12

Анонимен

преди 8 месеца

11 септември не научи на нищо света.Ислямът все е така ненаказан, а Европа се излямизира тотално.Дойде и изгарянето на Норт Дам.Буш, ти беше предаден от Обама, Тръмп и Байдън.

11

Кюлчев

преди 8 месеца

Когато се случи атентата, уважаемите медии няколко месеца неспирно ни казаха, че краварите нямат никаква вина, като се има впредвид, че някоя държава е виновна за войните във Виетнам и Югославия.

10

Фактите...

преди 8 месеца

... И все още НЯМА НИТО ЕДИН евреин загинал при атентата ..... И все още не се знае защо ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ преди това нов наемател изрично добавя в застраховката и изплащане на обезщетение при терористична атака .... И все още не се знае как самолета врязал се по същия на чин в Емпайър Стейт Билдинг и избухва там оставя само незначителни разрушения които после лесно са поправени а самолета ударил Търговския център В СРЕДАТА срутва до основи сградата ... Мистерия някаква ....... Загадка.....

9

Елементарно Уотсън

преди 8 месеца

Щастливеца - Lucky Larry Silverstein най-много намаза от падането на кулите.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Хубавите времена, преди Буш-чо да подпише един "партиеотичен акт", който наложои масово следене на всички.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Да бе. Има сега една снимка, която ни я показвате кога стане дума за руски атаки с ракети : сградата я няма по средата и не е паднала, а сграда нумбер 7 при "близнаците" си падна самостоятелно отведнъж без видими причини. Правете си сравнения и изводи.

6

Анонимен

преди 8 месеца

По данни на свидетели и на филми разказващи за събитията от 11 септември и от различни източници относно конструкцията на кулите близнация, това което ми остана е че има стотици свидетели на шум, който идва от детонация на сградите. Повтарям детонация, а не сблъсъкът на самолет. Това са хора всякакви случайни и неслучайни, хора от полиция, пожарникари, инженери. Уви, никога няма да се разбере истината, но ние си знаем почти....

5

Анонимен

преди 8 месеца

Да вземат да намерят поръчалите атентатите. Някъде около Вашингтон да търсят

4

Анонимен

преди 8 месеца

до 2 Когато Чарли Шийн каза в едно интервю, че самите американци си събориха кулите и веднага го изгониха от сериала "Двама мъже и половина" ФАКТ!

3

Анонимен

преди 8 месеца

"С тях броят на жертвите, чиито останки са идентифицирани, достигна 1649 от общо 2753 души, загинали, когато Ал Кайда разби два отвлечени граждански самолета в кулите близнаци в Ню Йорк, съобщиха кметът на града и Службата на главния съдебен лекар." Кметски жалъъъък смешнииик, и малките деца знаят отдавна че вие си съборихте кулите, а не някакви тaлибaни!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Даже американците с промити мозъци загряха, че това беше дело на собствените им управници, с цел да има причина за войната в Ирак. А защо обесиха Садам? Толкова серийни убийци по американските затвори ги помилват, а Садам, Милошевич и Кадафи трябваше да умрат. Прочистете си очите, поумийте ги и вижте за какво иде реч.

1

Шефрет

преди 8 месеца

Те така някой ден ще идентифицират и Наркомана кат го лупне термобаричната) по нокът къде му е останал в ухото след кат го е чесал.