114

Ако руснаците

преди 8 месеца

заподозрят съществуването или видят наживо лицето Йончева,в тях неминуемо ще се появи неистовов желание да освободят света от нея.И ето,войната започнала.

113

Мили

преди 8 месеца

Ончева брани с с голи гърди завоеванията на московския гном

112

Питане

преди 8 месеца

Кога г-жа Йончева ще призове г-н Путин обвинен за отвличане на хиляди деца да отиде в Международния криминален съд - и се предаде. или г-жа Йончева-евродепутат, не признава Международния Криминален Съд като сериозна институция. И ако е така какво търси в Европейския парламент , след като не защитава европейски позиции.

111

Е как да няма?!

преди 8 месеца

САЩ нали обявиха Черно море за тяхно? Задължително ще има война вътре... и особено около него. И между другото, какъв Столтенберг, че него пита? Да пита Джо Байдън - той решава какво ще стане и кой ще е виновен.

110

Пита

преди 8 месеца

МилиЙончева пита това , онова , а не задава основния въпрос-кога тоя който е започнал войната не я спре и не се изтегли в собствената си територия.

109

Itso

преди 8 месеца

Айде чакаме заповеди от посолството с новите Ф-16 и Страйкъри да нападнем злият враг, който и да е той.

108

ББ

преди 8 месеца

Бог да пази 6-ти Американски Флот...имате проблем...6-ти ще го реши!!!Бог да пази САЩ...Юмрука на Бог!!!

107

ББ

преди 8 месеца

фАктически,идЕОЛОГИСТИЧЕСКИ,ПРОПАГАНДИЧески,пУТИН ОБЯВИ ВОЙНА на Света ни,използващи го като Китай,насърчаващи го...да продължи да убива жени и деца го превръщат в жертва...децата му...внуците му,да си вторият хитлер...е виц...и позор и смях!Света ни ще го преживее,Черно море го предаде Ердоган на руснаците!!!нечовешка глупост!САЩ ще изпрати 6-ти в Черно море...след като путин не спазва като македонците подписани договори...и САЩ няма...елате и ни спрете!!!Бог да пази Свободният Свят!!!

106

за какво питаш

преди 8 месеца

Много добре знаеш. Чакаш да те излъжат ли? България, както и останалите държави ще бъдат използвани за пушечно месо. Фактически сте вътре в играта, а тя ще е губеща,мила.

105

Анонимен

преди 8 месеца

Да я спират тази война...откачалки!Нагушиха се яко с милиони ,а пращат пушечно месо да разминирва там с телата си.Представяте ли си?!Кръволаци долни са тея!

104

SS

преди 8 месеца

И да има ние какво ще направим?

103

Анонимен

преди 8 месеца

Така е. Мразим хората дето задават правилните, а не удобните въпроси! Българина най-обича да мрази! И сега се кефи, че онези печалбари по морето ги удари бурята. На ви сега нощувки по 100 лева за вечер... Да пращат мигрантите и да закриват държават. Няма 3-ти март, няма 24-май. Има Рамазан байрам...

102

Анонимен

преди 8 месеца

приема ли резервации за къщата и за гости за едни приятели от ес питам

101

Анонимен

преди 8 месеца

Васалът на империята САЩ - ЕС и легионите, наричани НАТО се стремят да удовлетворят манията за величие и доминация над всички държави в света на своя суверен. Затова драги роби стягайте се! Демокрация ще има но ще трябва да почакате. Ако Черно море е територия на НАТО, за каква организация говорим? Откога НАТО има територии и граници? Ние не сме ли независима държава, въпреки членството в НАТО? Явно сме независими само от руснаците, които защитават границите си, а нямат право на това.

100

анонимен

преди 8 месеца

Ленче, виж какво, ти вече спри да имитираш активност. И да питаш Столтенбег и да не питаш, следващата година (когато са избори) Европейският парламент ще го гледаш през крив макарон, ще се подвизаваш тук барабар с Майчето Манолова и Таня Дончева.

99

Анонимен

преди 8 месеца

Това " нещо" е изключително неприятен и отблъскващ индивид.

98

vale_karo

преди 8 месеца

До Анонимен Абсолютно си прав. Само , че Европейският съюз бе създаден да се противопостави икономически на САЩ. Но САЩ чрез НАТО принизи Европейският съюз и го превърна в един сателит.Не е ли крайно време САЩ да бъдат изгонени от НАТО.

97

Столтенберг

преди 8 месеца

коя е тая ?!

96

пасарела

преди 8 месеца

Тая нагаждачка добре измами Ниновна и се нагласи на скъпоплатено местенце и вече не е еня за БКП !! Помнете , тая повече няма и да се върне при "майката " БКП , ще остане при гнилият капитализъм !!По въпроса за войната , еми питай товарищ Путина , а не Столтенберг !!

95

Анонимен

преди 8 месеца

Първа световна война започнала заради господството на англосаксонците. Втора световна война започнала заради господството на англосаксонците. Трета световна война започнала заради господството на ан.....