10

Живял-видял

преди 8 месеца

Аз пък понеже цял живот уча редовно си купувам тетрадки, химикалки, моливи, както и четки за рисуване, бои и платна. Последните са за хобито ми да рисувам. Нито родителите ми, нито аз някога сме съжалявали и за най-скъпите такива продукти. Баща ми по времето на соца ми купи комплект пергели с разни джаджи за тях за 70 лева, които си бяха много пари за времето. И на моите деца съм купувал всичко, даже и нови учебници, защото не исках да учат по надраскани и захабени. Не мога да разбера този вой?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Учителите са шпиони на ЦРУ - те ще превърнат вашите в племе на предателите.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Е, Еми има тетрадки по за 1,20, ама нали съвременните родителите трябва да купят на децата си тетрадка за 10 лв с корица на Хари Потър. И после децата ги изпозлват, за да свиват самолетчета от тях на междучасията.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ти им казваш - пособия - моливи, тетрадки, бои, блокчета, чертожни инструменти - може да се намерят и за под 100 лева. Ама нееее ... Ония ти вика "тетрадка с подвързия, специална хартия, Хари Потър едитъшън - 70 лева" - Ми опухай си я в главата.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време при Тодар Живков образованието беше безплатно! Само да имаш желание да учиш! Ама, нивото в някои университети беше трагично и тогава и по-конкретно ще говоря- ВИИ Карлс Маркс, сегашното УНСС. Там раздаваха дипломи на килограм през социализма. Даже имаше един мохабет- уча в МЕИ, ама реших и второ висше да изкарам във ВИИ през междучасията.

5

Анонимен

преди 8 месеца

До 1, да бе, щото през социализЪма не мамеха!? Нали от тогава е поговорката - аз ги лъжа че работя, те ме лъжат че ми плащат? А и тогава мамехме родителите си - обикаляхме всички гори и язовири около селото, а ако баща ми разбереше къде съм ходил, щеше да откачи! Днес това не е възможно, тъй като повечето деца имат смарт - часовник с проследяване

4

Анонимен

преди 8 месеца

Който не скача е червен

3

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде да си признаете, че без Китай и Турция не може да бъде започната учебна година, както и много други неща от ежедневието.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Пазарувам неща на известни марки САМО онлайн. Цените ги знам наизуст. Видя ли нещо на изгодна цена, купувам. Да не правя реклама, но пазарувам 90% от нещата от едно и също място, защото имам специална карта за намаления за там. Нещо като Амазон Прайм, ама по-яко :) И от Амазон взимаме някои нещица де, но у нас, ако човек знае как и откъде, цените са много добри.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Е търгашите ни ако не ни измамят, кой тогава, политиците ли?...О, почакай, ние сме капитализъм. Всички мамят. Без изключение. Децата мамят родителите и обратното. Собственикът *** работниците.