51

Бенц

преди 9 месеца

Тъкмо гледам пряко предаване от Патрик Ланкастър, който наблюдава изборите на място в Донбас. Всички са усмихнати, имат празник, денят на освобождението на града им от фашистка Германия и едновременно местни избори. Ходят си хората да гласуват, усмихнати са, ведри и живеят с вяра че Русия най-сетне ще ги освободи от новите, съвременни нацисти. На фона на това зеленото човече забрани изборите в Украйна за неопределен срок. Толкова за демокрацията по западен стандарт.

50

Анонимен

преди 9 месеца

В момента ВСУ преминават втората защитна линия на руснаците и заобикалят ТОКМАК. След ТОКМАК теренът е песъчлив и есенните дъждове няма да попречат на излаза на Азовско море и отрязването на логистичните връзки къв Крим и Югозападната руска групировка, които се оказват в оперативен чувал.

49

хе хе хе

преди 9 месеца

В Русия си се провеждат избори. Не е като в демокрациите:)

48

До 34

преди 9 месеца

До Анонимен "В момента тази измислена държава съществува само благодарение на милостта и благородството на Русия, на сдържаността и хуманността на Владимир Путин че вече втора година действа внимателно и деликатно и още не е започнал войната." Направо сълза щях да пусна - колко са хуманни, хрисими и мирилюбиви са те и на драго милостиво сърце изравняват със земята съседната НЕЗАВИСИМА държава!

47

az

преди 9 месеца

Избори под строй. Вместо да се занимават с глупости просто утре да изпляскат някакви случайни числа и това е. То е ясно кой е наредил цялата схема

46

Анонимен

преди 9 месеца

Те провеждат избори? Това е много лошо. Не така. Не е демократично.

45

до 29

преди 9 месеца

До ъ-то Пардон! Само да питам кой точно води тази война на територията на Русия и кой започна цялата тази работа? Явно в чугунената ти глава липсват изобщо гънки, а ако случайно останала поне една, то тя е права като магистрала. Повтаряш един наратив, типичен за руската пропаганда без да мислиш изобщо.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Авторката да се научи да пише на правилен български език !

43

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 44 Машините с които Венецуела гласува са на над 25 години мисля. Въведени са още по времето когато САЩ диктуваше всичко в тази страна. Самите машини оригинално са САЩ производство. Разбираш ли трябва да се чете ИСТОРИЯ. А НЕ ДА СЕ СЛУША КАКВО ЩЕ КАЖЕ ПРОПАГАНДАТА.

42

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 40 Запада инвестира в конфликта нови няколко милиарда които няма да отидат за социалка и ще бъдат извадени от джобовете на обикновените данъкоплатци... Въпросът е колко време обикновените хора на Запад ще търпят про САЩ Продажни Пилитици

41

Анонимен

преди 9 месеца

ЗАЩО ГЛАСУВАТ НА УЛИЦИТЕ- ПО ДЕМОКРАТИЧНО ЛИ Е- И СЛЕД КАТО ВЪВЕДОХМЕ МАШИНИТЕ ОТ ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ВЕНИЦУЕЛА, СЕГА ОЧАКВАМ ГЛАШАТАИТЕ НА РУНДЬО ДА НИ ПОКАНЯТТ ДА ГЛАСУВАМЕ НА УЛИЦАТА

40

карачанаков

преди 9 месеца

Има ли смисъл да харчат пари,вота е ясен *** н печели ,все едно в Северна КореяКим чен да изгуби,или пък Мадурото във Венецуела.

39

РУСКАТА АРМИЯ

преди 9 месеца

РЕД БУРЯТИ,ДВА РЕДА ПАНДИЗЧИИ,ТРИБРЕДА ЧЕЧЕНИ. ГЛАВНОКОМАНДВАЩ МОНГОЛ.

38

Боби

преди 9 месеца

До Чудесно От къде ей така "Чудесно" ги докара тия числа? Разбираш ли Киев и Москва не признава колко са реалните жертви - Само по косвени доказателства се съди. Примерно колко са се разширили гробищата около съответните градове. Но това са косвени данни за Официално така да се каже жертвите а тези хорица които са останали погребани в фортификационните съоръжения из укринските поля? или са потънали с лодки в реката или морето за да направят поредната ПР акция за ЗЕЛЕнски?

37

Анонимен

преди 9 месеца

КАК ВЪРВИ СПЕЦОБОСРАЦИЯТА НА ПУТИН? СПЕЦОБОСРАЦИЯТА КАК Е?

36

Факт

преди 9 месеца

Руската Федерация е на първо място на глава от населението в Азия и Европа по болни от спин,сифилис,убийства и загинали на пътя.От създаването си през 1991 година населението е намаляло с 20 милиона.В момента под 50 процента са християни,останалите хвалят Алла в най-голямата джамия в Европа на центъра на Москва!

35

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

34

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна ще загуби цялото черноморие.

33

Чудесно

преди 9 месеца

За година и половина 260 000 рускофашистки окупанти при Кабзон.И това без пандизчиите,чеченския башибозук и колаборантите.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото и да се пенявите и да се пънете, реалността е, че ако Русия започне да воюва с Украйна, може да изравни със земята цялата територия на бившата УССР буквално за няколко часа, не Киев за 3 дни, ами цялата територия на бивша УССР за няколко часа. В момента тази измислена държава съществува само благодарение на милостта и благородството на Русия, на сдържаността и хуманността на Владимир Путин че вече втора година действа внимателно и деликатно и още не е започнал войната.