24

Анонимен

преди 8 месеца

Керемидаджиев : На мен какъвто и калъп за керемиди да ми дадат ,все е добър , стига да е платен ...

23

Керемечийолу :

преди 8 месеца

"За тлъсти грантове ще продам и родителите си, рода си и родината... На$ран,но на екран!"

22

до 33

преди 8 месеца

Ти чуваш ли се какво говорищ 6е алоууу, Китай и Индия са две съвсем различни държави, Китай ще бъде лидер заради централизираната си икономика и социална система а Индия ще догонва някъде между Италия и Холандия главно заради демокрацията от ромски тип.

21

Учете български

преди 8 месеца

До 32 Шефа . . . Имайки в предвид правописа се учудвам на смелоста да се дават съвети! Не знам къде е учен българският ти, дали в Канада или някоя друга страна без кирилица, но се опитай да го овладееш преди да даваш съвети! В обща полза за комуникацията ще е!

20

Анонимен

преди 8 месеца

До Шефа Шефе, Китай и Индия никога няма да бъдат заедно. Противоречията им са екзистенциални. Единствената политика между двата гиганта може да бъде студен мир помежду им. Нито Китай може да стане световен лидер при наличието на Индия нито пък Индия може да бъде такъв лидер при наличието на Китай.

19

Шефа

преди 8 месеца

Китай и Индия имат давносни спорове ,но в името на просперитета и развитието заровиха томогавките и се обединиха в БРИКС!Видяха че големия враг са САЩ И Западна Европа ,а Милен да духа супата!

18

Запознат

преди 8 месеца

Г-н Керемедчиев, това което прави Украйна в момента е повече от чудо! Да напредваш срещу окопалата се втора по сила армия в света, практически без подкрепа от авиация, е истинско геройство, за което ще се чете много занапред в учебниците по военно дело! Просто им дайте 60 Ф-16 на хората да си защитят земята!

17

Демократ

преди 8 месеца

До 10. Не виждам тълпи от желаещи да ходят нито в Индия, нито в Китай. Даже бежанците от Азия и Африка са в обратната посока.

16

Гледна точка

преди 8 месеца

До 10. Стандарта на живот гледай, смотльо, стандарта, а не някакви си еднократни постижения.

15

Реалист

преди 8 месеца

До 6. И как точно се разширява бе, оххлюв смотан? С Венецуела и Еритрея ли? От повече от 10 години тоя БРИКС уж все се развива, ще прави "господстваща" и все е доникъде.

14

Западняк

преди 8 месеца

Русофилчетата, дето много се прехласваха по този БРИКС, къде са сега? То вече няма и да го има, след като Индия стане Бхарат.

13

Ззз

преди 8 месеца

Тоя като прави твърдения защо не представя и аргументи? Други, далеч по-добри коментари твърдят че лидерът на Китай няма да е на срещата на г20 главно за да избегне опит от страна на Байдън за среща между двамата. Китай са бесни на американците заради Тайван и от месеци наред отказват всякакви опити за среща.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Дъртото, псиxясало джyдже в Кремъл вече знае, че е НИКОЙ в международната политика и ще прави мизерии до края на жалкия си животец...

11

Керемидо

преди 8 месеца

Всичко е много просто. Си и Путин не желаят да се срещат с водача на ЛГБТ групичката в Г-20. Моди също е традиционалист и свята, че Г-20 трябва да решава икономическите проблеми на човечеството, а не със спасяването на Зеления Потник. Дори не си направи труда да го покани. И освен това е противник на Aryan Invasion Theory от степите на Украйна.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Мокрите сънища на един хаXo

9

Анонимен

преди 8 месеца

В САЩ имат по-голяма риба да опържат от Украйна и тя се казва президентските избори на САЩ през 2024 година, времето на Украйна изтича.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Гъди,гъди

7

Анонимен

преди 8 месеца

В момента ВСУ преминават втората защитна линия на руснаците и заобикалят ТОКМАК. След ТОКМАК теренът е песъчлив и есенните дъждове няма да попречат на излаза на Азовско море и отрязването на логистичните връзки към Крим и Югозападната руска групировка, които се оказват в оперативен чувал.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Противопоставяне има ама то е нищо на фона на омразата която изпитват индийците към наглосаксонците!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Моите уважения, но е достатъчно да прегледате продуктите предлагани от Китай и от Индия в Интернет. Индийците са 10 години назад!