250

Зеления

преди 8 месеца

е пътник. Скоро ще бъде убит от свои.

249

Анонимен

преди 8 месеца

До АнтропологРусия си взима назад нейното А за теб/ КЪШ!

248

Анонимен

преди 8 месеца

Първо трябва да продаде вилата в Тоскана, с парите - дарение за ВСУ и тогава да говори за борба с корупцията. Иначе олеква.

247

Анонимен

преди 8 месеца

До Хе хеl ; Мошенник иде от Моше, Курупция отХуйопция

246

Страшно е

преди 8 месеца

Да нападнеш 25 пъти помалка държава,като територия и да те смелят от бой. 18 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Страшно е!

245

Анонимен

преди 8 месеца

имах наематели украинци,знаеха само "ДАЙ",меркантилни използвачи,като излязоха бяха счупили готв.печка,хладилника,климатика,изгорили мокета с ютията,и всичко замоскирано.*** неблагодарна нация.заслужават си съдбата.

244

Плоскотъпите дрогаре

преди 8 месеца

Още не проумяват че къде вирее Социализъма на бившото СССР корупцията е огромен проблем

243

Анонимен

преди 8 месеца

И ЕС + САЩ помага на тия безумци! Всички се преструват, че невиждат свастиките и нацистките знамена и поздрави! И нашите родни продажници - И те наред с тях оръжие ще им пращат! Един ден всички заедно ще платим тази сметка, незабравяйте до какво е довел фашизмът и нацизмът светът!!!

242

Анонимен

преди 8 месеца

НИкакви мерки не са това! Що не го разследват, а го пращат посланник в Англия? Това е нация от крадци, нацисти и терористи! Що не пишете тук как избиха оня ден 18 невинни с една ракета Харм (мисля че беше)? Щото не успяха да обвинят Русия ли??? Както при терористичният атентат в Краматорск на гарата. Около 50 загинали мирни граждани от фашизираните терористи! Като се разбра, че украинците са ги избили и немогат да обвинят Русия, пак изчезна всичко от медиите. Цензура, фашизъм и тероризъм!

241

Анонимен

преди 8 месеца

ДС ЗАПОЧНЕ ОТ НЕГО СИ!

240

Анонимен

преди 8 месеца

За корупция мисли наркомана. Муахаххахааха..не вижда че дните му са преброени

239

Антрополог

преди 8 месеца

Сядайте и се помирявайте ,свършиха добра работа смелите украйнски войни рашките няма да смеят да атакуват в близките 20 години поне, автономия и без оръжия за луганск муганск и Крим със сили на ООН за охрана на реда.

238

Язе

преди 8 месеца

Втората най-корумпирана държава в света след рашките. И тези ще влизот в ЕС и НАТО.....Мале, мали...

237

Gogo

преди 8 месеца

Mnogo tup material, бъкано с неистини

236

От Египет

преди 8 месеца

Зеленски не се бори срещу корупцията. Той я създава.

235

Хе хе

преди 8 месеца

От Янукович и направо на Зеленский, Порошенко го заметохме под килима :) А Пан Зеленский е най-обикновен Селски Тарикат и Мошеник. Също като болшинството ни политици. Фюрерът има пълен контрол над Украйна. Още от 2019-та - Президенство и Парламент, в последствие и СБУ. Корупцията отдавна щеше да бъде преборена, ако Зеленский беше това, за което се представя. Човекът е офшорен Милионер. И Баце така се Бори с Корупцията в България :)

234

Някой

преди 8 месеца

До АнонименСъбудете се!Сънувате!Натрапчив пропаганден сън,тип химера!

233

Анонимен

преди 8 месеца

Никак, да пробва след 100 години комунизър и здраво кремълско управление да пребори корупцията. Ние тука след 45 години комунизъм се разпадна държавата на части и всичко тъне в корупция и некадърност и простотия. Пък те бяха 100 години в СССР, та при тях е невъзможно да я преборят. Трябва да изгонят всички хора да запалят цялата държава да изгори и да почнат на ново.

232

българин

преди 8 месеца

всички българи сме с Украйна.

231

Анонимен

преди 8 месеца

В момента ВСУ преминават втората защитна линия на руснаците и заобикалят ТОКМАК. След ТОКМАК теренът е песъчлив и есенните дъждове няма да попречат на излаза на Азовско море и отрязването на логистичните връзки къв Крим и Югозападната руска групировка, които се оказват в оперативен чувал.