248

баба мара

преди 7 месеца

беше много доволен че цените по морето се вдигнали не се наядохте не сенапихте хаиде сега чистете и вземете да отслабнете

247

Путин.

преди 7 месеца

Нали. Сме. Много. Ербап. Изгониха. Руските. Туристи. Както. Искаше. Ебания. Европейски. Съюз. И. Сега. Ше. Го. Духа ме. Гласувайте. Пак. За. Промяната. И. За. Герб. И. Ше. Става. По. Лошо.

246

ПЕШО

преди 8 месеца

Да поемат общините ,половината разходи със държавни пари,та хотела на бай Иван да е пълен! Ела ме ритни!

245

Кореняк Софиянец

преди 8 месеца

Ядохте ли дървото селяни? Пържоли по 600 лева има ли?Цаца по 29,90 има ли?Ай ебетесимайката селска алчна.Много поздрави от Албания.

244

Балкан турист

преди 8 месеца

Ее изплюхме ли камъчето най после?:) Признахме ли си че царят е гол!:)Но все пак минахме 2019 с 1%!:)А инфлацията с колко?!:)

243

В.

преди 8 месеца

Този човек в морето не е влизал. Един познат каза, че било екстра тази година. Плуваш и влизаш ту в топла зона, те в студена зона. Като уелнес. Не му казах, че студеното течение идва от някоя отходна тръба. По принцип не се смесва с морската вода. Подобни реки в морето се наблюдават на километри при тихо време без вълни.

242

Itso

преди 8 месеца

Проблемите с чадърите са следните - първо цената: на Златбите - чадър 12лв, шезлонг 12 лева, шалтие 8лв. второ - сянката на чадъра се мести но ти не можеш да си пренестиш шезлонга защото ще блокираш алеята между чадъруте. Трето - шалтиетата не са прани от години, шезлонгите са *** от гларуси и чайки а чадъруте са прашасали и при най малкия вятър от там падат мизерии.

241

Анонимен

преди 8 месеца

Лакомията и алчността на нашите бизнесмени/чорбаджии е огромна и това е причината да намалява посещаемостта по черноморието...

240

Носрадам със салам

преди 8 месеца

По отношение на геополитическата обстановка около Черно Море,се очакват активни бойни действия във акваториите на Русия,Украйна,Румъния а може и Турция..От руска страна това го напомнят непрекъснато.За какъв следващ сезон може да предричате каквото и да е било.Задават се черни облаци над морето,вие за чадъри и шезлонги се готвите.Та то само една буря мина и разтуря сезона,хеле пък някаква дандания да стане в Черно Море.Само си чешити езиците другари експерти.

239

Анонимен

преди 8 месеца

До Морски курорти , мерси ами как да се изразяват на български като де факто не са българи и те даже го демонстрират това че не са. Ами че те нарочно не говорят на български в мола за да се изтъкнат. Да изтъкнат това че един вид са на власт и то си е така...

238

Анонимен

преди 8 месеца

До Морски курорти мерси ами как да се изразяват на български като де факто не са българи и те даже го демонстрират това че не са. Ами че те нарочно говорят на *** в мола за да се изтъкнат. Да изтъкнат това че един вид са на власт и то е така...

237

Факт

преди 8 месеца

Шезонгите са празни, обаче свободните зони са препълнени. По-евтините хотеи са пълни, обаче ресторантите са празни. Сещайте се.

236

И...ти и тъ..те стат

преди 8 месеца

Как може да оревавате най-крадливата общност?Как може да лъжете ,че няма туристи?ТО Е НАГЛЯРСТВО вашето вече.Плажовети правят,няма къде до си сложиш хавлията,а все из.иза някой да ни убеждава,че няма да плаща данъци и ние да му ги намаляме.Та това е сивия сектор заедно с ресторантьори,агенции за недвижими имоти,автокъщи ,мебелни фирми ,неизкъпани фризьорски и маникюристки.Нека НАП спят!

235

Морски курорти,мерси

преди 8 месеца

Даже при служебна командировка не ми се ходи на морето, защото пишман бизнесмените не ги понасям, както и сифийските такситаджии, които се пазарят въпреки, че има цена на километър! Питам се къде е НАП и как се раздават лицензите на тези лишени от култура ***, които даже не са в състояние да се изразяват по български!

234

Анонимен

преди 8 месеца

Свалете скапаните цени,вдигнете качеството и си обучете персонала

233

Радослав

преди 8 месеца

Ок, нека общините да покриват половината билет, но за сметка на това ДДС на туризма да е 50%, данъка да е на база оборот, а не печалба (защото те винаги с Ана загуба счетоводно поне) и 50% от всички хотели приемащи такива туристи стават държавни! И без това държавата налива милиарди в този пропаднал "бизнес" на некадърници, поне данъкоплатеца да види полза от всичките милиарди които се наринаха за туризма! Като искате държавна помощ, данъкоплатеца пък иска възвръщаемост на кредита!

232

Im-1-ДИНО-OLD MAN!

преди 8 месеца

Тоя довчера говореше едно, а днес пообърна палачинката, след като ЛЪСНАХА като гол маммунски *** РЕАЛните ФАКти с лошите битови и природни условия за почиващите на ЧМ-то. ЦИТАТ: Здравните власти официално обявиха, че водата в района на Царево е *** и не става за къпане в морето. Докато тоя същия АЙДУКь непрекъсното твърдеше колко е хубаво чисто и прекрасно на морския бряг, и колко много милиони туристи били посетили страната ни, наслаждаващи се на прекрасните условия за почивка, едва ли НЕ

231

Анонимен

преди 8 месеца

Празни шезлонги,ама за сметка на това много тръбички и то пълни с"дъждовна"вода!

230

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо за тръбичките няма ли да кажеш бре плондер,или викаш дай да просим пари от държавата?

229

Joko

преди 8 месеца

Още се чудя,че има наивници да ходят по БГчероморието на почивка . . . Освен , че те чакат зад всеки ъгъл да ти смъкнат кожта ти предлагат и "чиста вода " по плажовете . . . .