47

Добре сме

преди 8 месеца

Вие представяте ли си каква сеч е имало в Гърция-три метра вода.Ами в Испания,Турция?Да отидем там да им даваме акъл от какво са валежите.Нормални ли сте?

46

Има начин

преди 8 месеца

Като хванат биологични единици, незаконно секли дърва, вкарват и тях, и цялата им рода в оградено място сред горите. Хем ще дишат чист въздух, хем ще бъдат хранени за сметканадържавата, но в замяна на това ще са длъжни да залесят солидни площи със собствен труд.

45

Bg izmet

преди 8 месеца

ДАЙ БОЖЕ НА БГ КАЧЕСТВЕНИ ЛЮДЕ АМА НА ДАЛИ....АЛЧНОСТА НА ЗАЧЕНАТИТЕ ОТ СВИНСКА МАС ЩЕ ПОГУБЯТ НОРМАЛНИТЕ.БЕГАЙТЕ ОТ ДЬРЖАВАТА НА ИЗМАМНИЦИ И ДОЛНИ МЬСТИИ.

44

Залесявайте примати

преди 8 месеца

Досега само оплаквания! Ами засявайте те бе! В Швейцария след като се случи нещо подобно след 3-6 месеца анализ и се започва залесяването с избрани дървете или други мерки!

43

Наблюдател

преди 8 месеца

Значи в Испания,Гърция и Истанбул затова имало наводнения-изсекли всички дървета.Копейкин да покаже карта на сечта.ГЛ.ПАЦИ

42

Тон

преди 8 месеца

Виновни няма да има ,инцидентите ще продължат до тогава докато не сложим национално отговорно правителство,тези ползват България за лични и чужди облаги ,и според записа, ще бягаме по островите!!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Задава се нова декада,снабдете с шнорхели.Досега всички са невинни,чисти .

40

Анонимен

преди 8 месеца

Костов и Доган го наричаха облагородяване на територии. Оттогава са нещата.

39

На първо място са

преди 8 месеца

виновни официалните институции, които трябва да наглеждат горите, мостовете, добива на инертни материали, застрояването, канализацията. След това е отговорността на отделните лица, които нехаят за законите, особено един етнос. От дърварската мафия са онези, които заклаха неотдавна шофьор, прегазил тяхно дете, оставено без надзор и по своя вина предизвикало злополуката. Пагубните наводнения отпреди няколко години пък бяха поради това, че същият етнос беше превърнал отводнителни канали в сметища.

38

Гербер

преди 8 месеца

До 33. Хи-хи, 20 години? Още малко ще кажеш, че управлява от бебе. И ти ли си от тези, които дишат единствено благодарение на омразата си към Борисов?

37

Реалист

преди 8 месеца

До Алекс. Глу.пак, просто тогава не е имало водата какво да отнесе. То и всемирният потоп преди четири хиляди години не е нанесъл големи поражения.

36

Ганьо

преди 8 месеца

Глу.пости. Айде пак "ако баба ми беше мъжка..."

35

Анонимен

преди 8 месеца

Всички са НЕвинни,щом Гърция,Турция ,Испания горят или се потапят?.Язовирите са водоизпускали на поне два тласъка-вълни,при спрял дъжд.Отчитаме се пред ЕС,със жертви и бедствия?Пожарите загасени от потоп.Отговорност за оповестяване също няма.Глобален план.Конете на апокалипсиса впрегнати в четворка -орат.

34

Нормален

преди 8 месеца

И в Гърция,Турция,Хърватска ,Германия,Франция ли сечите са виновни за много по големите наводнения и човешки жертви !!! Спрете с тази мантра за СЕЧИТЕ ,впили сте поглед в една точка и не разсъждавате....Идете в природата и вижте че има дерета,уврази,долини и поляни под наклон .Всеки пороен дъжд ще образува воден стълб,ако ще теренътда е чист като огледало!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Надолу в Странджа се сече, сечища има и никой не знае какъв е мащабът. Какво работят масово надолу към Звездец хората? Секат. Кой захранва с дървесина Кроношпан? За износ ?

32

Питам:

преди 8 месеца

Къде са зелените? Защо не се съберат и не организират посаждане на дървета и създаване на нови гори? То, само да приказваш го знаят всички, ама са нужни и конкретни действия! Нека тия хиляди НПО да свършат малко работа, а не само да лапат европейски пари! Същото важи и за НПО в областта на правата на човека, образованието и т.н.

31

Йордан

преди 8 месеца

Мдааа, трябва да се намери кой е виновника за този дъжд и да бъде наказан! Аз това разбрах от всичките тези журналистически сензации.

30

ИВАН

преди 8 месеца

ПАК КАЗВАМ! ЕДНО ВРЕМЕ ГЪРЦИТЕ СА НИ НАРИЧАЛИ "ВАР ВАРИ". ТОВА ОЗНАЧАВА АЛЧНИ, НАГЛИ И МЪР ЛЯВИ! СЛУЧАЯ ГО ДОКАЗВА! ТУК ИСКАТ ДА МУ ИЗКАРВАШ 10 000 ЛВ., А ТОЙ ДА ТИ ДАВА 500 ЛВ! БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ Е ТАКА! СКАНДИНАВЕЦА КАЗВА "С КАКВО АЗ СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ, ЗА ДА ВЗИМАМ 20 ПЪТИ ПОВЕЧЕ"?!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Кой го е допуснал? Имаме 20 години управление на Борисов, защо сега той мълчи и се прави на невидим? Пак ли Орешарски е виновен?

28

Стоимен

преди 8 месеца

Това не е само над Царево а в цяла България, всяка година едно и също.миналата година Карловско тази година Царево за догодина само можем да гадаем. Лошото е че поука никой не си взима. За 30 години откакто помня в Средна гора няма и ден в който да не се реже. Природата не е виновна тя си взима своето. Виновни сме си ние,че търпим всичко това. Рулетката се върти народа спи днеска Царево утре не се знае. Лошото е че вече почва да има и жертви.