31

Анонимен

преди 1 година

До Много интересно - идват Ланголиерите на Стивън Кинг и ги изяждат до един. Затова няма.

30

Само да питам...

преди 1 година

...умните и красивите -> може ли още да се търгува със щатски долар, някоя страна, имаща ресурси, търгува ли още с него? Ще може ли да си купим с щатски долари брикс валута, като неприятелска страна и защо токът, газът и бензинът скочиха двойно досега? Някой от професионалната пералня да може да отговори? Нищо де, вдигайте колкото се повече повече, да видим до кога!

29

Добра новина

преди 1 година

Да се утилизират с глад всички тези където участваха на изборите с кебапчета и силна вяра към ПП ДП ДПС! Защото газовите решения днес не били адекватни! Ами съгласен съм, тогава глад и без пари за една просперираща и щастлива България! За да си върнем държавата!

28

Много интересно

преди 1 година

При всички коментари - само нули. Пробвах и дадох един плюс. Вече го няма. Явно е дошъл торбалан и краде плюсчета и минуси.

27

Анонимен

преди 1 година

Склава значи робиня. От България до Египет е имало робини прoститyтки. Славянките се появяват едва в 18 ти век и то първи на книга. Видения на Фатима - "Дева Мария ни показа велико огнено море , което беше под земята. В този огън паропадаха дяволи и души в облика на хора, прилични на прозрачни горящи въглища, всички почернели или блестящи като бронз"

26

Анонимен

преди 1 година

>>> Но даже да се провре ще му трябва доста изтънчена мисъл да ги убеди, че нещо анти - е про -? Основни задачи на сената са да не допуска чужди интереси да са в ущърб на нашите и да хармонизира интересите на обществото, на групите и на индивидите. Например сенатът може да реши на базата на задълбочен анализ на особеностите на мъжа и жената, че е добро отново да се въведат отделни мъжки и женски гимназии... Тук съм да разговарям с философи, овце си имам!

25

Анонимен

преди 1 година

>>> Какво ше стане ако кагебешниците назначат сенатор? Ами чуждият му акцент веднага ще лъсне. То сенатът е на ачий, не е като да управляваш задкулисно. Рибата се вмирисва откъм главата, но рибата със сенат за глава най-трудно се вмирисва. Сенатът е пазител на нацията. В него са събрани утвърдени народни мъдреци, които взаимно се контролират. При положение, че те участват в номинациите за следващи сенатори, един кагебешник трудно ще се провре сред тях. >>>

24

Анонимен

преди 1 година

>>> Това вече е сериозен белег на упадък. ... А като се отчете и факта, че преторианците ни са на чужда ясла (все са руски възпитаници) то упадъкът на българщината е повече от ясен... Дори въвеждането на сенат не може да свали преторианците от власт и на всичко отгоре те ще назначават и сенатори (под формата на фалшиви демократични процедури). Проблемът ни не е в сената, а в преторианците - комунистите, които са сътворили една тоталитарна псевдо демокрация.... >>>

23

Анонимен

преди 1 година

"Точната пропорция между сенат и народ позволява на Рим да процъфтява 1000г. Ние Българите си нямаме сенат и май, че никога не е поставян въпроса за него?" Май Рим запада когато преторианците започват да назначават императорите - а те пък да не се съобразяват със сената... Та така е и у нас - преторианците определят властващите (иначе казано - опричниците, кагебешниците или накъсо ченгеджийницата) Демократичните избори у нас винаги се натаманисват по преторианците. >>>

22

Анонимен

преди 1 година

Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование. Георги Раковски 1861г.

21

Анонимен

преди 1 година

До осман-комунист! Не може да станеш никога такъв какъвто искаш, ти си такъв каквито са били предците ти - с фесове и после с петолъчка на челото! Напълно съм съгласен, затова Йосиф Сталин изби и разсели милиони, както и османлиите са го правили. Да се пишеш славянин или турк е форма на защита.... Вазов има стихотворение за това!

20

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 година

Имам Движение ОтЗад, пак е Време да РазТоварвам СамоСвала от Ефтиното Гурме в Столовата на Министерството! да му Мислят Гладните и ДГДБ!!

19

Анонимен

преди 1 година

"Каквото е горе. такова е и долу" Каквото бе при Осман Паша Углу, такова бе и при Сталин ... мернах в един руски форум теорията, че Сталин има еврейски корени - та кой грузинец ще си кръсти сина Йосиф. Имаше се предвид, че е от горските (планинаските) евреи.

18

Анонимен

преди 1 година

Ти човече, какъв С-А-П-У-Н предпочиташ да бъдеш за продан в магазина? Скъп - за много пари или ефтин за ръце или пране? Кой предпочиташ да те купи в магазина - Айшето или Гергана пиле шарено, Гергана кротко агънце?

17

Анонимен

преди 1 година

Ти човече, какъв *** предпочиташ да бъдеш за продан в магазина? Скъп - за много пари или ефтин за ръце или пране? Кой искаш да те купи в магазина - Айшето или Гергана пиле шарено, Гергана кротко агънце?

16

Анонимен

преди 1 година

До оправяйте се ... За колко ги продаваш?

15

Оправяйте се

преди 1 година

В мазето имам 230 кг брашно, 20 кг ориз, 30 кг фасул, 4 големи тенекии олио, огромно количество консервирано месо, сушени зеленчуци и плодове и сухари, каквото поискаш.

14

Анонимен

преди 1 година

Шe ce яgaт ГMO-внa, cъrлacyвaнo e c nocoлcтвoтo...

13

Анонимен

преди 1 година

ЕС минава на колелета и тротинетки.

12

Анонимен

преди 1 година

ЕС минава на синтетик нютретиенти и майкро лaйвсток.