22

Таня христова

преди 9 месеца

ПЛОВДИВ СИСКА ПАРКА ОКОЛО ГРЕБНАТА БАЗА. НОВИЯ КМЕТ ЩЕ БЪДЕ ОТ ПАРТИЯ, КОЯТО ЗАПАЗИ ЗЕЛЕНИНАТА.НЕ ИСКАМЕ БЕТОН, НЯМА ВЪЗДУХ!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Това не е хъс чиновници долни, а е критика към бездействието ви като лица отговорни за просперитета и развитието на държавата !

20

Иван

преди 9 месеца

Продажници комунисти мекерета и руска мафия - обират и крадат Пловдив и България ?

19

Анонимен

преди 9 месеца

Руската мафия пак прекара българите. Иначе сте "европейци" де.

18

Гошо

преди 9 месеца

Здравко и целият общински съвет са за затвора! Съсипаха града, направиха абсурден ремонт на околовръстното и го осакатиха напълно, от 7.00 да 19.00 е задръстено в двете посоки, а заради ненужните мантинели и няколко живота им тежат на съвестта! Северната част е перманентно затворена заради скъпи и некадърни ремонти, а в Кичука вече е невъзможно да се предвижваш заради презастрояване и тесни улици! Срам и позор, а сме вторият най-стар, жив град в света!

17

ПиснаМиНаКураВече

преди 9 месеца

ОтШибанаКомунистическа М1рша която е монопол в всичко!Ако ще Турско са стате но трябва да си пратят с лихвите че ни съсипаха живота!!!!

16

2023г България

преди 9 месеца

Алеко Константинов го Управлява Бай ГанYO и му пацоти за минималната а в някои случаи и под нея .Докъто *** с фирми за почистване яки к у ви и не лоши джипове БМВ са монопол в почистването в София това дали става без политическа Подкрепа и без корупция?!НеМислА!

15

Кире

преди 9 месеца

А е толкова лесно да го вкараш в градоустрйствения план като парк и да го оставиш собственика да се моли на общината да му го отчужди за имот в регулация...

14

Младите бягат в ЕС

преди 9 месеца

От всичко та света най мразя ГанYOвци като тези сомунистически ти що жества които разграбиха държавата и я съсипаха.

13

Мухахаха

преди 9 месеца

13 Да новите българи афганистанските бежанци

12

Не зная какво толко-

преди 9 месеца

ва казах, че ми изтрихте коментара. Ама ще го кажа пак - в Пловдив е пълно с празни жилища, и гребната да застроите все тая. И в "Тракия" с тия строежи на хиляди нови жилища пък ще е същото - половината кооперации са празни, понякога и повече от половината. В предвид, че населението на страната намалява, за кого са тия жилища просто не зная.

11

Света на Ванката

преди 9 месеца

Кмета на Пловдив е корумпирана м1рша бяха го хванали в корупция и нищо те стана всичко е точно.

10

Докъто

преди 9 месеца

Не се събере критична Васа да им пролее поганската кръв на гнусните ДС м1рши все щеки е така и по лошо ще става!Държавата не са те това сте вие и ако държаната е зле то се дължи на нас защото сме го позволили.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Искам мнение на юрист ,има ли опция общината да изземе имот от частен инвеститор ?Най вероятно НЕ.Има ли друга легална опция освен общината да купи имота най вероятно НЕ.Ако има друга опция ,тогава какво може да направи общината че да вземе имота без да го плаща ??

8

баба мара

преди 9 месеца

жената на кмета е строит предприемач мислете на изборите защото накрая ще сенамерите в гребния канал

7

Гледайте Сашо Диков

преди 9 месеца

Последното предаване направо пребива с бухалка гордоста от това да се наречеш българин.

6

Осман

преди 9 месеца

България е държава със затихващи функции.

5

Строителната Мафия

преди 9 месеца

8 Това не е важно важното е да си изперем мръсните пари от к ви бело и политически рушвети и кражби.Как си мислиш че се копуват 2023г майбаси бе брато.

4

ГерганаГергова

преди 9 месеца

Майни поздравявам ви с песента та Гергана Тротинетката - Гееергана пиле шарено Гееергана червено агънце!

3

Оптимус Прайм

преди 9 месеца

5 Прав си Това ако го направи Путин ще изкупи всичките си грехове защото Заддунайкята вреди на планетата и на галактиката!