52

Анонимен

преди 9 месеца

Причините са глобалното затопляне, корона вируса и това, че не приемаме истанбулската конвенция. Също е виновен и Иван Костов.

51

Пентагонoff

преди 9 месеца

Манипулират времето с високо-технологични оръжия, и му викат Климатични Промени! Сър!

50

от Аляска

преди 9 месеца

HAARP, Сър!

49

Трактора ви назначи

преди 9 месеца

Питайте Сорос Денков! Изсече горите в Странджа и продължава! Трябва да бъде съден за убийства от немърливост и некомпетентност минимум!

48

Анонимен

преди 9 месеца

Божа работа това. Какво им е главите на Кришна и Буда само Господ знае...

47

Дьорд Шорош

преди 9 месеца

Причините са ясни: Путин, климатичните промени, неваксинираните срещу ковид, нарушените права на лгбт и афроамериканците, привържениците на референдуми, яденето на месо и карането на коли с ДВГ.

46

Гого

преди 9 месеца

БГ ноли е колония на САЩ и всичко се копира. Веннага да се осъдят Светкавиците от нибето, реките и дъжда. Как така ке валят дъждове без да е разрешило Посолството.

45

хйгхйг

преди 9 месеца

А когато не е имало климатични промени защо пак е имало наводнения???

44

Анонимен

преди 9 месеца

климатичните промени ахахахаха ама ние ви вярваме:) знаем кой и как ги предизвиква

43

Пепи

преди 9 месеца

Значи Световният Икономически Форум говори за измамата КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ/ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ и използват патентите и технологиите за създаване/модулиране и модифициране на катаклизми и оп ОВЦЕ-хората най-наивно пак кълват както кълвяха с КК19 пл***ндемият@ . Нямате много сиво вещество приятели , не търсите истината и не разсъждавате изобщо и после сте жертви на ЕЛИТА !

42

В Гърция

преди 9 месеца

кой им почисти реките? Овчеглавци

41

Анонимен

преди 9 месеца

Няма значение какви са валежите. Най - важно е реките да не са застроени. Природата да не е с Изсечени Гори. Пясъка да не е застроен и всички пътища и мостове да са построени с "ЛОГИКА", а не по заповед по време на комунистически събрания! Освен това да има Пречиствателни Станции за отходни тръби на тоалетните, а не да се вливат в Черното Море! Цялата река Дунав с отпадъчни, посрани води без да е почистена се влива в Черното Море! От Хотелите по брега на морето, къде отиват отпадъчните води?

40

Анонимен

преди 9 месеца

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще дойде реда. По спокойно ов-чици. Без навалица. Наредете се на опашката един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недейте така. Ама моля Ви се другарю комунист. Не се блъскайте. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига си ми крещял на ухото. Не разпъхвай с лакти. По-културно го раздавайте. Като не можете да изтърпите пъpдeтe с финез. Купете си предварително билет за цирка на Виенското Колело по Черното Море!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Изчистете коритата на реките, затлачени са, но не да изсичате дървета покрай(!) реките, както направихте преди години, а да изчистите вътре самите корита на реките от смет и растителност, включително и на реките, които са сухи в момента!

38

Дим

преди 9 месеца

Вчера пускате статия, че през 1994г е имало дори повече валежи там, без никакви щети и жертви, днес съвсем обърнахте палачинката!!!

37

А РУСИЯ ПОМАГА ЛИ.?

преди 9 месеца

ДА ВЗЕМАТ ДА ПРАТЯТ ВАГНЕР, ДА НИ ПРОЧИСТИ РЕЧНИТЕ КОРИТА. НАЛИ УЖ 70% ОТ ПОСТРАДАЛИТЕ БЪЛГАРИ СИ ИСКАТ 3. МАРТ. ..... РУСКИТЕ ОТ ПАЛАТКИТЕ ДО М О Ч А... ЩО НЕ ХОДЯТ ДОБРОВОЛЦИ КЪМ ВАГНЕР, ДА ЧИСТЯТ И ТЕ..!?

36

Анонимен

преди 9 месеца

Виновни са извънземните, глобалното затопляне, озоновата дупка, геополитическата обстановка, ретроградния Меркурий и разгонената Венера. Само наш Га*ню е невинен!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Розовите понита са причината! Глейте ся, ше ви светна: значи, нали розовите понита пpъцкат дъги? А дъгите си вървят с дъжд, нали така? Е, а ние имаме много розови понита => много дъги => много дъжд! Е те тва е причината!

34

Осведомен

преди 9 месеца

За какви контролни органи говорите в провинцията. Това са партийни калинки, вцепенени от страх да не им се наруши нищопраенето. Ако от такива очаквате превантивни действия, много сте далече от реалността.

33

Поломон Саси

преди 9 месеца

Виновен ни е трети март!