45

Путин.

преди 8 месеца

Този. Ебания. Европейски. Съюз. Да. Го. Духа. Аве. Нещастници. Ако. Беше. Добре. Във. Европейския. Съюз. Англичаните. Нямаше. Да. Излязат. Кои. Бяга. От. Хубавото.

44

По-далече

преди 8 месеца

От Гестаповци!

43

хе хе хе

преди 8 месеца

Материалът е за Китай и Г-20, но тук атлантическите тролеи пак дъвчат Русия. Отчайваща безидейност и на тролеи и на началници. Направо е плашещо, добре че хората по света създават някакви алтернативи:)

42

Смях

преди 8 месеца

Хахахаха. Бахарат не мисли да се включва в "инициативата" на Путин и Кси като "алтернатива" на Г-20.

41

didid

преди 8 месеца

До 34 до ЗападнякХайде разкажи какво става в Мариопул!? Построиха два блока и до там. няма чудо. Дали рашките не осъзнаха че това което правят в Мариопул е само пиар и пари на вятъра?

40

Анонимен

преди 8 месеца

До пича, който разправя, че всеки се блъскал да ходи в Русия - човече, ако разбира се не си поредното ***, което се опитва да изкара стотинките за хлебеца, то трябва спешно да потърсиш специализирана помощ. НЕ ОТЛАГАЙ!!!

39

Анонимен

преди 8 месеца

БРИКС е бъдещето, Г-20 е отживелица която от кумува срама ще отчита някаква дейност и накрая никой няма да си спомня за нея.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Вие на Китай ли скачате? Ние, великата нация неповторима? Веднъж се съединили и никой не им попречил. Всъщност умрел Гюро Михайлов, който не се оттеглил от някакъв пожар. Това е позорна тъпня, а не геройство.

37

Анонимен

преди 8 месеца

9-ти септември е градският празник на Москва. Днес московчани отбелязват деня на своя град.

36

Христо Христов

преди 8 месеца

Китай предлага по-добри условия за стартъпи от Холандия например и много млади хора от Холандия откриват бизнеса си там. Факт. ПП. Холандия е една от ЕС държавите с най-добри условия за бизнес.

35

До Западняк

преди 8 месеца

Не знам в какъв свят живееш, но явно не си информиран. На Запад живея и аз, в страна, където може никой да не работи 100 години и да има социални за прехрана. Мои близки бизнесмени, коренни жители на тази страна, правят бизнес само с Китай, Индия, Турция. Спряха с Русия, заради санкциите. Отделно много студенти се учат в Русия, за това няма забрана. В страната има пътека за лечение в Русия, най- добрите в медицината са руснаците, много по- евтино и ги излекуват от тежки болести.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Вие с Китай ли си мерите пушките? Вече прибраха всички немецки картели и само брендовете останаха. Всичко е китайско-от джапанките до колите.

33

Христо Христов

преди 8 месеца

До 10 години Африканският съюз измества ЕС.

32

Анонимен

преди 8 месеца

проблема с г20 е че г7 си мислят че притежават света а другите са им просто лакеи, тоя формат ще отслабва, особено с растежа на БРИКС

31

Нормално!

преди 8 месеца

Защо да се среща с лузърите от Gей - 20?!?Векът на дракона започна,който разбрал - разбрал!

30

до Западняк

преди 8 месеца

Напротив.Все повече отиват в Русия-да учат примерно.Мой роднина е така.Твърди следното:Атомна физика -там е най доброто обучение.Излизат с практика и директно с предложения за работа по цял свят-където има руски атомни електроцентрали.5 000 евра стартово.Ако искаш да работиш на ледоразбивач или подводница.Пак Русия.Ако искаш да си най добрия в света въздушен ас-пак Русия.Руските пилоти ги вземат навсякъде.Металознание - пак Русия.Абе я погледни в тубата Мариопул в момента? Отвори и виж кво става

29

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки, който живее на запад вече се оглежда да отиде в Русия. Тубата е препълнена с клипове от Германия в Русия, от Франция в Русия, от Испания в Русия, от Америка.....гледайте, ве, не блейте в розови сънища. Просветва им на хората.

28

Западняк

преди 8 месеца

До всички, които плюят запада и са се прехласнали по този тухлен зид. А ве, я кажете, да виждате тълпи да са се юрнали към Китай, Брахат или просията? Щото аз виждам да вървят, ама в другата посока. Та, те така.

27

Zеленски

преди 8 месеца

До 12. Дотам ли я докарахте, путинските ка. Пу. Ти. След като "великата", "могучая" червена армия щеше да превзема Киев за два дни, година и половина по-късно да се радвате, че контранастъплението не вървяло.

26

до оня с поршето

преди 8 месеца

Най вероятно лъжеш.Защото Поршето новия модел има много оплаквания-провери форума на Порше сам.Що се отнася до китайските коли-тепърва настъпват.Пълни са с лукс и екстри-преди месец бях в околностите на Неапол - доста такива видях.Куриоза е че логото им е МГ-някво баш кат Майбаха.А вътре са невероятни чудесии.Карам Мазерати- но двигателя е М161 скоростна кутия ZF8 електрониката е китайска аве пич-какво е италианско?Освен логото? Знаеш ли че на Ферари половината чаркалаци идват го Гуанджоу?Срам