69

Тон

преди 7 месеца

Докато този тоалетен налеп ,ПП,ДБ,герб няма да ни управлява !

68

Анонимен

преди 7 месеца

Абе Дърто, разбери, че следващият президент няма да се казва нито Б.Борисов, нито Киро, Кокорчо и онези двамата от ДБ.камо ли пък Р.Христов.По-често си сменяй долното бельо, на години си. Апропо, какво ще правите следващата година, когато следващият президент на САЩ ще бъде разумен и миролюбив човек, а не Бай Дън?

67

Честно,

преди 7 месеца

от цялата дивотия разбрах само, че следващия президент няма да е Румен Христов. Да се за.вира откъдето е изпълзял, ком-***.репка.

66

Читател

преди 7 месеца

Аланкоолу следващия министър председател на България,ще се казва Р.Радев,така че няма как да е едновременно на "Дондуков" 1 и "Дондуков"2.

65

Българин

преди 7 месеца

Слушай тапунгере Ремен Христов. Референдума ще каже кой ще е националния празник а не ти-гелосания ***,подлезурко и кариерист. Какво сдс представляваш със шепа кресльовци като тебе.

64

Мирослав

преди 7 месеца

Дадохте назад,защото баце е страхлива мишка. Иначе личното ми мнение е,че нац.празник трябва да е 09.08,защото през 681 г тогава България се е спомената,като държава за първи път.И съществува вече над 1300г. Без 09.08 нямаше да има 24.05 нито 03.03 нито нищо. Това е рождението на нашата държава и тряжва да си го празнуваме,като нац.празник на всички българи.всичко друго е съкращаване на богатата ни история,това е рождения ни ден.България не е на 145г,какти го празнуваме сега,а е на над 1300г.

63

***

преди 7 месеца

Това не е Erdogan с мандат до живот.

62

Да допълня...

преди 7 месеца

Това го знаем . Няма право на трети мандат.Това не е Путин с мандат до живот.

61

Зозо

преди 7 месеца

До Алонсо .... Мдаа, Рундю се напъва да прави ново БКП, по руски образец /Путин/. Накрая нищо няма да направи.

60

Алонсо

преди 7 месеца

Бъди сигурен че ще е така Руменчо,но ако адашът ти Румен Радев, реши да направи партия...жална им майка ,на всички ду...давци,получаващи команди от американското посолство.Ако пък успее да мотивира ...не гласуващите,ще стане много интересно ,на българската политическа сцена.

59

Shark

преди 7 месеца

И Румен Христов също!

58

BG

преди 7 месеца

Защо казват коищее .не казвали народа

57

баба мара

преди 7 месеца

кои съсипа софия сдс застрояването стари коли мръсен въздух съсипахте ниживота и сега ще се изказва закачил се за герб заради заплатата и пенсията и даваакъл мислете на изборите виждате за какво сте гласували до сега

56

Анонимен

преди 7 месеца

Може пък да се казва Петков или Асен Василев. И няма да е от БСП! И край с руския слугинаж в политиката.

55

Анонимен

преди 7 месеца

радев е срам за България.

54

Ralica

преди 7 месеца

Е то е ясно , че няма да се казва Радев. Със сигурност няма да се казва и Плевнелиев или Стоянов и всякаква подобна продажна подл0га.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време от СДС са скачали по протести ,а сега дори и да има протести не ги дават по телевизията.По-зле е отколкото е било по време на комунизма и хитлеризма,взети заедно.Показват само платените протести на шепа дроганти,които взимат между 15 и 50 лева,за да правят укро сценарий тук.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Да закрием СДС със закон? Заради доказани нанесени вреди за 33 години.

51

Обективен

преди 7 месеца

Кои бяха тия СДС ? А,май на мавърa Костов , дето приватизираха де що имаше в държавата под предлог,че свалят комунизма и установяват " демокрация ".

50

Анонимен

преди 7 месеца

Захарния ШербедДиабед го е удари;вташаците и писука на мечо сопран. скопецът винаги е имал едномандатен безплоден мандат поради стерилност в мисленето. кода им го праиш-фашизоидаленшизоид