44

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея е мощтна и независима държава а не Хазаро ***.. Хска колония Като те питат из Западен Европейстан от къде си А!!!!! България там сте Ци..... Ни. Западен Европейстан е наш Враг а не Приятел.Кога ли пък е бил наш приятел въобще в Историята ни.?

43

до 49

преди 8 месеца

До Анонимен не си оригинален,измисли нещо по-ново,това го говорехте и за 2020,че фондовете свършат,подновяват се на всеки 7 г.,така че не лъжи

42

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея е високо технологична държава.. Колкото и да ви е мъчно предатели в полза на САЩ.. и то сама под санкции..

41

Анонимен

преди 8 месеца

Русия ще им даде жито , толкова , че няма да могат да го изядат и слобката е готова

40

Анонимен

преди 8 месеца

Няма гладуващи в Северна Корея това е пропаганда.. Северна Корея има 26 ядрени централи който има такава енергия има всичко и бомби и храна

39

Петров

преди 8 месеца

северна корея е ядрена страна, с ядрени подводници и значи със световна наука и грозна локална сила. европейска българия внася бракувани домати и чушки от турция и албания, щото така искали "бизнесмените", така било в америка

38

IQ 3.14

преди 8 месеца

сега, как ги лъжат като нас, "технология" срещу жито, в момента в който другаря ким се сети , че яде само гарнитурата, жална им *** на кацапнята.

37

Itso

преди 8 месеца

На снимката най-горе - Ким е взел шапката на свой приближен, което означава че шапката е осиротяла, демек ще му падне главата на войничето.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея има хиперзвукова ракета каквато и САЩ все още нямат , има космическа програма , произвежда всичко сама , стругове трактори . Кой е изостанал .. Население 25 милиона .. Как се храни това население , ако е толкова гладно защо се увеличава ... Мислете включете мозъците ако нещо ви е останало..

35

Мит

преди 8 месеца

Защо медиите тиражират какво се случва в този изоставен комунистически зоопарк и защо изобщо ЕС поддържа дипломатически връзки?

34

Магелан

преди 8 месеца

Явно Северна Корея е доста попоулярна туристическа дестинация за умниците тука. Чета доста коментари как е там, явно сте я посетили и сте видяли. Може и да греша, най-вероятно сте го прочели някъде в интернет седейки на стола пред компютъра в детската стая на 35-40 годишното момче на мама.

33

Анонимен

преди 8 месеца

TAЯ държва е безмисленно да съществува, нищо не допринася на светът, освен че народът им мизерства

32

Анонимен

преди 8 месеца

Храна нямата ама важното е оръжие да има бол. Промитите мозъчета да се радват,а че гладен как се воюва още не им е ясно

31

АнонимеН

преди 8 месеца

ПУТИНИСРЪН ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ДАЖЕ В ОПРЕДЕЛЕНИ ОТНОШЕНИЯ Е ПО-ЗЛЕ :D РЕЖИМ С НЕСМЕНЯЕМ ДИКТАТОР, ПРОТЕСТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН И ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ В ПУТИНИСРЪН КАРАТ ХОРАТА ДА СЕ БИЯТ И УМИРАТ ЗА УМОПОБЪРКАНИЯ ДВОЙНИК НА ПОКОЙНИЯ ПУТИН УМРЯЛ ОТ РАК ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА! В МОМЕНТА ПУТИНИСРЪН Е ПО-ПРОПАДНАЛ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ :D

30

АнонимеН

преди 8 месеца

До У магазините - ВЯРНО Е! И ШОКОЛАДА Е ЗАБРАНЕН СЪС ЗАКОН ДА НЕ СЕ ПОЧУВСТВАЛИ ХОРАТА ПО ЩАСТЛИВИ ОТ НЕГО И ДА БУТНЕЛИ РЕЖИМА! СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ПОСМЕШИЩЕ И НЯМАТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ! ИМАТ ЯДРЕНИ БОМБИ ОТ ПЛАСТМАСА БУТАЩИ ГИ НА ПЛАСТМАСОВИ КРАЧЕТА :D

29

Тия които не отидат

преди 8 месеца

На митинг да крещят че дебелия гей е велик ги убиват.На погребението но предишния дебел гей тези които не са ревали изкривено са ги убили.

28

АнонимеН

преди 8 месеца

ПУТИНИСТИТЕ СТАВАТ САМО ЗА ПСУВАНЕ КЪЛНЕНЕ И ТРЕПАНЕ!!!! ПСУВАЙТЕ ГИ ПСУВАЙТЕ ГИ ПСУВАЙТЕ ГИ ТЕ СА ЧИСТА ИЗМЕЕТ И ПОВЕЧЕТО ДОРИ СИ ГО ЗНАЯТ!!!

27

Nba

преди 8 месеца

На скоро се върнах от Северна Корея. Страхота кухня - пържени миши главички с гарнитура планиран жълт кантарион. Наслада за небцето 😁

26

У магазините

преди 8 месеца

В Северна курея плодовете и зеленчуците са от пластмаса просто декорация

25

Паню Баирски

преди 8 месеца

Жалки паяци!