10

ББ

преди 8 месеца

уау Вебер лобира за корупционни практики които те с Меркел създадоха...пари с които превръщат ЕС в ЕСССР,кога зе превенция г-н вЕбер?даваше на бАрисов за почистване на речни корита!с парите на ЕС сеучеше горите на БГ през поставени и не само той,ДПС са откровенни касапи в тази..г-н .Ебер...руски р.б сте,ограобен беден...елате да се запознаем...да ви плюя в лицето,щази агент сте най вероятно...да работиш за краодец и убиец като бАрисов...си е доказателство!!!Разпоуснете ЕСССР!!!с печатница ...

9

Здравеняк с макаров

преди 8 месеца

Защо трябва някои да ни помага, пари има просто да се впрегне техника, хора и да се премахнат незаконните обходни тръби, да се види кой как е стройл във времето и какви архитекти са се подписвали, както се случи в Турция

8

Анонимен

преди 8 месеца

Явно и кметът чете коментарите. Сложил ми е минус на 8-и коментар хахах

7

ясно

преди 8 месеца

за това беше монтажа с наводненията,нали ви казах,че пари ще падат

6

Анонимен

преди 8 месеца

И какво сега, тези, които са причина да го има наводнението (местна администрация и кмет, позволили да се строят хотели в дерета и реки) ще получат още пари. Много е хубаво да ни подпомогнат финансово от ЕС, но май ще е по-хубаво, ако нечия прокуратура (по принцип трябва да е нашата, но не й вярвам, затова ЕС-прокуратурата да види там в района дали през годините не е имало кражби по някакви ЕС-проекти) да погне алчните душици, заради които вече няколко човека са на ония свят.

5

expert

преди 8 месеца

До РУСКИТЕ КАЛИНКИИма да почакаш ! Няма основание Русия да помага ва България, калйф смачкан! Все пак ние сме страна във войната !! или си доста *** да го осъзнаеш????

4

Христо Христов

преди 8 месеца

2007ма година, след приемането на България в ЕС, имаше горско пожари. Русия прати самолет да гаси, ЕС не прати нищо. По този повод Борисов започна да обвинява Русия, че е зареждала керосин за гасенето, без да го е платила. После, 2012та година, недоразумението плевнелиев почна да плюе по Русия и да разправя, че трябва да гледаме единствено "на Запад", пак имаше горски пожари. Русия не прати самолет, а от ЕС ни казаха да чакаме да изгори и че после, Брюксел ще прати експерти да оценят щетите.

3

РУСКИТЕ КАЛИНКИ

преди 8 месеца

ЧАКАМ ДА ВИДЯ РУСИЯ ДАЛИ ЩЕ ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ.... ЧУВАШ ЛИ РАДЕВ? ГЛЕДАЙТЕ ДОБРЕ, РУСКИ КАЛИНКИ....

2

Христо Христов

преди 8 месеца

Няма лошо. Но да кажат колко пари допълнително иска ЕС от държавите членки още тази година за Украйна. За някои държави цифрата е ясна от седмица.

1

Анонимен

преди 8 месеца

То като се замисли човек, институциите които разполагат с тези пари от солидарност, като стане някоя беля и правят банкет, текват едни пари и всички са щастливи че ще има 13 и 14 заплата, а приближените фирми предлагат "уникално" качество на "нищожни" цени.