98

Мен

преди 8 месеца

Ами мисля, че след последните снимки с тръбите надали има здраво мислещ българин да вярва, че морето е чисто. Пък вие си викайте на черното бяло колкото си щете, никой ви не пречи. Придворни шутове, нищо повече.

97

КукунчеФ :

преди 8 месеца

нЕма ковиТ - нЕма пари! НЕма и за две цигари...

96

Честито Замърсяване

преди 8 месеца

Kво има да се чудиш. Тоалетните и фабричните европейски канализации се изливат в Дунава. Водата освен това се контаминира от изплакваните икуствени текезесарки торове от гдр, чехослакия, унгария югославшя румънияэе българия както и радиоактивното замърсяване на същите страни и от украина. Вода охлаждаща 100ци ГигаВати риактори, торове от милиони декара земеделска зема, както и фекалии от > милярдЕУзадници са замърсителите

95

Анонимен

преди 8 месеца

До простата истина китен има пречиствателна!

94

Кунчу ти си за

преди 8 месеца

Военен Трибунал заради КОВИД Измамата и Жертвите й!

93

Анонимен

преди 8 месеца

KUNCHEV KAK NE TEE SRAM DA DRYKASCH LYJI NE ZNAM

92

простата истина

преди 8 месеца

И Кунчев е прав и онзи концесионер който казва че това е тръба за дъждовни води.Такава е наистина НООО в нея има заустени някое друго заведение някой друг имот.Затова замърсяването е на моменти ту силно ту слабо.Ако даден курорт няма пречиствателна станция-значи зауства директно в морето и тръбите просто са добре скрити.Каквото и да говорят - то просто няма друг вариант.

91

простата истина

преди 8 месеца

Ама тоооо... и министъра е прав и онзи концесионер.Това е тръба за дъждовни води и наистина отвежда дъждовни води НОООО тук таме има заустени и някое друго заведение и имот.В резултат на това се получава това замърсяване - което на моменти е много силно(когато се използва имота). Долу горе нещата са прости - ако даден курорт няма пречиствателна станция - значи зауства директно в морето и каквото и да говорят и тръбите са скрити. Това е.

90

Анонимен

преди 8 месеца

Учудва ме този хъс, да се доказва колко е чисто морето ни. А то не е.

89

Лична преценка

преди 8 месеца

Няма да оплювам родното Черноморие, само ще споделя от личен опит. Края на Юли ходих до Гърция по покана на мой близък. Три дни се къпах в морето на различни места. Нямаше никакъв проблем.Средата на месец Август ходих на почивка в Китен. След първия ден ми излязоха обриви по цялото тяло - малки много дребни пъпчици. След два дни се прибрах и на третия ден пъпките започнаха да намаляват и впоследствие изчезнаха. Изводите всеки да си прави сам за себе си. Аз си ги направих.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Бях на почивка в дидим преди 3 или 4 години точно 2дни след един ураган! Нямаше плаж всичко бе мизерия ,100метра навътре морето бе кафяво като язовир! Никой не приказваше за дерета,тръби и тн.изчистиха за няколко дена ,водата спадна морето се изчисти и това е! А тука вместо да се работи ,платените *** ръсят мозъци

87

Анонимен

преди 8 месеца

И МЕН МЕ УЧИДВА ТОЯ ХЪС , ДЕТО ГО ИМАШЕ,ДА ДОКАЗВАШ КОВИДА И ВАКСИНИТЕ...

86

Анонимен

преди 8 месеца

Това е хъс най-накрая да се каже истината. Не можеш да решил проблем, без да признаеш че той съществува.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Всички заведение от плажа са се включили в тръбата и излизват *** в морето а ти игленик не моиш на уплаши - няма пак да ти са вържем за маски и мерки - стой си там в кабинетчето и недей си подава носа мноо навън

84

Анонимен

преди 8 месеца

Абе аз съм в Созопол години. Тази тръба, която е снимана е дъждовна канализация, в която незаконно са се включили заведенията на брега. На това се дължи и кафявия цвят! Да не говори глупости този, а да отиде да види как мирише "веселата уличка" в Созопол. Дали не е от мръсотия?

83

Анонимен

преди 8 месеца

Кунчев, сега хората като ти показаха лай... от тръбите, излез и кажи, че хората сами са си виновни, защото сер.. в тръбите за дъждовна вода. За по-сигурно викни и министърката на туризма, тя да каже, че лично е видяла един докато е спасявала костенурките.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Айдее, плоскоглавите обявиха и тръбите с гумна, и бактериите в морето за конспирации. Понеже така им казаха от телевизора. Каквото кажат от телевизора е светата и неоспорима истина.

81

Анонимен

преди 8 месеца

Как е замърсяването в гърция и турция след дъждовете

80

Анонимен

преди 8 месеца

...че то Е........МРЪСНО.

79

народна мъдрост

преди 8 месеца

Копейкаджия на снимка да видиш пак удари шамар!