10

Циииганин

преди 8 месеца

До 9, че това верно ли е.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Какво ли пише в мрежата за козметичните корекции на Анистън... Два пъти ринопластика и чисто нов нос. Блефаропластика за премахване на торбичките и излишната кожа над горните и долните клепачи. Имплантиране на нишки в областта на брадичката, образувайки изкуствена рамка от колаген и еластин. Инжекции с хиалуронова киселина за увеличаване на формата на устните. Мамопластика. Липосукция

8

Анонимен

преди 8 месеца

чук и бег

7

Ива

преди 8 месеца

Анистън има минимални корекции на фона на повечето холивудски звезди, а на фона на нашите чалгаджийки си е направо натурална девица! Има жени които с годините стават по красиви!Найната красота наистина рацъфна между 25 и 40. Но в България сме свикнали една жена да е красива на 18-25 и после задължителното условие да се бракуваш за който падне, та да не те сочат с пръст, те превръща в развалина 30 от мъки и нещастен живот!

6

До 4

преди 8 месеца

И как от корекция на носа още преди участие в Приятели, сега се "усмихва с крайчеца на устните си"! Ти как се усмихваш? Да ти се видят сливиците ли! Айде първо се научи да правиш разлика между козметични корекции, козметични продукти, промяна в обема на лицето заради режим на хранене и тогава дрънкай глупости!"Огромна разлика" имало!То сме прости да не видим в Гугъл снимки и информация, на " 4 Анонимен" ще се доверим

5

Мда

преди 8 месеца

Много деца на разведени родители немогат да създадат семейство или също създават разделени семейства. Травмата не е малка, а много хора продължават да не се замислят какво всъщност причиняват на децата си с произволното клатене и съжителство с който дойде. Иначе за Джен - всеки има право да избира как живее живота си!По добре без семейство и деца,ако ще ги създадеш нещастни и в нещастие!Но жалко за хубавия генетичен материал!Хубава жена!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Преди време гледах снимки на Анистън преди и след козметиччните корекции. Огромна разлика. Затова сега се усмихва с крайчеца на устните си.

3

Факт

преди 8 месеца

Вече е на 54 години, а още не и е дошъл акъла в главата.

2

Чалга космонавт

преди 8 месеца

Иска купона да продължава.

1

Дюрасел

преди 8 месеца

Важното е, че ползва акумулаторни батерии и зарядно, за да пази природата.