46

Smoke & Mirrors

преди 8 месеца

Защо ли дори дразнят хората с тази пропаганда на нещо отдавна предрешено...?! Еврото и еврозоната умират и отчаяно си търсят нови жертви да завлекат със себе си в отвъдното. Естествено, най-продажната и корумпирана колония ще е първа кипра. Поне от година виждам цена в евро отпечатана на гърба на новите книги. Наскоро и на една банкова бележка след плащане с кредитна карта излезе и цена в евро. Не помня коя банка беше, но е знак, че почват да се подготвят. Досега това поне не бях забелязала.

45

Ауе, еврокалъфи

преди 8 месеца

Референдума кога. ЕС е ОПГ от най-отявлените престъпници. Урсула е престъпна к***. Що не зачитате никакви закони бе престъпници. Ще ви свалим със сила ако трябва и ще ви наредим да висите по стълбовете до Брюксел и обратно.

44

Анонимен

преди 8 месеца

КЛИПОВЕ СА ПРАВИЛИ САЩ ЗА ПРОПАГАНДА ДА МОТИВИРАТ ИД*ОТИ ДА СЕ БИЯТ В 2-ТА СВЕТОВНА. ОТ ТОГАВА ДО СЕГА ВСИКИ СА НАРКОМАНИ В ЦЕЛИЯ САЩ. Вие ШИ*АНЯЦИ и да правите 100 клипа за ЕВРО винаги сме сценарий на ФАЛИТ. ЗАМЕДЕЛИЕ НЯМА, ПРОИЗВОДТСВТО НЯМА, ДЪРЖАВА НЯМА. Тоя МИН*ИЛ мазен и гелосан иска да КРАДЕЕЕ като този от БАНКИЯ и килчета и пачки.

43

Сашо

преди 8 месеца

То иза ковид отровните ваксиниимаше реклами .Танци шоу по Американски,безкрайни прегръдки с двойни маски.

42

Анонимен

преди 8 месеца

НЕ на еврото.

41

Христо Христов

преди 8 месеца

ЕС има стотици милиони бюджет за пропаганда... И мрази референдумите, защото им пречат.

40

МАРШ!

преди 8 месеца

Плюсовете ги знаем. Признайте си минусите, защото и тях ги знаем! И за това повече от половин милион се подписаха, че искат СУВЕРЕНА (народа-началникът в тази страна по Конституция) да БЪДЕ ПИТАН коя валута иска В СЛЕДВАЩИТЕ 20 ГОДИНИ (говорим за срок, тр*лчетата за договори да не говорят, защото няма общо и НЕ ПРОТИВОРЕЧИ)! Всички знаем, че на такъв референдум над 80% ще искат ЛЕВА! Да правите клипчета сле потъпкана Конституция, закони и воля на суверена... явно не ви е страх от възмездие, но..

39

Така, сега въпрос:

преди 8 месеца

след като още не сте преборили спекулантите, дето от години ни дерат, какво ви кара да смятате, че ще ги преборите след приемането на еврото? И не е никакъв мит, а е доказано с практиката, който приеме еврото му пада стандарта. Така е било дори с Германия, а вие сте тези, които дезинформирате хората. Това, че ще сме по-защитени от криза е абсолютна лъжа. И още нещо, за кого са тия детски клипове? А референдума?! Фашизокрация е това, никаква демокрация не е!

38

Virtuozzo

преди 8 месеца

аре нема нужда

37

Чит

преди 8 месеца

За средно статистическия българин евро плюсовете са зад граница - погледнато микроикономически,всичко друго са макро финансови интереси,които само могат да са му в тежест.Другото са лъжи,полуистини и каламбури.

36

Иван Анисий :

преди 8 месеца

Продължаваме Пропагандата!

35

Мандо

преди 8 месеца

Когато купуваш кола и четеш ревютата преди това винаги има плюс и минус , колкото и да е скъпа тя . Искам да видя плюсове и минуси за еврото !

34

Анонимен

преди 8 месеца

Аз не мога да разбера, защо някой хора си мислят че България е западна държава, като тя е източна. Да искаш изтока да е на запад си е умопомрачение, няма как да се получи този така желан сценарий от центъджиите. Тук си броим левовете, а който иска да си ги обръща в евро за повече "престиж"

33

Анонимен

преди 8 месеца

До ЗагриженПриеха го защото е тяхно чедо. Франция, Германия, Италия и Испания толкова много са откраднали със своите колонии и продължават да крадат, че човек даже не може да осъзнае, колко много. Тук хората също плащат данъци, но от това държавата ни не стана по-богата, а някой гангстери станаха. Еврото няма да ни оправи проблемите, а ще колонизира паричният поток в България. Такова е желанието на бившите-бъдещи колонизатори. Това си е най-обикновенна реклама, а после, ох, ама то не работи.

32

Анонимен

преди 8 месеца

До Pen Искам да пуснат клип за минусите от приемането на еврото :)) ................ а да правиш като вятъра искаш ли?

31

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен Колко струва кампанията за огромните плюсове от еврото? ...................... за копейкаджии, пyтинoпитeци и чалгари е безплатна.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Показват ни 10 видеа за плюсовете на европейската валута ------------------- на копейкаджиите и пyтлеpacите им ги пуснете на забавен кадър, че мисленето не им се удава и изпитват затруднение при гледане с разбиране :)))

29

Анонимен

преди 8 месеца

Съгласен съм,ама само ако смяната е едно към едно.Тогава може да имаме някаква полза,а и по-лесно ще сравняваме цените тук и тези в другите страни.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Колко струва кампанията за огромните плюсове от еврото? Повече ли е от рекламната кампания на ваксините? По-лъскава трябва да, с повече "експерти" и звездобройци, които да предвиждат, ама със сигурност, как на тях нищо страшно няма да ИМ се случи.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Еврозоната и Шенген са мечтата на незаконно забогателите/ в това число и политиците/,които свободно да си изнасят валутата в чужбина,без никой да ги закача.Тях нищо не ги притеснява,ни превалутирането,нито повишението на цените.