЛУДЕНИТЕ "ПРО-ЕВРОПЕЙСКИ" ОВЦЕ, КОИТО ОБЩО С КРЕМЪЛСКИТЕ ЕВЦЕ СА ОКОЛО 40%!.ОСТАНАЛИТЕ 60% ОТДАВНА СА ВДИГНАЛИ РЪЦЕ И СА СЕ ОТКЪСНАЛИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ОТ ВАСАЛНАТА КРЕМЪЛСКА ГУБЕРНИЯ !.ТЕРИТОРИЯ, КОЯТО 140 ГОДИНИ СЕ КЛАНЯ НА ЧУЖД ПАМЕТНИК, Е ОБРЕЧЕНА НА ИЗЧЕЗВАНЕ, И НЯМА КАК ДА ПРЕДИЗВИКВА "ГОРДОСТ" И "ЧУВСТВО ЗА ПРИНАДЛЕЖНОСТ" !

18

Ралица

преди 8 месеца

Защо всички се надпреварват само с Борисов има ли друг държавник като него

17

Българин

преди 8 месеца

Изобщо, ще има надлъгване между злодеите и мизерниците , които дерат кожата на българите ! А те, българите, услужливо гласуват и си подлагат собствените кожи заедно с макетно ножче , за да не затрудняват дерящите ги. Еееех, съдба робска !

16

Анонимен 8

преди 8 месеца

Софиянци дали ще искат да ги управлява ДС а Пловдив кой е силният кандидат на промените ЗА другите градове няма какво повече да се манипулира

15

само

преди 8 месеца

До 17та победа на Бойко====Само стърчи...........

14

Мaртин

преди 8 месеца

Пред тези в момента Борисов изглежда ангел неземен...

13

17та победа на Бойко

преди 8 месеца

Стърчи с една глава над останалите политикани.Затова и на всички тях само едно име им е в устата "Бойко" та "Бойко" ..Не стават за друга работа...

12

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 9 - За съжаление, това също е проблем, защото правителстовто така правеше, че за едни да има пари, за дурги да няма.

11

Анонимен

преди 8 месеца

До 999 - Няма нищо сбъркано, просот нямаме здрави партии, а само крадци и интересджии.

10

Анонимен

преди 8 месеца

От кого точно, ГЕРБ ще загуби "част от големите градове", ако не е тайна? ПП и ДБ са си насочили ЦЯЛТА кампания към София и не е сигурно, дали ще имат успехи там. А в другите граове, как е? Пловдив ли, ще са ПП? Стара Загора? Ванра? Бургас? За по-малките е ненужно да се говори. ПП няма хора. Нови не искат и да идват, зщаото виждат, че кораба потъва.