17

Заклещено?

преди 8 месеца

Както котката на една наша певица се беше заклещила в кованото желязо на вратата ти, а ти подгони горкото животинче с ритници? Сега си мечтаеш занапред да се разправяш така и с правителства, които не ти харесват ли?

16

Здравеняк с макаров

преди 8 месеца

Този господинчо се прави на света вода.Попитайте го с каква протекция беше и той....

15

Анонимен

преди 8 месеца

КРУМЧО Е ЗАСЕГНАТ ОТ ЕФЕКТА- ДЪНИНГ- КРЮГЕР- КОГНИТИВНА СКЛОНОСТ НЕКВАЛИФИЦИРАНИ И ГЛУПОВАТИ ИНДИВИДИ СТРАДАТ ОТ ИЛЮЗОРНА СКЛЮННОСТ ЧЕ ПРЕВЪЗХОЖДАТ ОСТАНАЛИТЕ- С ДР ДУМИ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ЧЕ НЕ ОСЪЗНАВАТ КОЛКО СА ГЛУПАВИ- ТУК ПРИБАВЯМ И СИНЧЕТО СЛАВИ ВАСИЛЕВ- НЕ СТРУВАТЕ НИЩО.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Импийчмънт за Радев зеления шушон и циркувата му трупа от маймуни.

13

Анонимен

преди 8 месеца

В ЧЕТВЪРТЪК СЛАФЧУ ВАСИЛЕВ С БАЩА БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА ДС И ЗАВЛЕКЛИ БЪЛГАРИЯ СЪС ЗАВОДИ, АПЕТИТНИ ИМОТИ- ТАКА ПЛАМЕННО ЗАЩИТАВАШЕ СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА МУНЧУ ЧЕ ЧАК ЗАЯВИ ЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА ИМА ПРЕМИЕР И НАРОДНО СЪБРАНИЕ- ЧУДНИЧКО.....А ОПЛАКА ЛИ СЕ ОТ ВОДЕЩАТА- ТЯ БЕШЕ НЕВЕРОЯТНА А ТОЙ- МОЖЕ ДА ЗАВЪРШИШ МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ В САЩ И ДА СИ ТОТАЛЕН ИЗТРАЩЕНЯК.

12

Анонимен

преди 8 месеца

..А КАКВО СТАНА С ЕЛЕНКО БОЖКОВ КОЙТО СПРЯ ТОКА В МЕТРОТО И ПОКРИ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ДЕФИНИЦИИ ЗА ТЕРОРИСТИЧЕСКИ АКТ- БГ СЪД РЕЧЕ- ПРОТЕСТИРАЛ Е , НО ЧОРАП МУТРАГЕНОВ ГО НАЗНАЧИ ЗА ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР- ТИ ДА ВИДИШ- ЕЙ ТАКА ПО ПАРТИЗАНСКИ.

11

Анонимен

преди 8 месеца

ВНУКЪТ НА ГЕНЕРАЛ КАЦАМУНСКИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НЕ СТРУВА ПЕТ ПАРИ- ОБЕЩАЛИ СА МУ ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ПААК МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО. ХОДЯТ С МАМА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ДРЪНКАТ ВЕЛИКИ ГЛУПОСТИ МАМА ТРЯБВА ДА ХОДИ ПРИ ДОКТОР ГЪЛЪБОВА ПО ЧЕСТО.

10

Иванова

преди 8 месеца

Стига с тези етикети ,сглобки ...Това е нашето правителство ,каквото сме го избрали,да си гледа задачите ,да гласува закони.после друго правителство ,ако това не се харесва на хората.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Това недоносче и недоразумение и ПРИМЕР за падението на държавата ни. Как такива некомпетенти недоносчета биват издигани и избутвани по етажите на властта! Блгодарение на компромати и връзки, както е обичай по нашите ширини. Червени обирджии, които играят ролята на счетоводители и защитници на мафията, на статуквото. Кой го пробута при Радев? Няма нищо случайно. Вижте само кои се усмихват по снимките. Така, ще разбере и кои са новопокръстените в мафиотизираната машина. Кой са новите, следващите

8

?!?

преди 8 месеца

Заеков сега бюрото за защита на свидетели е в ръцете на министъра на Просто Киро. Така ли я мислехте реформата или си мислихте, че все ще сте ба власт.

7

Зарков,за моя

преди 8 месеца

Изненада "сглобката" се справя много по-добре от Гълъб.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Комунистите в България и наследницата им ГРАБ винаги ще клатят България.Оъ когато комунизма дойде в България още 20 те години на миналия век България е подложена на чужда инвазия от агенти и шпиони Идващи от вечния враг на България Русия.Пърео Русия трябва да бъде победена В това няма спор.Но руските опорни в България не бива да бъдат подценявани .

5

Яка сглобка

преди 8 месеца

Най-накрая и у нас по примера на Германия и Финландия имаме сглобено правителство! Така се прави!

4

Майора

преди 8 месеца

Абе Зарков , не стига чр си слаб юрист и затова се върна в България , ами си нсмери и пристан при избрания от КГБ и ген. Решетников и БСП , която потъваоще повече и надали някога ще спечели избори! Видяхме лак правихте смяна на всичко , а сега се противопоставяте! Жалко вдичко идва от Копринката и Узунов!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Не вярвам Нинова да остави без последици свободните изявление на този "другар", който се е запътил да седне на мястото и.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Тъй като БСП е едим потъващ кораб,които не са печелили избори от 2005 година насам .Президенството се с превърна в някакъв пристан за всички комуноиди да отидат там на бачкане,както направи Гълъб Донев и сега Крум Зарков.

1

Трай бе

преди 8 месеца

Правителството е заклещено в междуособици на сглобката.Това същество от както Радев го взе на работа в президентството се е превърнало в глашатай на руската и на радевата пропаганда.