62

Анонимен

преди 7 месеца

И той облечен като председателят Мао. Зеленски да не въвежда задължителна униформа за всички украинци?

61

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя нещо много дебел. На видеото в нета, където мастурбира без капка свян, беше по-слаб и гол. Бързо му дайте оръжия на този корупционер, че времето изтича, и няма да успее и той да се нагуши.

60

Анонимен

преди 8 месеца

От Контра офанзивата са останили две карузи контри които на юрош ще завземат Президенския дворец в Киев и дещи зърнат онова Щекатилно зеленоидче на всека пейка кръвтаОтГъза му ще размазват. Една извратена Народна Лебофъ?

59

Сатаната

преди 8 месеца

И аз не искам да си имам вземане даване с руснаци.Само при мисълта за Русия вряла пот ме избива.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Е,щяхте повече да имате ако не бяхте продали някои в Даркнета...Уж Умерен,а иска повече.

57

Христо Христов

преди 8 месеца

Русия трябва да използва нюк над Киев, Виница, Лвов... защо още няма кратери?

56

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 60Ще ги произведем и ще ги даваме на украйнците, докато руският нашественик не се махне. Стъпка по стъпка украйнците си връщат земята. Въпрос на време е.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Много оръжия ви дадоха за офанзивата, но бяха унищожени. Те да не извират ей така? Някой трябва да ги произведе наново сега.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Немам веке у склада нищоооо. останая 2...3 криви лопати и 1 трудовашка количка.

53

Анонимен

преди 8 месеца

До 56.... "края на месеца ВСУ ще е наазовския".... По вероятно да стигне до ламанша....

52

Анонимен

преди 8 месеца

Според най-високопоставения американски военен - ген. Марк Мили, на Украйна й остават малко повече от 30 дни за водене на бойни действия, преди времето да попречи на контраофанзивата.В интервю за предаването "Неделя с Лаура Куенсберг" по Би Би Си..... Така че когато завалят есенните дъждове, само тежка техника ще им помогне....

51

Анонимен

преди 8 месеца

До края на месеца ВСУ ще е наазовския бряг!

50

Анонимен

преди 8 месеца

Безнадежден случай сте, просто яко ви използват в една голяма игра на тронове, ама сте балъци и не се усещате, повече оръжия не ще ви помогнат. Съжалявам за загиналите и от двете страни.

49

Рашист

преди 8 месеца

Рустемчо. Дарагой мой, същите тези руснаци натириха от Крим твоя миллет, и така вече няколко века. Еврейчето нарочно те инсталира на поста че да подкукоросаш малкото останали татарчета в Крим да почнат да правят зулуми, че да са прът в колелата. Не става мой. Крим ще си е руски до гроб.

48

абе

преди 8 месеца

Няма смисъл вече, Украйна в сегашния си вид едва ли ще преживее идващата зима. Особено ако Путин спре да се *** и ги настъпи по-яко. Да видим коя ще е следващата пешка на Нюйоркските гърбоноси. Дано не е БГ, че няма да откараме и месец.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Аз досега не съм виждал стратегия, в която една армия влиза в битка без оръжие, реве всички да й даряват оръжие, и обявява себе си за победител без никакви успехи.

46

Говедо

преди 8 месеца

Ами Рустем.като нямахте тежки оръжия,за чий се зъбехте на РФ,крадяхте газ,не си плащахте кредитите,провеждахте "възродителен процес" срещу 35% от населението си,избивахте несъгласните...Който ви подкокороса,не ви е мислел доброто,тежките оръжия вече няма да ви помогнат,сами предизвикахте лавина,а сега "..ама нас защо?"

45

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

44

Анонимен

преди 8 месеца

От 4-ти юни досега - 70 000 убити украинци! Окуражаващо!

43

ъ

преди 8 месеца

Те да имат "партньорите" повече оръжие и муниции, да дадат. Ама като нямат... Може и да не ни се иска, но фактите са налице - с тактиката си Русия почти демилитаризира сухопътното НАТО и денацифицира Украйна, като помежду другото изтрепа и доста западни "доброволци". Скоро няма да има нито достатъчно оръжие и муниции, нито украински войници, които да ги ползват. Ще видим какво ще стане след това.