207

Ксн

преди 8 месеца

Оставка.

206

Тон

преди 8 месеца

Ще намерят!

205

Класика

преди 8 месеца

Предлагам народен съд за Кирчо Кокорчо Лолер Иванов Габриел Денков Тагаренко и останалите еничари от" посолството"...За да можем после законно да съдим Бойко Пеевски Доган Сарафов и останалите,че сега еничарите ги бранят като орлици и ги изпират!

204

HeinrichHimmler

преди 8 месеца

Само народен съд ще реши проблемите на България и българите!!!

203

Мдааа

преди 8 месеца

Държавата ни беше превзета от престъпници, дето не спират да ни убеждават, че бялото е черно. Време е да си върнем държавата и да ги прекараме през един народен съд.

202

Людмил

преди 8 месеца

Ми,що не попитате наркокартелите от Колумбия и Мексико????? - може пък хората да извадят някакъв интерес за инвестиция. Явно не питате където и когото трябва.

201

Гадна Твар

преди 8 месеца

Е как ще срещнат обосновка за АЕЦ Белене - нали ЕИ разруши всичко в БГ, те нямат интерес ние да сме добре. Нали трябва да сме роби на Франция и Англия с тяхната ядрена енергетика...

200

Анонимен

преди 8 месеца

До: номер 234 И аз ако видя някой да ми изскача от телевизора, и на мене ще ми стане лошо.Особено ако е по Стивън Кинг!На какви хапчета си?

199

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм ЗА еврото, но като изкочи някой по телевизията и ми каже, че нямало нужда, да се допитваме до народа, който очевидно има мнение по върпоса, направо ми става лошо.

198

Анонимен

преди 8 месеца

До 231 - Няма да го допуснат, поради две причини. Първата и най-елементарна е, че ако стотина хиляди души имат дял от толкова важен проект, то те винаги ще се обединяват на избори и ако са против "обвързващите пропоръки с тежки последствия на Брюксел", става мазало за правителството. Другото е, че съвременните "идеологии", не могат да си позволят, нещо толкова значимо, да е в ръцете на държава или много от гражданите ѝ.

197

Дрогаре

преди 8 месеца

Кремиковци да ви направим отново

196

Xaxa

преди 8 месеца

За Белене и самите българи могат да са инвеститори. Пуснете набирателна сметка за капитал, всеки може да си купи акции от Белене, и после да си взема дивиденти. Ама не, случайно да не забогатеят малко и обикновените хора. Понеже то ще е малко, някои ще си купят акции за 100 лв.други за 1000 лв., и т.н. но този проект е много по-силен от събирането на капачки. Хората имат нужда от идея, и Белене може да бъде такава обединителна идея за българите.

195

....

преди 8 месеца

лъжи лъжи и пак лъжи за 12г... тва белене го строиха 10 пъти при Боко... всяка година имаше изказване че са намерили инвеститор... то не бяха японци,испанци,французи,англичани... и накрая какво? Окрадоха парите и "ми то няма инвеститор".... тая държава треа се закрие да не се мъчиме поне...

194

Да...

преди 8 месеца

...оставим настрана, че Белене е земетръсна зона! Нали не искахте Русия да направи там АЕЦ, под предлог, че няма нужда от такава?! Сега пък искате "всеки друг" да строи и ви трябва АЕЦ?! Някаква политическа шизофрения ми се струва ....

193

Ежко

преди 8 месеца

АЕЦ Белене,няма инвеститори,а за новите блокове в Козлодуй планирани с американски реактори,щяхте да си счупите ръцете да гласувате,а?!Ха сега ми обяснете с какво единият проект е по-добър от другия?Да не ни да е по-евтин или по-изгоден,а?

192

Сата НАТО

преди 8 месеца

АЕЦ Белене е един булшит. Никога не може да излезе на печалба, даже ще е голямо набутване, затова няма да се построи, и по-добре. Просто ще се научите да потребявате по-малко ток

191

Ъхъ !

преди 8 месеца

Инвеститори има, Молец, само че не искат да имат вземане -даване с такива бездарни, послушковци като теб ! Когато се появи читав мин,-председател , тогава ще дойдат ! Кка пък досега не разбраха това българите ??? С ващата тиквеническа политика, Молец, никога няма да имаме нормална държава !!! Скоро ще висим на опашка бред банките !!! Очаквайте го !

190

aa1820

преди 8 месеца

Агресорът е под санкции, но строи АЕЦ в Унгария!

189

Анонимен

преди 8 месеца

Денков: "Правим опити Мария Габриел да забраменее. Не се получава, защото е хибрид!".

188

Анонимен

преди 8 месеца

Инвеститори за Белене идваха поне 3 пъти и бяха изгонвани всеки път. Последният път бяха от Русия, Китай и Южна Корея. Но частна и чужда АЕЦ е най-лошото за нас. Ще бъде още един рекетьор за населението, а Продажниците ще се оправдават с пазарната цена на тока и частната централа. Никой частник няма да продава на цена на себестойност и разумна печалба. Само държавна АЕЦ ще бъде полезна за обществото. Оборудването за Белене беше оценено на 1 милард евро. Имаме печалба от 400 милиона евро.