22

бай Кольо

преди 8 месеца

Да го духат ,тия подмолните .

21

Анонимен

преди 8 месеца

Наскоро имаше статия,че имало нилска треска в Сърбия...с комарите са ги "вразумили".Тази болест не е характерна въобще за този регион.Никакви климатични промени не могат да докарат това тук.Дано е по-студено,за да не дойдат насам комарите.А вие спете още...В Казахстан сибирска язва са им пуснали и познайте каква лаборатория има там.Наскоро се продадоха на сатанистите.

20

Сръбската

преди 8 месеца

Фурнаджийска лопата по-голяма и от българските!

19

1999

преди 8 месеца

След бомбардировките с обеднен уран на ФАЩ над Сърбия,сега били първи дружки.Обаче според нЕкои ора "Сърбите се гордеят с този факт"

18

Анонимен

преди 8 месеца

Да живее сръбско-американската дружба!Русофилите ще ядат дървото!

17

интелектуалец

преди 8 месеца

До: номер 19 Няма бомби с обеднен уран.Има снаряди с обеднен уран, и те не се взривяват, а пробиват бронята на танка.Както и в ядрено-магнитния резонанс няма бомби, нищо че е ядрен.Много си зле!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Ивица Дачич не е Сърбия. А хората, които бяха в болницата, когато НАТО пуснаха бомбите с уран какво мислят по въпроса, а жертвите от демократичните бомбардировки, раково болните вследствие на тях?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Това, което стана със Сърбия е урок и за България. През 90те години започнаха да го играят "неутралитет", започнаха националистически игри, попаднаха в руска орбита и се самопрецакаха за деситилетия. Не може да има неутралитет за нито една страна. Или си с напредъка, или си с ретроградните руснаци, където те чакат етнически конфликти и бедност.

14

Роко

преди 8 месеца

САЩ отдавна сапунисват и Сърбия и скоро ще започнат атаката си да ги превземат

13

Анонимен

преди 8 месеца

Сърбия го играе да седи на два стола като Турция, но Сърбия не е могъща като Турция и ще го яде сополив!

12

Германец

преди 8 месеца

Копейките не харесват тази новина :)

11

Itso

преди 8 месеца

Обеднен уран ще има за всички сърбе от сърце.

10

Анонимен

преди 8 месеца

до 5 Словения и сега си е витрина. Тях ги е срам да ги мислят за баканци и източноевропейци, искат да ги смятат за централноевропейци и небалканци, което си има и резон де, но и лека комплексарщина.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Който е под 40 години, наистина не знае, но Югославия водеше абсолютно антируска (съветска) политика през 70те и 80те, за разлика от нас. Те не влизаха в т.н. соц лагер и се опитваха доста добре да правят пазарна икономика. Имаха и пълна свобода на пътуване и работа - пак за разлика от нас. Но объркаха нещо през 90те години и си носят последствията досега. Това е доста добър урок и за нашите копейки.

8

Анонимен

преди 8 месеца

с фашисти какви подобрения? САщ не знаят ли с какви въртиопашки си имат работа?

7

Ум Белия Делфин

преди 8 месеца

Браво.Бии за да те уважават.ДЖапанките и те са първи дружки със САЩ.Не е имало жертви при бомбандировките над Белград,не е имало жертви и в Хирушима.Кръвта вода не става,но ето че не така.

6

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

И приятелите изоставят Русия. Май всеки иска с АМЕРИКА.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Сърбите по време на Тито, та до 90та година бяха големи американофили. После не знам кой им набута фитила и започнаха с етническите истории и прецакаха една доста добре ориентирана пазарна икономика. Особено Словения беше истинска витрина.

4

Христо Христов

преди 8 месеца

Сърбите кешират, щот са свободни. Местният неграмотен и некадърен про'с'так плаща за Украйна, щот е член на ЕС. Факт.

3

Цар Долар

преди 8 месеца

Сърбите искат да налапат американския паламар и да се евроинтегрират. Нека първо се извинят за русофилството си, после ще помислим.