15

Бай Иван

преди 7 месеца

Зелените мунчовци да идат в Саудитска арабияз Иран, Китай и Индонезия да ги правят тези циркове, да видим какво ще стане ;) !!!

14

Грета Тунби :

преди 7 месеца

"двете жени си трътват..."И аз се тръТвам пищейки изтерично по асфалта,обаче номера не мина... После ме болеше трьтката в полицейското у дойчеландия!

13

Анонимен

преди 7 месеца

И защо точно нискобюджетните компании замърсяват? Според мен вредата от тях е най-малка, защото с един полет превозват много повече хора, отколкото частните самолети , а и тези с много екстри, където броя на пътниците е редуциран в полза на повече място в салона и багажните отделения.

12

Алекс

преди 7 месеца

Майкъл направи революция в авиацията.Направи самолета достъпен за всички.Двата празноглави елемента дали имат друго постижение освен хвърлянето на тортата,закупена с чужди пари?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Ай стига бе, аз си мислех, че има цензура в сайта при ползване на нецензурни думи, ама шИибан явно не е сред тях и е мно'о кУУл в статията, на този първобитен пистаел! Днес Бг, к'во Ша ка'ите по въпроса?

10

Реалист

преди 7 месеца

В нормална страна тия крави щяха да бъдат нашамарени, но в джендерастка ЕС те са в стихията си..

9

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 7 месеца

ГНЯСНИ МАЗНИ ТЕРОРИСТЧЕТА! Ние сме им враговете! Нормалните, обикновени хора, които карат малка кола, ходят на почивка, ядат месо! Забележете, че на прицел са им евтините полети, а не милиардерските самолети с по 5 човека на борда! За това им е платено, да атакуват нормалния начин на живот на средната класа!

8

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Абе що не залепиха на Урсулка по една торта?сигурно след това и Гуантанамо ще им се види сладък блян!

7

Batman

преди 7 месеца

Ако бе българин ЩЕ ШЕ ДА ИМА ОХРАНА ОКОЛО НЕГО АМА НЕ ТОЯ НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ ..hahaha

6

Анонимен

преди 7 месеца

Aбe, ga nитaм caмo! T'вa Гpeтxeн, нanpaви ли вeчe ceфтeтo, или oщe ce фъpлa нa noлицaитe no npoтecтитe?

5

Анонимен

преди 7 месеца

Къде бяха протестиращите, защитаващи околната среда преди година, когато терористи взривиха Северен поток 1 и 2 и предизвикаха колосално въглеродно замърсяване? Защо вече година мълчат? Защо не търсят резултатите от разследването?

4

Хехехехе

преди 7 месеца

Да намерят двете жени и да покажат къде и как са ходили на почивка. Дано не е било с авиокомания Райънеър, а да са избрали някоя друга :)

3

25 те

преди 7 месеца

е доста пресилено

2

Анонимен

преди 7 месеца

Това не е торта а сметана от спрей. Взимат един спрей и пръскат сметаната върху чинийка или нещо такова. Много далече е от торта.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Допълнително крем торта 25 евро, салфетка да се избършеш 100. Благодарим ви, че летяхте с райнер.